Reclamă

Horoscopul lunii septembrie 2022. Leii au parte de echilibru financiar. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul lunii septembrie 2022 aduce schimbări pe toate planurile pentru nativii din zodiac. Prima lună din toamnă va debuta cu momente de neuitat pentru nativii din zodiac. Aceștia se vor putea concentra asupra planurilor de viitor. Leii vor beneficia de ajutorul astrelor pentru a atinge echilibrul financiar pe care și l-au dorit. Nici celelalte zodii nu se vor lăsa mai prejos în această lună.

Publicat: 25 august 2022, 7:00

Luna aceasta este influențată de sezonul Fecioarelor. Un semn analitic care își concentrează energia pe reglarea fină a proceselor noastre de viață. Fecioarele ne vor ajuta să găsim o conexiune mai sănătoasă între minte, corp și spirit. Această energie se va simți mai ales la următoarea lună plină, care are loc în Pești, începând cu data de 10 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii septembrie 2022

Horoscopul lunii septembrie 2022 spune că luna aceasta se va concentra asupra relațiilor. Mercur își începe retrogradul în Balanță, semn al relațiilor. Din 9 septembrie până pe 22 septembrie, Mercur va pune zodiile în fața unor situații dificile. Problemele și neînțelegerile s-ar putea să fie intense, însă zodiile își vor găsi mereu curajul să treacă peste orice impediment. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul lunii septembrie 2022 spune că sezonul Fecioarei aduce schimbări importante în viața Berbecilor. Luna aceasta trebuie să-ți găsești energia interioară pentru a-ți pune viața în ordine. După distracția din timpul sezonului Leului, a venit momentul să ie lucrurile în serios și să te gândești cu atenție la perspectivele de viitor.

Reclamă

Obiectivul tău pentru luna aceasta se va învârti în jurul vieții personale. Nu uita că luna aceasta Mercur este retrograd în casa muncii. De pe data de 9 septembrie până pe data de 23 septembrie va fi nevoie să revizuiești programul pe care îl ai la locul de muncă.

Relațiile amoroase sunt puse pe plan secund în această lună. Mercurs retrograd te va influența pe plan amoros și te va face să ai o abordare rece a relațiilor cu un posibil partener.

Totuși, energia pozitivă și oamenii se vor apropia mai mult de tine începând cu data de 25 septembrie, spune horoscopul lunii.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna august a fost plină de evenimente pentru tine. Astfel, astrele spun că septembrie vine cu multe momente de liniște, în care să te relaxezi. Este timpul să iei o mică pauză de la toate schimbările majore din viața ta.

De regulă iubești energia din sezonul Fecioarelor, deoarece rezonezi foarte bine cu această zodie. Creativitatea ta va ieși la iveală pe tot parcursul acestei luni. Astrele spun că un proiect mai vechi va reintra în atenția ta.

Dacă luna debutează cu proiecte prospere, în cea de-a doua parte s-ar putea să descoperi că ai foarte mult de muncit. Începând cu data de 22 septembrie s-ar putea ca programul tpu să fie foarte aglomerat. Vei avea nevoie de un plan foarte bine pus la punct în perioada în care Mercur este retrograd.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Luna aceasta debutează cu un mare proiect personal pentru tine. Începând cu 10 septembrie vei pune mult mai mult accentul pe sfera profesională. Sezonul Fecioarei te va surprinde petrecând mai mult timp cu cei pe care îi iubești și poate chiar făcând o schimbare în viața ta personală.

Conversațiile tale ar putea fi din ce în ce mai intense. Pe măsură ce Mercur retrogradează în sectorul familiei, între 23 septembrie și 2 octombrie, va fi nevoie să pui mult mai mult accentul pe compasiune.

Răspunsurile la problemele tale ar putea să apară între 9 septembrie și 23 septembrie. Vei observa că în relația de cuplu apar tot mai multe probleme. Va fi un motiv bine întemeiat pentru care vei alege să părăsești această relație și să nu te mai întorci la fostul partener.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Horoscopul lunii septembrie 2022 spune că în viața nativilor din zodia Rac vor avea loc schimbări importante. Comunicarea joacă un rol important în viața Racilor. Soarele activează sectorul gândirii, al scrisului și al schimbărilor.

Mercur își începe mișcarea retrogradă, dar acest lucru nu te va afecta la fel de mult ca pe ceilalți nativi. Va fi nevoie să revizuiești anumite aspecte din viața ta, însă lucrurile se anunță promițătoare.

În momentul în care Soarele va intra în zodia Balanței pe 22 septembrie, vei începe să te concentrezi mai mult asupra casei și familiei. Această zonă a vieții tale va trece, de asemenea, printr-o transformare. Astrele te sfătuiesc să folosești cu atenție influența vibrantă și norocoasă a lunii septembrie asupra ta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Viața ta a fost foarte intensă în luna august, dar în septembrie reușești să îți atingi echilibrul interior. Valorile tale personale s-au schimbat, iar luna aceasta îți permiți să integrezi toată schimbare care a avut loc în ultima perioadă. Mercur devine retrograd în sectorul tău financiare între 23 seprembrie și 2 octombrie.

Îți oferă ocazia să arunci o privire atentă asupra veniturilor tale și să-ți faci ordine în finanțe. Dacă este nevoie să faci ajustări mari, atunci mai bine aștepți până pe data de 7 octombrie, când lucrurile se vor aranja în viața ta.

Energia se schimbă spre finalul lunii septembrie și ai mai multă încredere în tine. Totodată, se activează casa comunicării și te ajută să te conectezi mult mai ușor cu cei din jurul tău.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Sezonul Fecioarelor este de bun augur pentru tine. Pe măsură ce te îndrepți în această lună, descoperi că ești tot mai fascinată de transformarea epică prin care urmează să treci. Mercur, conducătorul tău planetar, va expune relațiile care nu mai rezonează cu calea ta.

Acest lucru se va întâmpla deoarece merge retrograd între 9 septembrie și 2 octombrie. Din fericire, Venus intră în zodia ta începând cu data de 15 septembrie. Acest lucru te ajută să atragi oameni noi și buni alături de tine.

Ziele dintre 22 septembrie și 25 septembrie sunt ideale pentru tine, în special pe plan financiar. Este momentul oportun pentru a face o investiție. Dacă este nevoie să faci schimbări mari, ultimele zile ale lunii sunt ideale pentru tine. Este momentul să îți găsești o nouă strategie de viitor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul lunii septembrie 2022 vine cu schimbări majore pentru tine. Mercur retrograd începe în semnul tău și îți va cere să schimbi modul în care interacționezi cu cei din jurul tău. Luna plină de pe 10 septembrie te va ajuta pe plan personal.

Este momentul pentru o schimbare de look, poate una radicală, care să reflecte cine îți dorești să fii. Energia se schimbă pentru tine la sfârșitul lunii, când Soarele și Venus intră în semnul tău, pe 22, respectiv 25 septembrie.

Vei începe să experimentezi efectele transformării prin care ai trecut. Astrology.com spune că îți vei seta ambiții mari pentru această lună.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Septembrie este o lună cu totul interesantă pentru tine. Uneori, vei avea nevoie de puțină liniște, mai ales pe măsură ce Mercur retrogradează. Încearcă să păstrezi un echilibru sănătos între odihnă și socializare, deoarece Venus în Fecioară îți va activa casa relațiilor sociale.

Vei avea ocazia să întâlnești oameni puternici care te vor inspira. Vei trece printr-o transformare remarcabilă începând cu data de 25 septembrie 2022. Gândirea pozitivă combinată cu mantra ta te vor duce la rezultatele mult visate.

Pe plan personal lucrurile vor intra în umbră în această lună. Relațiile amoroase nu vor fi o prioritate pentru tine. Ești una din zodiile cu cea mai puternică intuiție, acest lucru te va ajuta pe tot parcursul lunii pentru a lua cele mai bune decizii. 

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Septembrie va fi o lună foarte importantă pentru tine. Soarele e în Fecioară până pe data de 22 septembrie. Acest lucru înseamnă că trebuie să pui mai mult accent asupra afacerilor în care te implici. Pe de altă parte, înseamnă și multe ore de muncă.

Retrogradul lui Mercur te va face să-ți regândești complet strategia în ceea ce privește cariera ta, dar și legăturile cu oameni cu care lucrezi. Pregătește-te pentru schimbări importante pe plan profesional. Anumite obiective din viața ta vor trebui complet modificate.

Din fericire, universul va echilibra totul în cea de-a doua parte a lunii. Vei avea parte de un flux de energie care te va ajuta până la sosirea lunii noi din 25 septembrie 2022. Noi începuturi sunt și ele la orizont, anunță YourTango.com

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este timpul să privești adânc în sufletul tău. Începutul lunii te face să visezi la orizonturi îndepărtate. Este o lună bună pentru tine, mai ales dacă îți dorești o vacanță.

Pe 9 septembrie, Mercur va retrograda în cariera ta. Acest lucru înseamnă că este posibil ca productivitatea ta să scadă treptat. Odată ce Soarele intră în Balanță, pe 22 septembrie, lucrurile vor începe să prindă din nou contur pentru tine.

Întârzierile de la începutul lunii vor avea mult mai mult sens pentru tine din acel moment. După ce ai adunat toate cunoștințele necesare, începe să construiești cu atenție la planul tău de viitor. Va trebui să faci ajustări majore în viitor pentru ca intențiile tale să fie înțelese corect.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna august a fost intensă pentru tine. Horoscopul lunii septembrie 2022 spune că te vei bucura de mai multe reușite pe parcursul acestei zile. Ambele planete conducătoare, Saturn și Uranus, sunt retrograde în această perioadă.

Acest lucru înseamnă că viața ta se va desfășura într-un ritm mult mai lent. Pe plan financiar vei trece prin multe transformări. Dacă trebuie să iei o decizie importantă poate că este mai bine să le amâni până spre sfârșitul lunii.

Pe plan personal se anunță mai multe reușit Dacă ai un partener, s-ar putea să te apropii mult mai mult de acesta în zilele în care Venus intră în casa familie. Ai parte de o lună interesantă, care te face să privești cu mult mai multă atenție modul în care decurge viața ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Relațiile vor fi mult mai spontane în luna septembrie 2022. Ai parte de o energie puternică, iar pe plan romantic te bucuri doar de reușite. Mercur retrograd în sectorul banilor te va face să-ți pui întrebări privind viitorul.

Va fi nevoie să faci schimbări importante pentru a face câteva economii. Un moment culminant sosește în viața ta pe data de 10 septembrie.

Este posibil să primești o ocazie pe care cu greu o vei putea refuza. S-ar putea să-ți iasă în cale mai multe oportunități pe plan profesional. Luna septembrie te va pune la încercare, dar tu îi vei face față cu brio.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×