Reclamă

Tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie

Nu e ușor să citești despre tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie, însă odată ce o faci înțelegi mai ușor anumite aspecte din viața ta. De obicei, aflăm despre personalitatea unică a fiecăruia în funcție de semnul zodiacal. Cei mai mulți adoră să afle despre părțile bune care îi caracterizează. Cu toate acestea, fiecare fel de a fi are atât avantaje cât și dezavantaje.

Avatar photo
Cristiana Coman
Publicat: 19 august 2022, 7:43

Chiar și atunci când ne trezim într-o stare de spirit nu tocmai perfectă, reușim să trecem de cele mai grele momente. Fiecare zodie are personalitatea sa debordantă și propriile sale calități. De aceea, este important să ne îmbrățișăm atât momentele de luciditate, cât și cele în care nu mai reușim să gândim limpede din cauza anumitor probleme care ne macină sufletul.

Tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie

Semnul zodiacal în care te-ai născut îți poate oferi cu exactitate răspunsurile la anumite întrebări. De exemplu, poți afla cu ce tip de personalitate interacționezi cel mai bine. Nativul Berbec tine să fie curajos, însă de cele mai multe ori devine agresiv.

Știm că Peștii pot fi extrem de simpatici, dar ajung să-și plângă viețile dificile și relațiile eșuate. Aceste comportamente pot fi rezultatul unor tulburări de personalitate. Acestea pot interveni foarte ușor în viață și pot afecta un mers normal al lucrurilor. De cele mai multe ori pot avea un parcurs biologic.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Aceste tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie îți pot spune cu exactitate care îți sunt soluțiile reale atunci când nu găsești nicio explicație în fața anumitor reacții. Nu este niciun secret faptul că nativul Berbec este cel mai agresiv semn zodiacal. Poate răbufni într-o formă exploziv-agresivă, arată Yourtango.com. Aceștia suferă de tulburare explozivă intermitentă și tot ceea ce văd în jur la momentul respectiv este o furie oarbă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur suferă de boala obsesiv compulsivă. Este bine cunoscut faptul că aceștia sunt încăpățânați. Dețin un fel de a rezolva lucrurile și este dificil să le explici modul tău de abordare a situațiilor dificile.

Sunt rigizi și de cele mai multe ori se pun singuri în pericol cu un astfel de comportament. Un astfel de semn zodiacal căruia nu i se îndeplinesc dorințele poate deveni foarte panicat.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii nu pot sta un timp îndelungat singuri, asta pentru că și zodia lor are o pereche. Dețin o nevoie constantă de a li se arăta iubire și afecțiune.

De cele mai multe ori ajung în relații în care devin dependenți de persoana de lângă ei. În acest caz, ajung până la situația în care să scape de anumite treburi organizatorice. Știu că cel de lângă ei o va face la un anumit timp.

Află totul despre nativul Gemeni, de la trăsături și până la personalitate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Când vorbim de tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie aflăm că nativii Racii sunt extrem de paranoici.

La fel ca un Scorpion, acest semn zodiacal construiește ziduri în jurul său. Cu toate acestea, nu o face din teamă de respingere ci pentru că se tem că vor fi răniți la un anumit punct în viață. Cei mai mulți pot spune că sunt paranoici, așa că astrele îi sfătuiesc să privească întotdeauna imaginea de ansamblu.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Lei sunt extrem de mândri de la natură. Au o problemă cu faptul că dețin putere și uneori nu știu cum să o folosească. Tind să se îndrăgostească de propria persoană și le este dificil să vadă pe altcineva în jur, spune Astrology.com.

Pot dezvolta o tulburare narcisistă de personalitate. Astfel tind să creadă că sunt mai buni decât ceilalți. Cred că merită un tratament special în fiecare grup și speră ca ceilalți să le accepte sfaturile și observațiile. Dacă ai fost deja într-o relație cu un Leu, poate ai observat mici momente de mândrie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă nu ai văzut niciodată un nativ Fecioară în timpul unei despărțirii, află că nimic nu-ți poate schimba gândurile mai mult decât această imagine. Pot deveni foarte răi și negativi atunci când cineva încearcă să-i părăsească.

Acest semn zodiacal prezintă cele mai multe dintre caracteristicile tulburării de personalitate borderline. Acest lucru înseamnă că fiecare relație ajunge să devină o mândrie personală. Nu pot sta singuri și pot manipula cu ușurință persoanele din jur.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță pot fi prea amabili de cele mai multe ori. Din această cauză nu își pot observa defectele care îi caracterizează. Natura lor îi aduce într-un punct mult prea înalt al modestiei. Tind să creadă că nu-și merită momentele de reculegere sau bucurie.

Acceptă cu greu clipele în care se îndrăgostesc sau priemsc măriri de salariu. Pot avea o tulburare disociativă de personalitate și cel mai aprig dușman poate fi el însuși.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Natura ascunsă a unui nativ Scorpion îl poate face să-și construiască singuri ziduri acolo unde nu dorește o interacțiune umană. Deține o tulburare evitantă de personalitate și o duce la un nivel mult mai complex.

Evită de cele mai multe ori contactul social, convorbirile și întâlnirile care îi pun în situații dificile. În ciuda acestor situații, preferă să rămână în compania celor dragi. Astrele spun că nu toată lumea merită să-ți fie prieten.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător adoră să fie implicații în situații de mare risc. Acest lucru îi face să fie conducătorii într-o misiune în care alte semne zodiacale responsabile nu s-ar implica. Cu toate că sunt extrem de atractivi, își pot folosi această armă în scopuri negative.

Întotdeauna genul rebel, Săgetătorul poate cădea în capcana tulburării antisociale de comportament dacă au tendința de a crede că regulile de bun simț nu li se aplică și lor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Aceste tulburări de comportament și personalitate, în funcție de zodie pot aduce la lumină multe întrebări neclare. Tulburarea perfecționistă de comportament este o boală specifică și are legătură cu modalitatea de lucru a fiecărei personae în parte.

La fel ca Taurii, și Capricornii sunt încăpățânați. Cu toate acestea, rigiditatea lor este în strânsă legătură cu locul de muncă. Acești nativi muncitori pot cădea în capcana de a vedea totul într-o manieră greșită, în ciuda eforturilor sale. Pot dezvolta anxietate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativul Vărsător este cel mai creativ semn zodiacal. Din păcate, egocentrismul nu îi va lăsa să trăiască o viață normală. Pot păși foarte încet între nebunie și perfecțiune. Când depășesc această linie pot părea de cele mai multe ori shizofrenici.

Cei care suferă de astfel de tulburări de comportament cred că lumea funcționează într-un anumit fel. Au tendința să citească gândurile oamenilor fără a fi siguri că pot face acest lucru cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt extrem de atenți, mai ales la felul în care ceilalți le oferă șansa de a se împrieteni. Astfel, pot să devină dependenți de cei pe care îi întâlnesc, indiferent dacă ii plac sau nu. Dacă se adaugă și faptul că trăiesc în lumea lor perfectă, se găsesc ingredientele potrivite pentru tulburarea de comportament histrionică. Pe scurt, acest semn zodiacal caută atenție în fiecare secundă a vieții sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×