Reclamă

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii

Fiecare părinte vrea ca micuțul lui să trăiască magia sărbătorilor. Întotdeauna poți alege filme de Crăciun pentru copii, iar ele îi vor ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine ce se întâmplă deosebit în aceste zile speciale.

Publicat: 5 decembrie 2021, 7:33 / Actualizat: 24 decembrie 2021, 11:33

Vine Crăciunul și cei mai entuziasmați în această perioadă sunt copiii. Cei mici îl așteaptă nerăbdători pe Moș Crăciun, an de an. Și, pentru că părinții vor să le îndeplinească toate dorințele micuților lor, alegerea unui film este mereu o variantă potrivită pentru a petrece timp de calitate în familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lista este lungă, iar oferta variată. Părinții împreună cu cei mici pot alege să urmărească împreună un film clasic de Crăciun sau o adaptare modernă, scrie Timeout.com.

Povestea lui Kevin, a omulețului de zăpadă pe nume Frosty sau a prințesei de gheață Elsa, toate sunt opțiuni excelente pentru seara de Ajun sau zilele de Crăciun. 

Emoția, suspansul și aventurile personajelor din aceste producții cinematografice îi vor ține atât pe cei mici, cât și pe cei mari cu sufletul la gură în fața micului ecran.

Filme de Crăciun pentru copii

Filmele de Crăciun nu pot lipsi din peisajul de basm al acestor zile de sărbătoare. Tot ce trebuie să faci pentru momente de basm în compania celor mici este să pregătești câteva ronțăieli gustoase și să porniți filmul preferat.

Reclamă

Home Alone

Home Alone este filmul care rulează în casa oricărei familii în seara de Crăciun. A devenit deja o tradiție să urmărești aventurile și planurile ingenioase ale micuțului Kevin. Kevin, uitat acasă de părinții săi de sărbători, este suficient de inteligent încât să se descurce singur și să se apere de cei doi hoți care îl vizitează.

Reclamă

Citește și: Tradiţii şi obiceiuri din Ajunul Crăciunului. Ce trebuie să facem pentru a avea noroc toată viaţa

Elf

Îl regăsim pe Will Ferrell în rolul personajului William Hobbs, poreclit Buddy. Povestea lui este impresionantă. Își trăiește copilăria la Polul Nord, printre elfi, însă în momentul în care află că este om, pleacă la New York să își găsească familia biologică. Aventurile lui îi vor fascina pe cei mici, dar și pe cei mari, deopotrivă.

The Nightmare Before Christmas

Nu este un film obișnuit de Crăciun. A Nightmare Before Christmas spune povestea lui Jack Skellington, un schelet care descoperă orașul Crăciunului și se îndrăgostește pe loc. Devine atât de pasionat de această sărbătoare, încât vrea să îl răpească pe Moș Crăciun. Producția cinematrografică poartă amprenta celebrului Tim Burton și este genul acela de film ca îi poate reuni în fața micului ecran pe părinții de adolecenți și pe copiii lor extrem de greu de mulțumit.

Frozen

De când era mică, Elsa a fost înzestrată cu puteri magice. Obiectele pe care le atinge se transformă în gheață, fapt ce a determinat-o să stea cât mai departe de ceilalți. Sora ei, Anna, încearcă să o salveze din turnul în care Elsa s-a izolat. Ajutoarele sale sunt un om de zăpadă simpatic, un cerb și stăpânul său. 

Frosty the Snowman

Orice copil și-ar dori ca omul de zăpadă din curte să prindă viață. Magia se întâmplă în animația Frosty the Snowman. După ce un grup de copii îi pun pe cap o pălărie luată de la un magician, omulețul începe să meargă și să vorbească, dovada faptului că orice se poate întâmpla de Crăciun.

Jingle All the Way

Arnold Schwarzenegger este Howard, un tătic care caută disperat jucăria pe care și-o dorește fiul său. Misiunea nu este deloc ușoară, fiind nevoit să se lupte cu alți părinți pentru ea și să traverseze un oraș întreg pentru a o găsi, dar orice efort e prea mic atunci când un părinte își dorește ca puiul său să fie fericit.

A Charlie Brown Christmas

Acest clasic al anilor ‘60 evidențiază și el magia Crăciunului. Planul băiețelului Charlie Brown de a conduce o scenetă festivă nu iese așa cum își dorește, însă prietenul său Linus îi arată ce înseamnă de fapt această perioadă. 

The Santa Clause

Dacă Moș Crăciun nu poate ajunge, Scott Calvin, personajul interpretat de Tim Allen, îi ia locul. Scott are parte de aventura vieții sale la Polul Nord și reușește să ajungă cu daruri la copiii din întreaga lume. 

How the Grinch Stole Christmas

Grinch, personajul care nu înțelege entuziasmul molipsitor al celor din jurul său în preajma sărbătorilor, merge în Whoville cu misiunea clară de a fura Crăciunul. Când constată că veselia locuitorilor orașului nu poate fi furată prin niciun truc, intențiile sale malefice se schimbă.

Klaus

Klaus este unul dintre cele mai adorabile filme de Crăciun pentru copii. Animația realizată în 2019 a reușit să strângă milioane de aprecieri. Povestea aduce în lumină aventura lui Jesper Johansson un poștaș care ajunge într-un oraș îndepărtat și care trebuie să-i facă pe localnici să trimită cât mai multe scrisori.

Jesper reușește să aducă magia Crăciunului alături de Klaus, care confecționează jucării pentru micuții din întregul oraș. Curând, întreaga lume află de magia pe care cei doi o fac, iar copiii trimit cât mai multe scrisori pentru a cere jucăriile pe care și le doresc.

Jesper și Klaus schimbă complet percepția asupra lumii a localnicilor și reușesc să aducă bucuria sărbătorilor în sufletul tuturor. O animație emoționantă, plină de scene care îl vor face pe micuțul tău să se îndrăgostească imediat de povestea Crăciunului și a aventurilor pe care Klaus și ajutoarele sale le trăiesc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×