Reclamă

Uranus retrograd în zodia Taur, august 2022. Ce înseamnă aceasta schimbare pentru zodii

Toamna se apropie cu pași repezi, iar posibilitățile abundă pentru nativii din zodiac. Zodiile se simt pline de energie și optimiste cu privire la ceea ce le rezervă viitorul. Totuși, vestea că Uranus este retrograd în zodia Taur în luna august 2022, s-ar putea să nu fie cea mai bună. Cu toate acestea, e important să ne amintim că nu orice întoarcere înapoi a unei planete provoacă haos în viața nativilor.

Publicat: 24 august 2022, 7:31

În cazul retrogradului lui Uranus din acest an, schimbare poate fi de fapt una de bun augur. Uranus, planeta rebeliunii, a revoluției și a schimbării, se retrogradează anual. Acest lucru le oferă șansa nativilor să-și intensifice eforturile de a-și schimba viața și de a-și crea lumea pe care o visează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Uranus retrograd în zodia Taur, august 2022

Cu Uranus retrograd în zodia Taur, în luna august 2022, zodiile au posibilități nesfârșite de a face schimbări în viața lor. Este o perioadă care se pretează la descoperiri majore, o perioadă în care potențialul fiecărei zodii poate fi exploatat pentru a-și depăși limitele.

Începând cu data de 24 august și până pe 22 ianuarie 2022, retrogradul lui Uranus în Taur, ar putea face loc unor momente majore în viața nativilor.

Taurul este un semn puternic de pământ, condus de planeta Venus. Toată această mișcare a planetei Uranus va influența în special casa veniturilor financiare.

Astfel, zodiile vor avea parte de schimbări pe plan financiar, dar și pe plan personal. Următoarele cinci luni ar putea fi hotărâtoare pentru zodii. Planeta schimbărilor tinde să aducă întorsături de situație pe care nativii cu greu le-ar putea prevedea.

Reclamă

Ce zodii vor fi afectate de Uranus retrograd în zodia Taur

Uranus petrece aproximativ șapte ani într-un semn zodiacal. În această perioadă se mișcă prin semnul fix de pământ, Taur. Uranus a intrat în acest semn pe data de 15 mai 2018 și va rămâne acolo până pe data de 27 aprilie 2026, scriu publicațiile externe.

Atunci când este retrograd, Uranus face schimbări majore în viața nativilor. Efectul lui Uranus este observat cel mai adesea la nivel social, dar poate avea efecte și pe plan personal. Cu Uranus care se deplasează prin Taur din 2018, semnele cele mai afectate de schimbările acestui vestitor sunt semnele fixe.

Reclamă

Acestea sunt reprezentate de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Uranus retrograd te-ar putea împinge să faci schimbări interne majore.

Acești patru nativi din zodiac vor avea curajul să se îndrepte spre noi orizonturi, pe care în trecut doar le visau. Astrele le vor fi alături, iar forța planetei Uranus le va împinge către necunoscut.

Cum poți trece peste această perioadă

Învățarea lecțiilor uraniene nu sunt deseori apreciate de nativii din zodiac. Acestea pot fi înspăimântătoare. Atunci când Uranus este retrograd, ai ocazia să revizuiești tot ceea ce nu funcționează pentru tine într-un mod puternic și auto-reflexiv.

Este timpul să-ți acorzi timp și să-ți asculți intuiția și vocea interioară. Un moment oportun pentru a nu te opune schimbărilor și pentru a accepta învățăturile trecutului.

Chiar dacă evoluția va fi una lentă, viitorul va fi unul strălucitor pentru nativii care profită de această perioadă de aproape cinci luni. Semnele de pământ au șansa să vadă cele mai frumoase transformări.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×