Reclamă

Cei mai sexy piloți de Formula 1™. Ei sunt bărbații care atrag toate privirile când apar pe circuit

Cei mai sexy piloți de Formula 1™ sunt mulți, iar numele lor face inima doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume să bată mai repede chiar și când nu merg cu sute de km la oră.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 octombrie 2024, 7:30

Acești bărbați s-au remarcat pe pistă cu mașinilor lor puternice, dar aspectul lor fizic nu a fost nici el trecut cu vederea. Cum Brad Pitt, Goerge Clooney sau Leonardo DiCaprio sunt unii dintre cei mai râvniți actori, ai mai jos o listă cu cei mai sexy piloți de Formula 1™.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai sexy piloți de Formula 1™

Nume precum Lewis Hamilton, Charles Leclerc și Daniel Ricciardo sunt nume cu răsunet în Formula 1™, mai sunt și alți piloți plini de farmec, eleganți și admirați pentru aspectul lor fizic.

Mai jos, ai câțiva dintre cei mai sexy piloți de F1™, iar pe unii dintre ei îi poți vedea la Marele Premiu al Statelor Unite, din perioada 18-20 octombrie. Spectacolul din Formula 1™ continuă şi în octombrie în AntenaPLAY.

Lewis Hamilton

Nu există discuție despre Formula 1™ fără ca Lewis Hamilton să fie menționat. Britanicul a început să concureze în Formula Renault Winter Series și Formula Three Euro Series în anii 2000, înainte de a-și face debutul în Formula 1™ în 2007. De-a lungul carierei sale de 17 ani în F1™, Hamilton a câștigat șapte campionate mondiale.

Reclamă
Lewis Hamilton, în costum, pe pistă
Nu există discuție despre Formula 1™ fără ca Lewis Hamilton să fie menționat / Profimedia Images

Charles Leclerc

Deși are doar 26 de ani, este o stea sigură în ascensiune în sport. În 2022, Leclerc a obținut trei victorii, nouă pole position și, deși 2023 nu a fost atât de mare pentru el și pentru echipa Ferrari, 2024 promite să fie mai bun, deoarece este programat să concureze la Marele Premiu din Las Vegas în noiembrie. El are două victorii anul acesta, una la Marele Premiu de la Monaco și a doua la Marele Premiu al Italiei.

Reclamă

În afara pistei, Leclerc are succes și în plan personal. El se relazează și petrece timp în compania iubitei sale, Alexandra Saint Mleux, cu care se întâlnește din 2023.

Charles Leclerc, în costumul de pilot, cu șapca pe cap
Charles Leclerc are două victorii anul acesta, una la Marele Premiu de la Monaco și a doua la Marele Premiu al Italiei / Getty Images

George Russell

George Russell, în vârstă de 26 de ani, este un al bărbat pe lista celor mai sexy piloți din Formula 1™. Nativul britanic a câștigat la Marele Premiu al Austriei de anul acesta, dar a fost descalificat la sfârșitul cursei de la Marele Premiu al Belgiei din iulie.

Russell se iubește cu frumoasa Carmen Montero Mundt din 2020.

George Russell, în costumul de pilot, pe pistă
George Russell, în vârstă de 26 de ani, este un al bărbat pe lista celor mai sexy piloți din Formula 1™ / Getty Images

Fernando Alonso

Fernando Alonso este definiția bărbatului înalt, brunet și chipeș. La 43 de ani, spaniolul este un veteran al pistei. De-a lungul carierei sale, Alonso a concurat pentru Renault, McLaren, Alpine și în prezent este la Aston Martin.

Fernando Alonso, într-un hanorac verde
Fernando Alonso este definiția bărbatului înalt, brunet și chipeș / Getty Images

Max Verstappen

Cursele fac parte din ADN-ul lui Max Verstappen al cărui tată, Joe, a fost, de asemenea, un pilot de F1™. Mama sa, Sophie Kumpen, a fost dedicată kartului.

Verstappen este campion mondial timp de trei ani consecutiv, din 2021 până în 2023 pentru Red Bull Racing. În viața personală, Verstappen se iubește cu Kelly Piquet, din 2020.

Max Verstappen, în costumul de pilot, cu o figură preocupată
Cursele fac parte din ADN-ul lui Max Verstappen al cărui tată, Joe, a fost, de asemenea, un pilot de F1™ / Getty Images

Daniel Ricciardo

Un alt nume cunoscut în F1™, australianul Daniel Ricciardo a început să concureze pentru prima dată în Formula Ford, Formula 3 și Formula Renault 3.5 Series. El a debutat ca pilot de testare Red Bull Racing în Formula 1™ în 2009.

A continuat să concureze pentru HRT, Toro Rosso, Renault, Red Bull și McLaren. El a câștigat opt ​​curse în 14 sezoane. S-a întors la Red Bull, dar a fost pus pe liber în septembrie 2024. Mulți cred că acesta este sfârșitul carierei sale pe pistă.

Ricciardo se iubește cu Heidi Berger. Deși se specula din 2021 că formează un cuplu, ei nu și-au confirmat relația până în august 2022.

Daniel Ricciardo, cu șapca pe cap, discutând cu un coleg
Un alt nume cunoscut în F1™, australianul Daniel Ricciardo a început să concureze pentru prima dată în Formula Ford / Getty Images

Carlos Sainz Jr.

Fiul unui dublu campion mondial de raliuri, spaniolul a călcat pe urmele părintelui său și în ceea ce privește abilitățile pe pistă.

Acum șofer pentru Ferrari, Carlos Sainz Jr. și-a început devreme cariera. A fost la Renault, McLaren și apoi la Ferrari, echipa cu care este din 2021. Va părăsi compania pentru Williams la sfârșitul sezonului 2024.

Tânărul de 30 de ani a obținut deja trei victorii impresionante în cariera sa. Marele Premiu al Marii Britanii în 2022, Marele Premiu din Singapore în 2023 și, cel mai recent, Marele Premiu al Australiei.

Despre Carlos Sainz Jr. se spune că se iubește cu modelul scoțian Rebecca Donaldson. Presa internațională scrie că cei doi se întâlnesc din vara lui 2023.

Carlos Sainz Jr., într-un tricou roșu, cu freza făcută
Acum șofer pentru Ferrari, Carlos Sainz Jr. și-a început devreme cariera / Getty Images

Lando Norris

La doar 24 de ani, Lando Norris este unul dintre cei mai tineri piloți de Formula 1™. El a câștigat deja un trofeu la Marele Premiu de la Miami, Marele Premiu al Olandei și Marele Premiu de la Singapore, toate în 2024.

Lando Norris, în timpul unui interviu
La doar 24 de ani, Lando Norris este unul dintre cei mai tineri piloți de Formula 1™ / Getty Images

Sergio Perez

Originar din Guadalajara, Mexic, cariera de F1™ a lui Sergio Perez, în vârstă de 34 de ani, a început cu Sauber în 2011. Apoi a trecut la McLaren, Force India, apoi Racing point înainte de a merga la Red Bull în 2021. Perez are șase victorii, trei pole positions și 39 de podiumuri în Formula 1™.

Sergio Perez, cu șapca pe cap, într-un tricou polo
Originar din Guadalajara, Mexic, cariera de F1™ a lui Sergio Perez, în vârstă de 34 de ani, a început cu Sauber în 2011 / Getty Images

În afara pistei, Peréz este un soț și un tată mândru. S-a căsătorit cu Carola Martinez în 2018. Evenimentul a avut loc la un an după ce au devenit părinți pentru fiul, Sergio Perez Jr., în decembrie 2017.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mariah Carey, într-o rochie aurie, lungă
Divertisment
Cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Aniversarea cu numărul 50 a fost un adevărat spectacol
Desfășurate în Los Angeles, premiile anuale sărbătoresc impactul semnificativ al muzicii asupra culturii pop. Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele pentru covorul roșu American Music Awards 2024. Mariah Carey, cântăreața britanică Raye și grupul de...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă pe o creangă în pădure
Horoscop
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Cine sunt nativii care lasă trecutul în spate
Două semne zodiacale încheie un capitol important în octombrie 2024. Acești nativi lasă trecutul în spate și privesc cu mult mai mult optimism asupra viitorului. Este o perioadă minunată pentru zodiile care își doresc...
3
Sufleu de brânză dulce în bol alb, glazurat cu sos, cu o linguriță și un bol cu sos alături
Rețete
Sufleu de brânză dulce. Rețeta unui desert fin, pufos și aromat
Dacă ești în căutarea unui desert delicios și aromat, dar simplu și ușor de preparat, încearcă rețeta de sufleu de brânză dulce. Te vei bucura de un desert fin, pufos și aromat, cu o...
4
Dulceață de gutui rase în bol și în borcan, alături de gutui proaspete
Rețete
Dulceață de gutui rase, cu gust aromat și textură cremoasă
S-au copt gutuile, vrei să le conservi aroma pentru mai târziu și ești în căutare de rețete savuroase? Încearcă să prepari dulceață de gutui rase, o delicioasă rețetă tradițională românească, specifică toamnei, când gutuile...
5
Felii de pâine unse și presărate cu verdeață
Sănătate
Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea
Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative...
PARTENERI
×