Reclamă

A crescut și merge des la sală pentru a deveni bărbat. Cum arată Knox, fiul Angelinei și al lui Brad Pitt, la 15 ani

A crescut și merge des la sală pentru a deveni bărbat. Mulți s-au întrebat cum arată Knox, fiul Angelinei și al lui Brad Pitt, după ce mulți ani a stat ascuns de lumina reflectoarelor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 august 2024, 7:02

Recent Knox a fost fotografiat în timp ce ieșea din sala de sport și e mult mai aproape de imaginea unui bărbat decât de imaginea copilului din imaginea de mai sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A crescut și merge des la sală pentru a deveni bărbat

Adolescentul face tot ce poate pentru a deveni un bărbat puternic, în adevăratul sens al cuvântului. El merge în mod regulat la o sală din Los Angeles și pare că este un împătimit al sportului.

Al unui sport de contact, așa cum se poate vedea în imaginile din galeria foto. Deși Knox era în papuci, pantaloni scurți și un tricou, el avea echipamentul de box în brațe. Fotografii l-au surprins în timp ce își căra mănușile, vizibil epuizat.

Knox Jolie Pitt, cu mănușile de box în brațe
Knox a stat în mare parte departe de lumina reflectoarelor / Profimedia Images

Knox a stat în mare parte departe de lumina reflectoarelor. El nu a mai fost văzut în public de la ultima sesiune de cumpărături alături de mama sa. Ieșirea lor a avut loc după succesul actriței la Premiile Tony din 2024 pentru The Outsiders.

Reclamă

Angelina Jolie renunță la oamenii care o dezamăgesc

Brad și Angelina au împreună copiii biologici Knox, Vivienne și Shiloh, de 18 ani, dar și trei copii adoptați: Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani și Zahara, 19 ani.

Pitt și Jolie trec printr-un divorț controversat de ani de zile. O sursă a declarat anterior pentru People că actorul era „conștient și supărat” de decizia fiicei sale, Shiloh, de a renunța la numele lui.

Reclamă

„Este conștient și supărat că Shiloh a renunțat la numele de familie. El nu a simțit niciodată mai multă bucurie decât atunci când s-a născut ea. Întotdeauna și-a dorit o fiică”, a declarat o sursă pentru People.

„Momentele în care a realizat că și-a pierdut copiii, desigur, nu sunt ușoare pentru Brad. Își iubește copiii și îi este dor de ei. Este foarte trist în legătură cu ei.”

De-a lungul timpului, Angelina a demonstrat că nu mai păstrează legătura cu oamenii care au dezamăgit-o. Din 2016 ea nu mai are nicio legătură cu Brad Pitt, așa cum a renunțat și la relația cu tatăl ei. Jolie ar fi întrerupt relațiile cu bărbatul care a contribuit la conceperea ei la începutul anilor 2000.

Infidelitatea lui Voight în timpul căsătoriei cu mama lui Jolie, Marcheline Bertrand, și divorțul lor ulterior au fost factori cheie în înstrăinarea tatălui și fiicei.

Deși părea că s-a împăcat în trecut, Voight și-a criticat recent fiica pentru postările ei anti-Israel. Le-a marcat drept „minciuni” și a spus „armata israeliană trebuie să vă protejeze solul”. Jolie a fost fost trimis special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiați.

Ea a acuzat Israelul că „a bombardat în mod deliberat copii, femei, familii, lipsiți de alimente, medicamente și ajutor umanitar”, încălcând legea internațională.

Ca răspuns, Voight a spus că a fost „dezamăgit” că fiica sa nu a înțeles. El susține că obiectivul Hamas este „să anihileze țara evreilor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
3
O femeie frumoasă care bea un pahar plin cu apă pentru a se hidrata
Sănătate
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
Află câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Pentru o bună funcționare a organismului este important să menții nivelul optim de hidratare. Corpul este alcătuit în proporție de peste 60% din apă. Așadar, apa...
4
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
5
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
PARTENERI
×