Reclamă

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa în 2024. Unde te poți distra iarna aceasta

A fost întocmit clasamentul cu cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa în 2024. Iarna aceasta te poți distra alături de familie și cei dragi într-un peisaj de poveste. Sezonul rece se apropie cu o mulțime de vești bune pentru iubitorii magiei sărbătorilor de iarnă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 octombrie 2024, 6:43 / Actualizat: 19 octombrie 2024, 8:27

Se apropie Crăciunul, iar cu el începe și perioada vacanței de iarnă. Dacă îți dorești să ieși din cotidian, atunci poți să vizitezi unul dintre târgurile de Crăciun din Europa. Acestea au anunțat deja programul pentru anul acesta, iar turiștii sunt așteptați începând cu finalul lunii noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa în 2024

Unele dintre cele mari orașe din Europa se îmbracă în straie de sărbătoare. Se anunță un Crăciun de poveste în țări precum Germania, Franța, Polonia. Elveția, Italia și Austria. Dacă ești în căutarea de idei pentru sărbătorile de iarnă, atunci te invităm să descoperi mai multe despre târgurile de Crăciun din Europa în 2024.

Budapesta

Este pentru a patra oară când în Budapesta se organizează Basilica Advent. Evenimentul a câștigat premiul „pentru cea mai frumoasă piață de Crăciun din Europa” în 2019, 2021, 2023 și 2024. Basilica Advent este considerat unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa.

Reclamă

Evenimentul își deschide din nou porțile începând cu data de 5 noiembrie 2024 până pe 1 ianuarie 2025 în fața Bazilicii Sf. Ștefan. Vor exista foste 100 de expozanți de meșteșuguri autohtone, adevărate aventuri gastronomice și programe muzicale.

Craiova

Craiova a fost inclusă pe lista de destinații de vis în iarna anului 2024, conform European Best Destinations. Premiată de patru ori de site-ul de călătorie European Best Destinations, piața de Crăciun din Craiova este una dintre bijuteriile ascunse ale europei, unde basmele clasice și minunile futurist se combină pentru a crea o atmosferă de vacanță ca nimeni alta.

Reclamă

În această iarnă, orașul îi invită pe turiști să se bucure de patru lumi diferite de Crăciun. Poți să descoperi mai multe despre târgurile de Crăciun din România în 2024. Târgul de Crăciun din Craiova va începe pe 15 noiembrie.

Metz

Mets este pe podiumul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa pentru a doua oară. Această destinație de Crăciun a primit, de asemenea, titlul de „Cel mai bun târg de Crăciun pentru familii”. Metz se află pe lista cu cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa în 2024.

Chiar dacă nu a fost anunțată data de deschidere a târgului, turiștii așteaptă cu nerăbdare marele moment. Organizatorii au anunțat că gustu Crăciunului se va regăsi anul acesta la piața gastronomică de pe Place de la Comedie.

Poznan

În Poznan se organizează unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Polonia. Piața de Crăciun din Poznan este situată în centrul orașului, vizavi de Gara Dworzec Zachodni, în piața istorică „Plac Powszechnej Wystawy Krajowej”.

Atmosfera unică a târgului de Crăciun este creată de decorațiuni extraordinare de sărbători și instalații cu lumini impresionante. Vizitatorii se vor putea bucura de un brad de Crăciun de 16 metri și o scenă festivă în aer liber.

Salzburg

Frumosul oraș natal al lui Mozart se îmbracă în straie de sărbătoare. Târgul de Crăciun din Salzburg se deschide pe 21 noiembrie și se încheie pe 1 ianuarie 2025.

Accentul este pus pe calitate în detrimentul cantității. Târgul va avea, de asemenea, concerte zilnice gratuite în fața catedralei, spune presa internațională.

Berlin

Pentru o abordare mai modernă a tradiției, Berlinul artistic are totul pregătit. Centrul orașului este împodobit cu decorațiuni de Crăciun. Berlin se află pe lista cu cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa în 2024.

Târgul de Crăciun se va desfășura între 24 noiembrie 2024 și 7 ianuarie 2025. Conform presei internaționale, data variază în funcție de piețele în care se va organiza târgul de Crăciun de anul acesta.

Praga

Târgul de Crăciun din Praga se deschide pe 30 noiembrie și se va încheia pe 6 ianuarie 2025. Cadrul va fi unul magnific și îi va aștepta pe turiștii de pretutindeni.

Există o mulțime de căsuțe cu tematică, vin fiert, turtă dulce și surprize pentru cei mici. Piața orașului Vechi se va transforma într-un loc de poveste în perioada sărbătorilor de iarnă.

Viena

Târgul de Crăciun din Viena se deschide pe 16 noiembrie 2024 și se încheie pe 4 ianuarie 2025. Crăciunul strălucește în Viena și anul acesta.

Străzile strălucesc în timp ce lumina se revarsă din palatele vaste. Nenumărate piețe de Crăciun se întind pe străzile înguste ale orașului, oferind tarabe pline de jucării tradiționale din lepm și produse artizanale.

Bruxelles

Târgul de Crăciun din Bruxelles va începe pe 29 noiembrie și se va încheia pe 5 ianuarie 2025. Minunile de iarnă sunt răspândite pe Grand Palace, Bourse, Place Saint-Catherine și Marché aux Poissons, cu patinoare, muzică și spectacole de lumini.

Peste 200 de căsuțe din lemn vor fi acoperite cu zăpadă și îi vor aștepta pe turiști cu vin fiert, prăjituri și ciocolată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un cuplu de îndrăgostiți care se ascunde după un balon în formă de inimă
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste toamna aceasta. Află dacă te numeri printre ele
Există 3 zodii care au noroc în dragoste toamna aceasta. Toamna este plină de evenimente încărcate din punct de vedere astrologic pentru cei care au fost singuri până acum. Trei semne vor prinde cele...
2
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
3
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
4
Clătite brașovene pe o farfurie maro, alături de un bol cu ketchup și unul cu smântână
Rețete
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
Dacă adori clătitele servite la desert, cu siguranță te va cuceri și rețeta tradițională românească de clătite brașovene. Sunt clătite umplute cu carne tocată, apoi trecute prin ou și pesmet și prăjite în ulei....
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×