Reclamă

Tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie

Nu e ușor să citești despre tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie, însă odată ce o faci înțelegi mai ușor anumite aspecte din viața ta. De obicei, aflăm despre personalitatea unică a fiecăruia în funcție de semnul zodiacal. Cei mai mulți adoră să afle despre părțile bune care îi caracterizează. Cu toate acestea, fiecare fel de a fi are atât avantaje cât și dezavantaje.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 august 2022, 7:43

Chiar și atunci când ne trezim într-o stare de spirit nu tocmai perfectă, reușim să trecem de cele mai grele momente. Fiecare zodie are personalitatea sa debordantă și propriile sale calități. De aceea, este important să ne îmbrățișăm atât momentele de luciditate, cât și cele în care nu mai reușim să gândim limpede din cauza anumitor probleme care ne macină sufletul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie

Semnul zodiacal în care te-ai născut îți poate oferi cu exactitate răspunsurile la anumite întrebări. De exemplu, poți afla cu ce tip de personalitate interacționezi cel mai bine. Nativul Berbec tine să fie curajos, însă de cele mai multe ori devine agresiv.

Știm că Peștii pot fi extrem de simpatici, dar ajung să-și plângă viețile dificile și relațiile eșuate. Aceste comportamente pot fi rezultatul unor tulburări de personalitate. Acestea pot interveni foarte ușor în viață și pot afecta un mers normal al lucrurilor. De cele mai multe ori pot avea un parcurs biologic.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Aceste tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie îți pot spune cu exactitate care îți sunt soluțiile reale atunci când nu găsești nicio explicație în fața anumitor reacții. Nu este niciun secret faptul că nativul Berbec este cel mai agresiv semn zodiacal. Poate răbufni într-o formă exploziv-agresivă, arată Yourtango.com. Aceștia suferă de tulburare explozivă intermitentă și tot ceea ce văd în jur la momentul respectiv este o furie oarbă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur suferă de boala obsesiv compulsivă. Este bine cunoscut faptul că aceștia sunt încăpățânați. Dețin un fel de a rezolva lucrurile și este dificil să le explici modul tău de abordare a situațiilor dificile.

Sunt rigizi și de cele mai multe ori se pun singuri în pericol cu un astfel de comportament. Un astfel de semn zodiacal căruia nu i se îndeplinesc dorințele poate deveni foarte panicat.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii nu pot sta un timp îndelungat singuri, asta pentru că și zodia lor are o pereche. Dețin o nevoie constantă de a li se arăta iubire și afecțiune.

De cele mai multe ori ajung în relații în care devin dependenți de persoana de lângă ei. În acest caz, ajung până la situația în care să scape de anumite treburi organizatorice. Știu că cel de lângă ei o va face la un anumit timp.

Află totul despre nativul Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Când vorbim de tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie aflăm că nativii Racii sunt extrem de paranoici.

La fel ca un Scorpion, acest semn zodiacal construiește ziduri în jurul său. Cu toate acestea, nu o face din teamă de respingere ci pentru că se tem că vor fi răniți la un anumit punct în viață. Cei mai mulți pot spune că sunt paranoici, așa că astrele îi sfătuiesc să privească întotdeauna imaginea de ansamblu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Lei sunt extrem de mândri de la natură. Au o problemă cu faptul că dețin putere și uneori nu știu cum să o folosească. Tind să se îndrăgostească de propria persoană și le este dificil să vadă pe altcineva în jur, spune Astrology.com.

Pot dezvolta o tulburare narcisistă de personalitate. Astfel tind să creadă că sunt mai buni decât ceilalți. Cred că merită un tratament special în fiecare grup și speră ca ceilalți să le accepte sfaturile și observațiile. Dacă ai fost deja într-o relație cu un Leu, poate ai observat mici momente de mândrie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă nu ai văzut niciodată un nativ Fecioară în timpul unei despărțirii, află că nimic nu-ți poate schimba gândurile mai mult decât această imagine. Pot deveni foarte răi și negativi atunci când cineva încearcă să-i părăsească.

Acest semn zodiacal prezintă cele mai multe dintre caracteristicile tulburării de personalitate borderline. Acest lucru înseamnă că fiecare relație ajunge să devină o mândrie personală. Nu pot sta singuri și pot manipula cu ușurință persoanele din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță pot fi prea amabili de cele mai multe ori. Din această cauză nu își pot observa defectele care îi caracterizează. Natura lor îi aduce într-un punct mult prea înalt al modestiei. Tind să creadă că nu-și merită momentele de reculegere sau bucurie.

Acceptă cu greu clipele în care se îndrăgostesc sau priemsc măriri de salariu. Pot avea o tulburare disociativă de personalitate și cel mai aprig dușman poate fi el însuși.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Natura ascunsă a unui nativ Scorpion îl poate face să-și construiască singuri ziduri acolo unde nu dorește o interacțiune umană. Deține o tulburare evitantă de personalitate și o duce la un nivel mult mai complex.

Evită de cele mai multe ori contactul social, convorbirile și întâlnirile care îi pun în situații dificile. În ciuda acestor situații, preferă să rămână în compania celor dragi. Astrele spun că nu toată lumea merită să-ți fie prieten.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător adoră să fie implicații în situații de mare risc. Acest lucru îi face să fie conducătorii într-o misiune în care alte semne zodiacale responsabile nu s-ar implica. Cu toate că sunt extrem de atractivi, își pot folosi această armă în scopuri negative.

Întotdeauna genul rebel, Săgetătorul poate cădea în capcana tulburării antisociale de comportament dacă au tendința de a crede că regulile de bun simț nu li se aplică și lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Aceste tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie pot aduce la lumină multe întrebări neclare. Tulburarea perfecționistă de comportament este o boală specifică și are legătură cu modalitatea de lucru a fiecărei personae în parte.

La fel ca Taurii, și Capricornii sunt încăpățânați. Cu toate acestea, rigiditatea lor este în strânsă legătură cu locul de muncă. Acești nativi muncitori pot cădea în capcana de a vedea totul într-o manieră greșită, în ciuda eforturilor sale. Pot dezvolta anxietate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativul Vărsător este cel mai creativ semn zodiacal. Din păcate, egocentrismul nu îi va lăsa să trăiască o viață normală. Pot păși foarte încet între nebunie și perfecțiune. Când depășesc această linie pot părea de cele mai multe ori shizofrenici.

Cei care suferă de astfel de tulburări de comportament cred că lumea funcționează într-un anumit fel. Au tendința să citească gândurile oamenilor fără a fi siguri că pot face acest lucru cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt extrem de atenți, mai ales la felul în care ceilalți le oferă șansa de a se împrieteni. Astfel, pot să devină dependenți de cei pe care îi întâlnesc, indiferent dacă ii plac sau nu. Dacă se adaugă și faptul că trăiesc în lumea lor perfectă, se găsesc ingredientele potrivite pentru tulburarea de comportament histrionică. Pe scurt, acest semn zodiacal caută atenție în fiecare secundă a vieții sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×