Reclamă

Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii

Fiecare părinte vrea ca micuțul lui să trăiască magia sărbătorilor. Întotdeauna poți alege filme de Crăciun pentru copii, iar ele îi vor ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine ce se întâmplă deosebit în aceste zile speciale.

Publicat: 5 decembrie 2021, 7:33 / Actualizat: 24 decembrie 2021, 11:33
Personajele Jesper și Kaus din filmul de Crăciun Klaus, într-o pădure, printre nămeți de zăpadă.
Povestea lui Klaus sau a prințesei de gheață Elsa, toate sunt opțiuni excelente pentru seara de Crăciun / Shutterstock

Vine Crăciunul și cei mai entuziasmați în această perioadă sunt copiii. Cei mici îl așteaptă nerăbdători pe Moș Crăciun, an de an. Și, pentru că părinții vor să le îndeplinească toate dorințele micuților lor, alegerea unui film este mereu o variantă potrivită pentru a petrece timp de calitate în familie.

Lista este lungă, iar oferta variată. Părinții împreună cu cei mici pot alege să urmărească împreună un film clasic de Crăciun sau o adaptare modernă, scrie Timeout.com.

Povestea lui Kevin, a omulețului de zăpadă pe nume Frosty sau a prințesei de gheață Elsa, toate sunt opțiuni excelente pentru seara de Ajun sau zilele de Crăciun. 

Emoția, suspansul și aventurile personajelor din aceste producții cinematografice îi vor ține atât pe cei mici, cât și pe cei mari cu sufletul la gură în fața micului ecran.

Filme de Crăciun pentru copii

Filmele de Crăciun nu pot lipsi din peisajul de basm al acestor zile de sărbătoare. Tot ce trebuie să faci pentru momente de basm în compania celor mici este să pregătești câteva ronțăieli gustoase și să porniți filmul preferat.

Reclamă

Home Alone

Home Alone este filmul care rulează în casa oricărei familii în seara de Crăciun. A devenit deja o tradiție să urmărești aventurile și planurile ingenioase ale micuțului Kevin. Kevin, uitat acasă de părinții săi de sărbători, este suficient de inteligent încât să se descurce singur și să se apere de cei doi hoți care îl vizitează.

Reclamă

Citește și: Tradiţii şi obiceiuri din Ajunul Crăciunului. Ce trebuie să facem pentru a avea noroc toată viaţa

Elf

Îl regăsim pe Will Ferrell în rolul personajului William Hobbs, poreclit Buddy. Povestea lui este impresionantă. Își trăiește copilăria la Polul Nord, printre elfi, însă în momentul în care află că este om, pleacă la New York să își găsească familia biologică. Aventurile lui îi vor fascina pe cei mici, dar și pe cei mari, deopotrivă.

The Nightmare Before Christmas

Nu este un film obișnuit de Crăciun. A Nightmare Before Christmas spune povestea lui Jack Skellington, un schelet care descoperă orașul Crăciunului și se îndrăgostește pe loc. Devine atât de pasionat de această sărbătoare, încât vrea să îl răpească pe Moș Crăciun. Producția cinematrografică poartă amprenta celebrului Tim Burton și este genul acela de film ca îi poate reuni în fața micului ecran pe părinții de adolecenți și pe copiii lor extrem de greu de mulțumit.

Frozen

De când era mică, Elsa a fost înzestrată cu puteri magice. Obiectele pe care le atinge se transformă în gheață, fapt ce a determinat-o să stea cât mai departe de ceilalți. Sora ei, Anna, încearcă să o salveze din turnul în care Elsa s-a izolat. Ajutoarele sale sunt un om de zăpadă simpatic, un cerb și stăpânul său. 

Frosty the Snowman

Orice copil și-ar dori ca omul de zăpadă din curte să prindă viață. Magia se întâmplă în animația Frosty the Snowman. După ce un grup de copii îi pun pe cap o pălărie luată de la un magician, omulețul începe să meargă și să vorbească, dovada faptului că orice se poate întâmpla de Crăciun.

Jingle All the Way

Arnold Schwarzenegger este Howard, un tătic care caută disperat jucăria pe care și-o dorește fiul său. Misiunea nu este deloc ușoară, fiind nevoit să se lupte cu alți părinți pentru ea și să traverseze un oraș întreg pentru a o găsi, dar orice efort e prea mic atunci când un părinte își dorește ca puiul său să fie fericit.

A Charlie Brown Christmas

Acest clasic al anilor ‘60 evidențiază și el magia Crăciunului. Planul băiețelului Charlie Brown de a conduce o scenetă festivă nu iese așa cum își dorește, însă prietenul său Linus îi arată ce înseamnă de fapt această perioadă. 

The Santa Clause

Dacă Moș Crăciun nu poate ajunge, Scott Calvin, personajul interpretat de Tim Allen, îi ia locul. Scott are parte de aventura vieții sale la Polul Nord și reușește să ajungă cu daruri la copiii din întreaga lume. 

How the Grinch Stole Christmas

Grinch, personajul care nu înțelege entuziasmul molipsitor al celor din jurul său în preajma sărbătorilor, merge în Whoville cu misiunea clară de a fura Crăciunul. Când constată că veselia locuitorilor orașului nu poate fi furată prin niciun truc, intențiile sale malefice se schimbă.

Klaus

Klaus este unul dintre cele mai adorabile filme de Crăciun pentru copii. Animația realizată în 2019 a reușit să strângă milioane de aprecieri. Povestea aduce în lumină aventura lui Jesper Johansson un poștaș care ajunge într-un oraș îndepărtat și care trebuie să-i facă pe localnici să trimită cât mai multe scrisori.

Jesper reușește să aducă magia Crăciunului alături de Klaus, care confecționează jucării pentru micuții din întregul oraș. Curând, întreaga lume află de magia pe care cei doi o fac, iar copiii trimit cât mai multe scrisori pentru a cere jucăriile pe care și le doresc.

Jesper și Klaus schimbă complet percepția asupra lumii a localnicilor și reușesc să aducă bucuria sărbătorilor în sufletul tuturor. O animație emoționantă, plină de scene care îl vor face pe micuțul tău să se îndrăgostească imediat de povestea Crăciunului și a aventurilor pe care Klaus și ajutoarele sale le trăiesc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×