Reclamă

Brad Pitt și Ines de Ramon și-au făcut debutul la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Ce ținute au ales pentru marele eveniment

Brad Pitt și Ines de Ramon și-au făcut debutul la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Cei doi îndrăgostiți au uimit cu ținutele pe care le-au ales pentru covorul roșu. Paparazzi au încercat să-i surprindă din cele mai bune unghiuri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 septembrie 2024, 12:21

Cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția a reunit unele dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood. Brad Pitt și George Clooney au sărbătorit prima proiecție oficială a filmului Wolfs. Producția mult așteptată va rula și în cinematografele din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt și Ines de Ramon și-au făcut debutul la Festivalul de Film de la Veneția 2024

Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, a arătat elegant într-un costum negru. Actorul și-a făcut debutul pe covorul roșu împreună cu partenera sa.

Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, a strălucit într-o rochie albă. Designerul de bijuterii și Brad Pitt au deja o relație de aproape doi ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ines de Ramon într-o rochie albă și Brad Pitt la costum la Festivalul de Film de la Veneția
Brad Pitt și Ines de Ramon au fost în atenția tuturor la Festivalul de Film de la Veneția / Profimedia Images
Reclamă

Dragostea lor nu mai este un secret pentru nimeni, iar apropiații lui Pitt susțin că acotrul are „intenții serioase” cu actuala sa parteneră.

A fost o noapte de întâlnire dublă. Brad Pitt a venit însoțit de Ines de Ramon, iar George Clooney a venit împreună cu Amal.

Cuplurile au întors privirile tuturor asupra lor. În timp ce Ines a strălucit într-o rochie albă, Amal a ales să poarte o rochie galbenă.

Reclamă

În filmul de acțiune, George și Brad joacă rolurile unor specialiști criminali care sunt angajați în mod neașteptat pentru aceeași slujbă.

Filmul a primit o mulțime de recenzii pozitive din partea criticilor de peste hotare, a relatat DailyMail.

Amal a arătat uimitor în rochia ei galbenă în stil corset, care prezenta un design destul de elegant și era îmbogățită cu tocuri pentru a-și crește înălțimea. Între timp Ines și-a arătat silueta tonifiată într-o rochie albă cu un umăr gol.

Cum decurge relația lui Brad Pitt cu Ines de Ramon

Brad Pitt și Ines de Ramon trăiesc o frumoasă poveste de iubire. De mai bine de doi ani se iubesc cu patos și lucrurile evoluează din ce în ce mai frumos între ei.

Ines de Ramon, care este divorțată, s-a mutat cu Brad la Los Angeles în luna februarie a anului acesta. Cuplul a crescut din ce în ce mai mult.

Aceasta este prima relație serioasă a lui Brad de la divorțul său de Angelina Jolie. Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund de camerele de fotografiat.

De când s-a mutat la Brad Pitt, Ines este tot mai prezentă în viața acestuia. Cei doi îndrăgostiți ar fi vorbit și despre posibilitatea de a avea copii împreună.

Apropiații celor doi spun că „sunt mai fericiți ca niciodată”. Pritt și Ines de Ramon au înflorit în timp ce divorțul actorului de Angelina Jolie a continuat să se înrăutățească, a scris PageSix.

Brad Pitt traversează o perioadă destul de agitată. Copiii actorului s-au îndepărtat tot mai mult de acesta și au luat decizii care l-au rănit. Shiloh, fiica actorului, a renunțat recent la numele de familie al tatălui său și a cerut să fie numită Shiloh Jolie.

Adolescenta a spus că mama sa nu a avut niciun amestec în decizia luată, însă prietenii lui Pitt sunt sceptici cu privire la aceste declarații.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×