Reclamă

Ce zeiță ești în funcție de zodie. Ei sunt nativii protejați de Univers

Fiecare semn zodiacal are un zeu sau o zeiță specială care veghează asupra deciziilor luate și asupra oportunităților care le ies în cale. În cele ce urmează poți să descoperi ce zeiță ești în funcție de zodie. Acești nativi vor fi întotdeauna protejați de Univers.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 decembrie 2023, 7:38

Te-ai întrebat vreodată ce zeitate guvernează asupra ta? Astrologii spun că fiecare nativ are alături de el un zeu sau o zeiță. Zeii le pot influența nativilor anumite trăsături de personalitate, dar și modul în care iau unele decizii din viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zeiță ești în funcție de zodie

Nativii din zodiac se află în aliniament cu planetele și zeitățile care guvernează asupra lor. Dacă ești curioasă ce zeiță are o influență puternică asupra vieții tale, atunci citește articolul de mai jos. Așa vei putea să descoperi cu ce zeitate te asemeni cel mai mult și vei putea să descifrezi mai multe despre personalitatea ta.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativul din zodia Berbecului nu este guvernat de o zeiță, ci este guvernat de un zeu. Ares este zeul tău protector. Zeul războiului vecheaghează asupra ta în vremurile tulbure și te ajută să te concetrezi în bătăliile mentale. Ares menține echilibrul și puterea din viața ta.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Zeița ta greacă protectoare este Hestia, zeița vetrei și a căminului. Este perfectă pentru un semn de pământ.

Aceasta te ajută să te concentrezi și să meditezi, dar îți oferă și oportunitățile necesare pentru a cunoaște partenerul ideal și a întemeia rapid o familie.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Castor și Pollux sunt frații vitregi gemeni ai mitologiei grecești, ceea ce îi face zei protectori perfecți pentru tine. Pentru a invoca protecția lor ai nevoie de puțină răbdare. Despre Gemeni se mai spune că sunt guvernați și protejați de Hermes, zeul mesager din mitologia greacă, scrie Astrology.com.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Deși Artemis este văzută drept conducătoarea ta, tu te descurci foarte bine cu ajutorul zeiței Hera. Aceasta guvernează căsătoria și nașterea și servește ca protector al femeilor. Hera a aduce mereu dreptatea în viața ta și îți va permite să rămâi receptivă la iubire. 

Leu: 23 iulie – 22 august

Tu poți invoca cu ușurință protecția lui Zeus. Acesta este zeul care te guvernează și te protejează în toate momentele. El este zeul care îți va fi întotdeauna alături și te va ajuta să excelezi în tot ceea ce îți propui.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Atena, zeița înțelepciunii și a războiului poate fi o sursă puternică de inspirație și protecție pentru tine. Aceasta te va proteja în toate momentele grele din viața ta și îți va oferi înțelepciunea de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine și viitorul tău. Ești protejată de una dintre cele mai puternice zeițe grecești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt protejate de Afrodita, zeița iubirii și a frumuseții. Afrodita este cunoscută drept Venus în mitologia romană. Balanțele conduse de Afrodita sunt recunoscute pentru frumusețea și farmecul lor irezistibil.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Tu ești protejată de Demeter și Hades. Controlul lui Demeter asupra anotimpurilor este asociat cu ciclurile tale de renaștere și transformare. Stăpânirea pe care Hadees o deține asupra lumii întunecate reprezintă munca ta din umbră, scrie YourTango.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt la fel de puternici ca Artemis, zeița vânătorii, a tirului cu arcul și a pădurilor. Artemis te ajută să fii mereu plină de viață, energică și curioasă. Pentru a invoca protecția zeiței Artemis poți să porți simboluri ale acestei, cum ar fi coliere cu arc și săgeți. Află mai multe și despre pietrele prețioase care te reprezintă, în funcție de zodie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pe tine nu te reprezintă o zeiță, ci un zeu. Zeul tău protector este chiar Prometeu, zeul focului. Acesta are capacitatea de a-i sfida pe ceilalți zei cu puterile sale impunătoare. În momentele grele poți apela la ajutorul zeului tău protector.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nici pe tine nu te protejează o zeiță, ci un zeu puternic. Zeul tău protector este Cronos. Acesta te ajută să ai mintea limpede în momentele dificile. Acesta este aliatul tău de încredere în momentele stresante sau în situațiile în care simți că timpul este prea scurt.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Poseidon, zeul mării, este zeul tău protector. Acest zeu mai este cunoscut drept Neptun în mitologia romană. Poseidon nu te va lăsa să te scufunzi în apele agitate ale emoțiilor puternice. Acesta te va ajuta mereu să navighezi cu capul sus prin viață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×