Reclamă

Cele mai leneșe semne zodiacale, potrivit astrologilor. Nativii care ar prefera să stea toată ziua în pat

În unele zile poate părea imposibil să te ridici din pat. Știi că ai de făcut un lucru, dar ai prefera să te relaxezi și să lenevești, evitând listele de sarcini. Este normal să ai din când în când astfel de zile, dar pentru anumite persoane este mai degrabă un mod de viață. Află și tu care este lista cu cele mai leneșe semne zodiacale, potrivit astrologilor.

Publicat: 11 septembrie 2022, 8:02

Acești nativi rareori se adună pentru a încerca un nou hobby sau pentru a participa la un eveniment. Fac minimul necesar la locul de muncă, iar sarcinile simple par să le ia mai mult decât altor persoane. Dacă cunoști pe cineva care se comportă așa, ar putea fi semnul lor stelar cel care este de vină pentru că preferă să stea în fața televizorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai leneșe semne zodiacale, potrivit astrologilor

Sigur că fiecare om se poate schimba sau își poate schimba tabieturile în funcție de context, de vârstă, de mediul în care trăiește. Cu toate acestea caracterul este format de la o vârstă fragedă, iar fiecare dintre noi are personalitatea lui.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt atât de prinși în lumea lor interioară încât au dificultăți să iasă în afara propriilor interese. Astrologul și blogger-ul Victoria Thomas îi numește pe cei din zodia vărsător „un clasic subperformant cu potențial nerealizat”.

De asemenea, acestui semn zodiacal îi este greu să facă lucruri pentru alții. Dacă le ceri să scoată vasele din mașina de spălat sau să scoată gunoiul, este mai mult decât probabil că vor refuza. „În timp ce Vărsătorul este un semn zodiacal extrem de curios și inteligent, acești nativi nu sunt întotdeauna înclinați să facă sarcini pe care le consideră plictisitoare”, spune astrologul Emily Newman. „Vărsătorii iubesc distracția și au o natură temperamentală, așa că preferă să nu facă munca care nu le place”.

Reclamă

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt extrem de creativi si sunt adesea artiști și designeri. Deși sunt pasionați de activitățile lor, nu le place să lucreze din greu și sunt predispuși să amâne. Newman spune că „vor evita fiecare sarcină până în ultimul minut”. S-ar putea să-i găsești căutând inspirație pe plajă sau mergând la o alergare la miezul nopții. Mereu încearcă să creeze ceva nou.

Este bine dacă un Pești lucrează singur, dar poate deveni frustrant dacă ești colegul lor. Și s-ar putea să te oblige să ajuți, astfel încât să-și vadă de talentul artistic.

Reclamă

Află de aici și care sunt cele mai populare semne zodiacale din lume.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru nativii Săgetător e foarte important să se distreze, ceea ce duce la o stare de letargie atunci când nu sunt în oraș. „Săgetătorul apreciază independența, în special în călătoriile și activitățile de petrecere a timpului liber. Preferă să trăiască în condițiile lor”, explică Newman. De ce să faci sarcini cotidiene, cum ar fi spălarea rufelor și cumpărăturile, când poți călători prin lume?

Newman observă, de asemenea, că acest semn zodiacal de multe ori preferă să se ghideze după principiul „nu are nicio obligație de a lucra”. Săgetătorul este un coleg de serviciu distractiv pentru că te va răsfăța cu povești despre aventurile sale. Cu toate acestea, nu e o persoană de încredere. Odată ce au economisit suficient pentru următoarea lor călătorie, nu te aștepta să primești nici măcar un preaviz de două săptămâni.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Thomas spune că Balanțelor „le place ca totul să fie plăcut și ușor”. Ea explică că se stresează ușor, așa că în loc să-și plătească facturile, le vor îndesa într-un sertar.

Dar asta nu înseamnă că Balanța nu poate trece la treabă. „Își fac munca când au energie, dar nu este prioritatea lor”, potrivit lui Newman. Un scenariu în care Balanța este mai puțin leneșă este dacă au „un partener mult mai motivat, adesea un șef Berbec, care să-i curețe mizeria”, spune Thomas. Când au pe cineva care să le aducă în formă, Balanțe sunt mai productive.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurilor le place să aibă un spațiu calm. Sunt ultraproductivi în curățare și organizare pentru a realiza acest lucru. Dar, în ciuda faptului că sunt responsabili, le place, de asemenea, să se relaxeze și să urmărească emisiunile preferate. „Taurului nu îi place munca grea, totuși se ocupă de responsabilitățile lor cruciale”, explică Newman.

În cazuri extreme, Thomas spune că Taurul poate fi „copilul zodiacului care își dorește mereu să fie copil, răsfățat și liniștit cu dulciuri”. Și având în vedere gusturile lor culinare, te poți aștepta ca un maraton TV să includă o mai multe emisiuni culinare.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii iubitori de petreceri sunt mai concentrați să se distreze decât să fie responsabili. „Leul poate aprecia lumina reflectoarelor, dar nu efortul necesar pentru a ajunge acolo”, explică Newman. Deci, deși ar putea avea toată energia și motivația pentru a organiza o întâlnire, vor evita să facă curățenie.

Când vine vorba de un cadru profesional, Thomas îi descrie pe nativii Lei ca fiind „mari vânzători” care se pricep să facă promisiuni. Sunt încântați să accepte noi proiecte, dar când se situația o impune, vor strânge în jurul lor oameni harnici pentru a prelua munca zilnică. Dar nu te aștepta ca acest lucru să-i ajungă din urmă. Carisma îi ajută de fiecare dată să iasă din situațiile care le scapă de sub control.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×