Reclamă

Chris Evans se întâlnește cu actrița Alba Baptista, în vârstă de 25 de ani. Cei doi au o poveste de iubire de peste 1 an

Chris Evans se întâlnește cu actrița Alba Baptista, în vârstă de 25 de ani. Se pare că cel mai sexy bărbat în viață are o nouă femeie în viața lui. Potrivit publicațiilor internaționale, relația lor e serioasă și se iubesc foarte mult.

Publicat: 11 noiembrie 2022, 14:17

Starul Captain America, în vârstă de 41 de ani, se întâlnește cu actrița portugheză Alba Baptista "de peste un an și e serios", a declarat o sursă pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Evans se întâlnește cu actrița Alba Baptista

„Sunt îndrăgostiți și Chris nu a fost niciodată mai fericit”, a adăugat persoana din interior. „Familia și prietenii lui o adoră toți”.

Reprezentanții lui Evans și Baptista nu au răspuns solicitărilor de comentarii ale Page Six.

Baptista, 25 de ani, cunoscută pentru rolul din „Mrs. Harris Goes to Paris”, vorbește cinci limbi și este fiica unui inginer. De asemenea, actrița a fost foarte implicată în acțiuni de voluntarit pentru un orfelinat din Cambodgia.

Reclamă

Veștile despre noua iubire a lui Evans vin la doar câteva zile după ce a fost numit „cel mai sexy bărbat în viață” de revista People. Într-un interviu, actorul a explicat cum a devenit un partener mai bun odată cu vârsta.

„Petreci mult timp învățând ce a fost util și ce nu a fost”, a spus el pentru People.

„Cu toții avem modele, blocaje sau bagaje care se repetă și răsună, așa că am fost într-adevăr capabil să identific unde am nevoie de îmbunătățire și ce funcționează”.

Reclamă

Evans a mai spus că a învățat că scuzele sunt necesare pentru menținerea unei relații sănătoase.

„De asemenea, văd cu adevărat valoarea și puterea din spatele cuvintelor <Îmi pare rău>”, a explicat el.

„Dacă în acele momente vulnerabile poți să rămâi calm și să asculți și să spui că îți pare rău, chiar dacă nu crezi că ai greșit cu nimic. Cred că aceste cuvinte deschid o ușă într-un mod foarte sănătos.” Fostele femei celebre din viața lui Evans au fost Jenny Slate, Minka Kelly și Jessica Biel.

Cei doi au fost fotografiați împreună în parc

Chris Evans și iubita lui, Alba Baptista, au fost văzuți ținându-se de mână. Imaginile cu ei au apărut după ce s-a aflat că au o relație de mai bine de un an.

În imaginile obținute de Page Six, vedeta Marvel, în vârstă de 41 de ani, și actrița portugheză, în vârstă de 25 de ani, au încercat să rămână discreți în timp ce se plimbau prin Central Park. Cei doi s-au ținut strâns de mână în timp ce își făceau drum pe străzile aglomerate. Au purtat ochelari de soare și măști de față asortate.

Ambii actori au purtat ținute casual. Evans a ales pantaloni de trening gri, o cămașă neagră și o pălărie neagră. Baptista a optat pentru colanți roșii și un pulover cu gât bej.

Starul „Captain America” și noua lui iubită i-au observat pe paparazzi la un moment dat. Atunci au plecat repede capul și au plecat separat din parc.

În ciuda timidității lor în jurul camerelor, o sursă a declarat pentru People că cei doi sunt foarte îndrăgostiți. Cu toate acestea, lui Evans i-a fost greu să-și țină sentimentele departe de rețelele sociale. Recent a lăsat un comentariu la postarea actriței pe Instagram.

În timp ce promova viitorul ei film portughez, „A Dream In Paris”, actorul a comentat un emoji cu mâini care aplaudă și un emoji cu chip topit.

În timp ce Evans e „cel mai sexy bărbat în viață”, Baptista are o listă la fel de impresionantă de realizări. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, Evans crede că vârsta lui servește ca un avantaj atunci când vine vorba de iubire adevărată și respect în cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×