Reclamă

Ce zodie ești în horoscopul mayaș și ce spune asta despre tine

Te-ai întrebat vreodată ce zodie ești în horoscopul mayaș și ce spune asta despre tine? Specialiștii spun că mayașii aveau 13 semne în total. În ciuda diferențelor care există, multe dintre semnele mayașe coincid cu semnele zodiacale pe care le cunoaștem deja.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 31 ianuarie 2024, 6:29 / Actualizat: 31 ianuarie 2024, 9:25

Este foarte interesant să observi cum diferite culturi din lumea întreagă coincid în a spune ce influență au stelele asupra personalității ființelor umane. Mayașii au un horoscop aparte, iar mai jos poți afla ce semn îți coincide în funcție de perioada din an în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodie ești în horoscopul mayaș

Mayașii sunt considerați mari astronomi și matematicieni. Aceștia și-au creat în trecut propriul horoscop. Mayașii au acordat mult mai multă importanță Lunii decât Soarelui. Astfel, anul lor a fost împărțit în 13 cicluri lunare de 28 de zile care au rezultat într-un total de 364 de zile.

Ultima zi, a 365-a, au numit-o „Ziua timpului în afara timpului” și au dedicat-o exclusiv sărbătorilor. Fiecare zodie reprezintă un animal specific care arată caracteristicile unei persoane în funcție de ziua în care te-ai născut. Descoperă ce zodie ești în horoscopul mayaș.

Șopârlă sau Lagarto  – 13 decembrie – 9 ianuarie

Aceste persoane sunt simple și emană energie pozitivă. Sunt genul de persoane care urăsc dezordinea și haosul. Persoanele născute în semnul șopârlei răspândesc vibrațiile bune și caracterul lor vesel.

Reclamă

Aceste semne preferă să păstreze un profil plin de mister.

Maimuță sau Mono – 10 ianuarie – 6 februarie

Acesta este cel mai amuzant semn al horoscopului. Sunt sufletul petrecerii, caracterizați prin simțului umorului și viziunea lor optimistă asupra vieții. Sunt semne care adoră să muncească pe cont propriu. Adoră să aibă parte de independență și să se afirme pe plan personal și profesional.

Reclamă

Șoimul sau Halcon – 17 februarie – 6 martie

Aceste semne au o capacitate deosebită de a rămâne fermi în situațiile dificile. Aceste semne găsesc soluții bune chiar și în momentul în care lucrează sub presiune. Sunt persoane credincioase, care pun preț pe o singură iubire. Loialitatea lor este greu de întrecut, spun specialiștii de la Parade.

Jaguarul – 7 martie – 3 aprilie

Jaguarul este un semn pasional. Acești nativi iubesc riscul și adoră să experimenteze lucruri noi. Au obiective mărețe și trăiesc intens fiecare moment. Sunt nativi care se remarcă datorită spiritului lor aventurier.

Vulpe sau Zorro – 4 aprilie – 1 mai

Acest semn se caracterizează prin solidaritatea și dăruirea față de ceilalți. Aceștia au darul de a-i ajuta pe alții cu tot ceea ce pot. Datorită devotamentului lor, vulpile se fac remarcate cu ușurință încă din primele momente în care pășesc într-o încăpere.

Șarpe sau Serpiente – 2 mai – 29 mai

Acești nativi au multă prezență de spirit. Au o natură senzuală și cochetă. Ei trec prin viață cu mare eleganță și nu vor trece niciodată neobservați. Aceste persoane sunt ambițioase și puternice. Se bucură de singurătate și le place propriul lor spațiu.

Veveriță sau Ardilla – 30 mai – 26 iunie

Aceste persoane au simțul umorului foarte bine dezvoltat. Simpatia le ajută să-și facă foarte ușor prieteni. Sunt persoane expansive, visătoare și vorbărețe, ceea ce le pune uneori în situații interesante. Aceste semne își susține necondiționat partenerii și le place să-i surprindă cu mici detalii.  

Țestoasă sau Tortuga – 27 iunie – 25 iulie

Țestoasa iubește viața de acasă. Acestor persoane le place să-și dedice tot timpul Familiei. Sunt persoane care iubesc să petreacă timp în natură. În general sunt timizi și introvertiți și preferă relațiile care merg fără probleme, pas cu pas.

Liliac sau Murcielago – 26 iunie – 22 august

Aceste persoane au o personalitate dominantă, sunt lideri prin fire, iar carisma lor este de neegalat, spun cei de la YourTango.com. Au multă energie și nu știu despre limite. Mai presus de toate, vor clarifica faptul că sunt devotați libertății.

Scorpion sau Escoprion – 23 august – 19 septembrie

Sunt persoane idealiste, prietenoase și totuși destul de rigide și incomode când vine vorba de schimbări. Aceste persoane sunt active și vorbesc doar atunci când consideră că au ceva important de spus. Își arată afecțiunea prin fapte, dar, cum nimic nu le scapă din memorie, pot fi extrem de răutăcioși.

Cerb sau Venado – 20 septembrie – 17 octombrie

Sunt persoane extrem de sensibile și sentimentale. Acești nativi trăiesc veșnic în dragoste și au nevoie ca viața lor să treacă în armonie și pace și să aibă un scop bine definit. Sensibilitatea lor este strâns legată de artă și vor străluci în domeniile creative.

Bufnița sau Lechuza – 18 octombrie – 14 noiembrie

Aceste ființe sunt intuitive și sociabile. Înțelepți din fire și consilieri impresionanți, ei tind să fie volatili în temperament, chiar dacă sunt foarte spirituali. Cel mai important lucru pentru acești nativi este lumea lor interioară. Descoperă și ce semn zodiacal ești în zodiacul chinezesc.

Păun sau Pavorreal – 15 noiembrie – 12 decembrie

Aceste persoane simt nevoia constantă de a excela. Sunt nativi unici și trebuie să dovedească tot timpul că sunt cei mai buni. Le place să fie în centrul atenției și să ajungă tot timpul în vârf. Aceste persoane sunt profunde, dar în același timp adoră să fie în lumina reflectoarelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×