Reclamă

Cele mai norocoase zile din septembrie 2023, în funcție de zodia ta

Poți oricând să te bazezi pe zodiac și astrologie pentru a-ți număra reușitele. Ele pot ajuta ce știi din timp care este ziua în care trebuie să profiți la maximum. Ai mai jos lista cu cele mai norocoase zile din septembrie 2023, astfel încât să știi când se deschid oportunități pentru tine și când este momentul potrivit să acționezi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 august 2023, 7:37

Anumite zile din lună formează aspecte deosebit de norocoase cu alte planete. Iată lista de zile norocoase de care ai nevoie pentru septembrie 2023. Astrele te sfătuiesc să ții cont de ele ca să te bucuri de cele mai fericite clipe.

Cele mai norocoase zile din septembrie 2023

Cele mai norocoase zile din septembrie 2023 nu sunt multe la număr pentru fiecare zodie în parte, dar trebuie să le știi ca să profiți de toate oportunitățile care îți ies în cale.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Zile norocoase: 27 și 28 septembrie

Planeta ta conducătoare Marte îți oferă doar două zile norocoase în această lună, dar acestea îți îmbunătățesc și capacitatea de a înțelege și de a atrage parteneriate și conexiuni sociale.

Reclamă

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Zile norocoase: 4, 12, 13, 17, 21, 22, 26, 27, 28 și 30 septembrie

Planeta ta conducătoare este Venus. S-ar putea să ai 10 zile norocoase în septembrie, dar sunt șanse să te confrunți și cu aspecte stresante din cauza altor planete în anumite zile. Încearcă să nu iei decizii nerealiste și pripite.

Reclamă

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Zile norocoase: 1, 2, 4, 7, 8, 15, 26, 28 și 29 septembrie

Dragă Gemeni, planeta ta conducătoare este Mercur și îți oferă nouă zile de oportunități norocoase în septembrie. Cu toate acestea, această lună este stresantă pentru tine și trebuie să ai cel mai bun comportament, deoarece reputația ta este cea care contează în cele din urmă.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Zile norocoase: 1, 3, 7, 8, 9, 14 și 30 septembrie

Dragă Rac, Luna este planeta ta conducătoare, iar astrele au deschis șapte zile norocoase pentru tine în această lună. Cu Luna liniştită alături, vei avea parte de o perioadă liniștită cu excepţia câtorva zile. Oportunitățile tale se vor prezenta foarte subtil, deci fii atentă la tot ce se întâmplă în jur.

Leu (23 iulie – 22 august)

Zile norocoase: 1, 2, 3, 8, 9, 13, 14, 17, 25 și 26 septembrie

Dragă Leu, Soarele este planeta ta conducătoare și îți oferă luna aceasta 10 zile oportuniste. Aceste zile sunt timpul pentru a străluci și pentru a pune în practică puterea de atracție.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Zile norocoase: 1, 2, 4, 7, 8, 15, 26, 28 și 29 septembrie

Dragă Fecioară, planeta ta conducătoare este Mercur și în septembrie 2023 ai un total de nouă zile norocoase. Deși este o perioadă activă, astrele tale indică faptul că tensiunile cu ceilalți sunt mai probabile acum, așa că ai grijă în cine ai încredere.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Zile norocoase: 4, 12, 13, 17, 21, 22, 26, 27, 28 și 30 septembrie

Dragă Balanță, Venus este planeta ta conducătoare și ai 10 zile de oportunități în septembrie. Deoarece unele dintre aceste zile indică stres financiar, perioada e un moment bun pentru a te ocupa de chestiunile financiare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zile norocoase: 1, 13, 14 și 30 septembrie

Dragă Scorpioni, Pluto și Marte sunt ambele planetele tale conducătoare și ai patru zile norocoase pe diagramă luna aceasta. Cu toate acestea, puterea ta de atracție, precum și sectoarele comportamentale, sunt, de asemenea, evidențiate în același timp, așa că fii atentă la modul în care reacționezi la oameni și situații.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Zile norocoase: 8, 9, 26 și 27 septembrie

Planeta ta conducătoare este Jupiter și ai un total de patru zile norocoase luna aceasta. Conform topurilor, luna aceasta va fi destul de discretă pentru tine, așa că nu-ți păstra speranțele în materie de dragoste și aventură.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Zile norocoase: 2, 17 și 25 septembrie

Dragă Capricorn, planeta ta conducătoare este Saturn (shani-ul vieții tuturor) și îți oferă doar trei zile norocoase în septembrie 2023. Aceste trei zile sunt, de asemenea, marcate cu super dragoste, precum și cu stres, așa că păstrează-ți așteptările realiste și starea de spirit sub control luna aceasta.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Zile norocoase: 1, 2, 7, 8, 25 și 26 septembrie

Dragă Vărsător, planeta ta conducătoare este Uranus și, conform diagramelor, ai șase zile mari de oportunități luna aceasta. De altfel, zilele tale norocoase sunt și zile bune pentru planeta iubirii. În aceste zile, plasarea ta planetară va aduce armonie relațiilor existente sau va atrage o nouă iubire.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Zile norocoase: 17 și 22 septembrie

Dragă Pești, planeta ta conducătoare este Neptun și, conform graficelor, ai doar două puncte de oportunitate luna aceasta. Aceste zile sunt, de asemenea, zile bune pentru a atrage dragostea sau pentru a aduce pacea în relațiile deja existente.

Orice zi poate fi ziua ta norocoasă dacă ai chef să iei lucrurile în propriile mâini, iar astrologia te poate conduce în direcția bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×