Reclamă

Zodii care îți pot frânge inima. Top 3 nativi de care să te ferești, spun astrologii

Despărțirea este greu de gestionat, mai ales atunci când ești implicată 100% într-o relație. Din păcate, astrologii spun că există și zodii care îți pot frânge inima. Acestea nu pun prea mult preț pe sentimente și lasă rapid deoparte o relație.

Publicat: 28 august 2022, 6:30 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 13:30

Indiferent dacă ești o adolescentă care se confruntă cu pierderea primei iubiri sau o persoană matură care trece printr-un divorț dificil, o inimă frântă este o experiență dureroasă. În acele momente pare că nimic nu-ți va aduce din nou un zâmbet pe buze. Desigur, aceasta este o parte inevitabilă a vieții, dar ar putea exista o modalitate de a reduce din impact.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care îți pot frânge inima

Potrivit astrologilor, anumiți oameni sunt mai înclinați decât alții să-ți zdrobească visele din relație. Află în continuare care semne zodiacale sunt cele mai susceptibile de a îți frânge inima.

Scorpionul

Scorpionii sunt plini de pasiune și intensitate datorită conducătorilor lor planetari duali, Marte (planeta dragostei și sexului) și Pluto (planeta puterii). Acest lucru este minunat dacă ești într-o relație serioasă cu ei. Dar atunci când lucrurile sunt încă ocazionale, totul poate fi înșelător.

„Un Scorpion te va trata ca și cum ai fi dorința supremă a inimii lor, chiar și atunci când nu vă cunoașteți încă numele celuilalt”, explică astrologul Inbaal Honigman. „Când își dau seama că nu ești cu adevărat menit să fii cu el și pleacă, ești lăsat în dezamăgire. Tu ai crezut că așa se comportă ei cu dragoste adevărată, nu cum se comportă cu toată lumea”, mai explică ea.

Reclamă

Ceea ce agravează problema este că Scorpionii sunt, de asemenea, notoriu de misterioși. „Chiar dacă Scorpionul tânjește la o intimitate profundă cu partenerul lor, le este foarte greu să aibă încredere deplină în ei”, spune Tara Redfield, astrolog profesionist la Another Day Greener Lifestyle & Astrology. Așa că toate acele momente de dragoste ar putea masca ceea ce simt cu adevărat. Natura ascunsă a unui nativ Scorpion îl poate face să-și construiască singuri ziduri acolo unde nu dorește o interacțiune umană.

Vărsătorul

Considerat cel mai puțin romantic semn zodiacal, Vărsătorii sunt mai preocupați de independența lor decât de arta relațiilor. „Gândul de a se angaja doar în fața unei singure persoane îi poate îngrozi. Așa că, ei termină lucrurile brusc sau optează pentru a menține lucrurile extrem de lejere”, explică Redfield.

Reclamă

A fi condus de planeta imprevizibilă Uranus, de asemenea, nu-l ajută pe Vărsător pe plan amoros. „Ei pot fi statornici într-o relație, apoi decid brusc și neașteptat că îi ții pe loc și le soliciți prea mult timp”, spune Charlotte Kirsten, fondatoarea blogului de astrologie Typically Topical. Și pentru că Vărsătorii tânjesc după atenție, ei „se luptă să-și țină mâinile și ochii la ei înșiși”, adaugă ea.

Chiar dacă tu ești cea care pune punct relației cu un Vărsător, probabil că vei fi întâmpinată cu un stoicism greu de ignorat. Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai reci semne ale zodiacului, „Vărsătorul ar putea accepta că a greșit. Cu toate acestea, rareori va privi înapoi după o despărțire”, spune Kirsten.

Săgetătorul

Acest semn de foc este condus de aventură, mereu gata pentru următoarea călătorie exotică sau pentru noua slujbă într-un alt oraș. Desigur, acest dor de libertate nu lasă prea mult loc unei relații de lungă durată. Cu toate acestea, confuzia intervine deoarece Săgetătorii iubesc faza lunii de miere a unei relații. În momentul în care începe să devină real și serios, au dorința de a fi din nou liberi.

Săgetătorul nu este, de asemenea, cel mai empatic semn zodiacal, adesea punându-și propriile nevoi pe primul loc. Nu se gândește la modul în care ar putea să-și rănească partenerul. „În timp ce erați ocupați să planificați împreună călătoria de vis, aceștia și-au rezervat deja o excursie solo. Ei își bifează mai multe obiective fără tine”, spune Kirsten.

Îmbină natura lor extrem de independentă, lipsa de chibzuință și onestitatea neclintită și „îți poți imagina doar durerea când îi spun fostei lor iubiri că au cunoscut pe cineva nou și interesant”, mai avertizează astrologii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×