Ce vezi în luna august în AntenaPLAY. Filme, seriale și competiții sportive pe care nu trebuie să le ratezi

Luna aceasta vine cu o mulțime de premiere pentru tine. Descoperă ce vezi în luna august în AntenaPLAY. Bucură-te de timpul liber alături de cei dragi și vizionează unele dintre cele mai îndrăgite producții video.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 august 2023, 12:15 / Actualizat: 3 august 2023, 16:48

Oferta platformei AntenaPLAY este disponibilă pe televizor, telefon și tabletă. Te poți bucura de serialele și emisiunile preferate oriunde te-ai afla, indiferent de pe ce dispozitiv alegi să le vizionezi. În plus, luna august vine cu o mulțime de premiere perfecte pentru zilele calde de vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vezi în luna august în AntenaPLAY

Luna aceasta te invităm să te distrezi alături de cele mai antrenante producții pe care le găsești în AntenaPlay. Găsești tot ce vrei în AntenaPLAY.

15 filme noi, românești și internaționale, disponibile în luna august în AntenaPLAY

Promotoare a industriei cinematografice de la noi din țară, AntenaPLAY aduce abonaților pelicula „Miracol„, disponibilă din 1 august în platformă. Cu Ioana Bugarin și Emanuel Pârvu, producția este împărțită în două capitole. Acestea spun pe rând poveștile călugăriței Cristina și a inspectorului de poliție Marius. În moduri neașteptate, destinul lor se întrepătrunde și îi schimbă în moduri misterioase pe ambii.

Tot în august, AntenaPLAY pune la dispoziția abonaților o serie fascinantă de filme spaniole de renume. „Ma Ma„, „Todos lo saben” și „Dolor y Gloria” îi aduc pe Penelope Cruz, Javier Bardem sau Antonio Banders în fața abonaților AntenaPLAY.

The Goya Murders” completează tabloul thrillerelor disponibile în luna august în platformă. Acestea vin cu o poveste captivantă despre un criminal fascinat de artă clasică a maestrului Goya. Cu Maribel Verdú, Aura Garrido și Roberto Álamo în rolurile principale, producția iberică este disponibilă în platformă din august.

The Sea Beyond” încheie seria titlurilor spaniole și poate fi vizionat tot din august, pe AntenaPLAY.

Cât despre producțiile internaționale de renume, publicul are parte de prestații spectaculoase și un mix fascinant de mister, iubire și SF în „The Square„, „A Marriage Made In Heaven„, „April’s Flowers„, „Light Outside„, „Illegal Dreams„, „Until They Bury Us All” și „Cryo„, disponibile din august.

„Disappeared”, serial spaniol nou disponibil din 7 august pe AntenaPLAY

După un debut național curajos în 2020, serialul spaniol „Desaparecidos” s-a impus drept o producție fascinantă ce spune povestea a șase polițiști specializați în cazuri de dispariții misterioase. Firul acțiunii urmărește modul profesionist în care cei șase preiau dosare de care alți colegi de breaslă se feresc, pentru a face lumină și a găsi persoanele care par de negăsit.

Începând cu 7 august, primul sezon al serialului „Disappeared” va fi disponibil integral pe platforma AntenaPLAY. Sezonul 2 va debuta în 21 august și va pune publicului la dispoziție câte un episod nou în fiecare zi de luni.

Află mai multe și despre filmele lunii august.

Revin în platformă producții de succes marca Antena 1. Debutează o super-comedie

Din 24 august, serialul „Lia – soția soțului meu” continuă povestea Liei, a lui Petru și Alice cu sezonul 2. Aventura celor trei de dezvoltă și capătă noi înțelesuri, pe care publicul AntenaPLAY le va putea descoperi în fiecare joi.

Și pentru că pe primul loc în preferințele tuturor rămâne comedia, luna august aduce primul sezon al serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” (din 25 august), cu Anda Sârbei şi Matei Negrescu în rolurile principale. Alături de ei, nume mari ale scenei românești (Emilia Popescu, Mihai Călin, Magda Catone, Claudiu Bleonț, Virgina Rogin, Nuami Dinescu, Marius Rizea și Sergiu Cioiu) își pun la bătaie talentul pentru o producție DreamFilm Productions de nota 10.

Tot în această perioadă, revine pe micile ecrane, dar și pe telefon și tabletă, cel mai iubit show matrimonial din România – Mireasa. Sezonul 8 prezintă publicului noi concurenți care își caută jumătățile și acceptă provocarea lansată de Simona Gherghe. Canalele exclusive Mireasa+, Mireasa Extra și Mireasa Party sunt pregătite de transmisiuni live din casele participanților, oferindu-le astfel abonaților o privire de ansamblu în evoluția poveștilor lor de dragoste.

Nu în ultimul rând, luna august aduce marele final al emisiunii-fenomen „Insula Iubirii„, care a dominat în topul preferințelor abonaților timp de 10 săptămâni. Deznodământul celui mai dur test de fidelitate poate fi analizat îndeaproape în producțiile exclusive AntenaPLAY: Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra.

Trăiește live-ul pe AntenaPLAY cu cele mai tari competiții sportive

Cătălin Chirilă este una dintre vedetele lunii august, în AntenaPLAY. Românul merge la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în perioada 23-27 august, iar competiția poate fi urmărită în platforma de streaming și video on demand.

Serie B revine în AntenaPLAY cu noul sezon, care va debuta pe 19 august. Dennis Man, Valentin Mihăilă, Ionuţ Nedelcearu sau Marius Marin luptă etapă de etapă pentru promovarea în Serie A.

Patru super gale sunt in AntenaPLAY in august: Hexagone MMA 8 (4 august), Combate Global 13 (13 august), Glory 87 (19 august) şi Combate Global 14 (27 august). Românul Ristea promite spectacol în Glory 87. De asemenea, sportul din AntenaPLAY propune şi Speedway, care revine cu etapa din Germania, de pe 5 august.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×