Reclamă

Cele mai frumoase ținute purtate de Amal Clooney la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Soția lui George Clooney a dat dovadă de eleganță pe covorul roșu

A fost întocmit un clasament cu cele mai frumoase ținute purtate de Amal Clooney la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Soția lui George Clooney au dat dovadă de eleganță pe covorul roșu. Aceasta a radiat ori de câte ori a apărut la brațul partenerului său.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 septembrie 2024, 10:57

Amal Clooney i-a fost alături soțului său la premiera filmului Wolfs. Vedeta și-a încheiat călătoria în Veneția și a fost surprinsă într-o ținută elegantă la plecarea sa. Amal a optat pentru o ieșire simplă, dar cu bun gust.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase ținute purtate de Amal Clooney la Festivalul de Film de la Veneția 2024

Amal și George Clooney trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani. Cei doi soți formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

Avocata a fost mândră să-l însoțească pe partenerul său la Festivalul Internațional de Film de la Veneția pentru premiera filmului Wolfs.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Amal Clooney într-o salopetă portocalie și George Clooney într-o ținută casual la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Amal a părăsit Festivalul într-o salopetă în nuanțe de mandarină / Profimedia Images
Reclamă

Amal a părăsit Festivalul într-o salopetă în nuanțe de mandarină. Ansamblul șic fără mâneci includea un pantalon lung, un guler fals la gt și o centură care atârna în spate până în zona coapselor.

Amal Clooney, în vârstă de 46 de ani, a combinat ținuta sa strălucitoare cu sandale cu bretele argintii și o geantă albă semnată de Prada.

George, în vârstă de 63 de ani, a purtat un tricou polo bleumarin și pantaloni gri cu mocasini.

Reclamă

Cuplul a purtat ochelari de soare asortați. Cei doi soți s-au plimbat prin Veneția înainte de a-și lua la revedere de la oraș.

Această apariție nu este singura de excepție a soției lui George Clooney. Cele mai frumoase ținute purtate de Amal Clooney la Festivalul de Film de la Veneția 2024 țin primele pagini ale presei de peste hotare.

Cum și-a făcut apariția Amala Clooney de-a lungul zilelor de Festival

Vineri, 31 august, Amal a purtat o rochie galbenă strălucitoare și o pălărie de soare. Vedeta și-a combinat rochia cu o pereche de tocuri bej.

Mai târziu în acea seară, Amal s-a schimbat într-o rochie personalizată Bach Mai pentru o petrecere privată găzduită de Cartier la Festivalul de Film.

Rochia în stil sirenă a fost inspirată din colecția Resort 2023 a designerului, scrie People. Rochia, împodobită cu franjuri strălucitori, este numită de designeri „furtuna luminoasă”.

Amal Clooney într-o rochie sirenă la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Mai târziu în acea seară, Amal s-a schimbat într-o rochie personalizată Bach Mai pentru o petrecere privată găzduită de Cartier la Festivalul de Film / Profimedia Images

Pentru premiera mondială a filmului Wolfs, Amal și George au avut o întâlnire plină de farmec pe covorul roșu.

Cei doi s-au întâlnit cu Brad Pitt și Ines de Ramon. Amal a arătat elegant într-o rochie din dantelă galbenă semnată de Versace.

Vedeta și-a accesorizat ținuta cu un clutch și o pereche de tocuri. În timp ce erau la Veneția, soții Clooney s-au bucurat de o întâlnire dublă cu Pitt și Ines de Ramon.

Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalul de Film de la Veneția 2024

Amal Clooney a primit și un premiu de onoare la Festivalul de Film. Soția lui George Clooney a pozat împreună cu partenerul său la Premiile DVF de la Veneția.

Amal a fost onorată cu distincția DVF Leadership Award alături de alte patru femei. Totul s-a întâmplat la Sala degli Arazzi a Fundația Giorgio Cini.

Puțini sunt cei care știu că Amal nu dă dovadă doar de o frumusețe atrăgătoare, ci și de o minte sclipitoare. Amal este avocată pentru drepturile omului și este recunoscută la nivel internațional pentru munca sa.

Premiile DVF au fost fondate de Diane Von Furstenberg, designer, care își dorește să recunoască femeile ce sunt dedicate vieții altor femei, scrie DailyMail.

George și Amal Clooney, îmbrăcați elegant, la decernarea unor premii în Veneția
Amal Clooney a primit un premiu de onoare la Festivalului de Film de la Veneția / Profimedia Images

Amal a avut o apariție impecabilă la gală. Aceasta a purtat o rochie din dantelă care s-a continuat cu o fustă din tul.

George Clooney i-a fost alături pe tot parcursul galei și s-a mândrit să pășească pe covorul roșu alături de partenera sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×