Reclamă

Cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023. Unde să călătorești anul acesta

Cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023 au fost anunțate, așa că poți să îți faci deja planurile de călătorie. Destinațiile turistice sunt potrivite pentru fiecare buzunar și fiecare gust. Fie că este vorba despre o călătorie în orașele Europei sau plajele exotice ale Thailandei, cu siguranță vei avea de unde alege.

Publicat: 8 ianuarie 2023, 6:58

Planurile pentru călătoriile de anul acesta trebuie făcute cu grijă și documentare. Nu uita că pentru o experiență completă și memorabilă e nevoie să ai lângă tine persoanele potrivite. Aceste destinații vor fi pe placul tău, indiferent dacă vrei să călătorești cu un grup de prieteni sau doar alături de persoana iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care sunt cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023

După aproape trei ani de călătorii întrerupte și restricții impuse de pandemie, a venit momentul să speri la un an turistic mult mai bun. În mod evident, călătoriile în afara țării sunt cele mai căutate destinații turistice pentru mulți dintre români. Potrivit datelor furnizate de Organizației Mondiale a Turismului, e aștepta ca turismul internațional să ajungă la 65% din nivelurile de dinaintea pandemiei. Cu toate acestea, specialiștii din domeniul turismului sunt destul de prudenți în ceea ce privește călătoriile pentru anul 2023, scrie CNN.

Îți propunem câteva destinații, dintre cele mai frumoase pentru anul acesta:

Grecia

Din lista cu propuneri pentru cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023 face parte Grecia. Țară din Europa este potrivită pentru o un concediu în familie, alături de copii. De asemenea, anumite destinații asigură și intimitate pentru cupluri. Grecia dispune aproximativ de 25.000 km pătrați de suprafață insulară cu plaje impresionante. Al doilea oraș ca mărime al Greciei este Thessaloniki, cu o tradiție culinară locală recunoscută de UNESCO. Salonic este cu siguranță un candidat pentru una dintre cele mai bune destinații de city-break din Europa atât pentru culoarea apei, nisipul plajelor și ospitalitate.

Reclamă

Suedia

Gothenburg a fost votată, timp de șase ani consecutiv, cea mai durabilă destinație din lume. Dacă nu ești o fană a plajelor și a căldurii, poți alege cu încredere atât marile orașe ale Suediei, cât și mici localități muntoase. Gothenburg a fost considerat, cândva, un important oraș comercial și de transport maritim.

Reclamă

Emiratele Arabe Unite

În cazul în care luxul și opulența sunt pe placul tău, printre cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023 îți propunem Dubai. Va fi un oraș de mare interes turistic, mai ales petru că Emiratele Arabe Unite fac investiții de peste două miliarde de dolari pentru a-și îmbunătăți transportul și serviciile aeriene. De asemenea, Dubai este recunoscut pentru superlativele sale. De la cele mai luxoase hoteluri la cele mai impresionante restaurante, Dubai este orașul potrivit pentru tine dacă simți nevoia de a avea o experiență extravagantă.

Franța

Desigur, Franța nu poate să lipsească din lista cu cele mai frumoase destinații turistice pentru 2023. Valea Loarei este considerată drept una dintre cele mai romantice zone turistice ale Franței. Fie că optezi pentru o destinație pentru concediu sau un city-break de Ziua Îndrăgostiților, regiunea aflată în patrimoniul UNESCO va fi, cu siguranță, potrivită pentru tine, scrie Insider.

Thailanda

Este o destinație potrivită pentru a-ți reîncărca bateriile. De asemenea, zonele turistice ale Thailandei sunt pline de spații de street-food, la îndemână, pentru experiențe culinare inedite. Prețurile meniurilor thailandeze sunt foarte mici, iar plajele de-a dreptul speciale. Dacă aceste destinații nu te-au convins încă, îți propunem un top realizat de National Geographic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×