Reclamă

Chris Pine s-a distrat în vacanța din Sardinia. Actorul a fost surprins în compania unei brunete misterioase

Chris Pine s-a distrat în vacanța sa din Sardinia. Actorul internațional a mers alături de un grup de prieteni, însă paparazzi au surprins și o brunetă misterioasă.  Vedeta din „All the Old Knives” a ales să se distreze departe de agitația din Statele Unite ale Americii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 august 2023, 11:54

La el ca multe alte vedete de la Hollywood, Pine a ales să-și organizeze una dintre vacanțe în Europa. Actorul a fost surprins de paparazzi la bustul gol. Acesta a ales să meargă cu un grup de prieteni pe un iaht de lux și să petreacă restul timpului în intimitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Pine s-a distrat în vacanța din Sardinia

Vedeta, în vârstă de 42 de ani, își petrece timpul liber în Sardinia. Pine nu a mers singur în Europa, ci înconjurat de oamenii dragi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Chris Pine în timp ce se relaxează în compania unei brunete misterioase
Chris Pine s-a distrat în timpul vacanței sale din Sardinia / Profimedia Images

Acesta urmează să-și aniverseze ziua de naștere pe 26 august. Până atunci pare să se bucure din plin de timpul liber și compania apropiaților.

Reclamă

Paparazzi l-au surprins pe Pine complet transformat. Fanii l-au recunoscut cu greu pe actorul din Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Însă imaginile cu Pine demonstrează că acesta este mai fericit ca niciodată. În urmă cu doar câteva săptămâni a postat o serie de imagini din culisele filmului Poolman.

Pine are unu dintre rolurile principale și este de nerecunoscut. În cadrul producției actorul apare cu părul lung și o barbă deasă. În viața de zi cu zi, Chris Pine este foarte atent la aspectul său. Actorul își îngrijește cu mare atenție barba și încearcă să nu se abată de la stilul pe care și l-a format în ultimii ani.

În compania sa a fost surprinsă și o femeie extrem de frumoasă. Bruneta a ales un costum de baie sexy, din două piese. Diva s-a aflat tot timpul la gâtul lui Pine, iar sursele internaționale susțin că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie.

Reclamă

Actorul din Star Trek este în general atent cu ceea ce dezvăluie despre viața personală, motiv pentru care vorbește rareori despre iubitele sale.

Chris Pine a renunțat la barbă și la părul lung

Chris Pine este unul dintre actorii care se dedică în totalitate rolurilor pe care le au de interpretat. Brendan Fraser este și el un actor celebru care a dat dovadă de aceeași implicare în ceea ce privește rolurile sale. Pine a fost văzut în trecut cu plete și barbă.

Actorul își obișnuiește fanii cu aspectul „neîngrijit”. Prima dată când s-a afișat cu o barbă extrem de lungă și cu părul cresctu a fost la premiera producției All the Old Knives, în anul 2022.

Atunci a declarat că a ales să-și lase barba tocmai pentru a putea să interpreteze rolul pe care l-a acceptat. Ulterior, vedeta internațională a renunțat la barbă și la plete și s-a întors la aspectul său obișnuit. În anul 2023, Pine va avea un nou rol care presupune un aspect „dezordonat”.

Vedeta va juca în filmul Poolman, unde este complet transformat.

Atunci când nu este pe platourile de filmare și nu are niciun proiect care presupune o transformare importantă, Pine se întoarce la aspectul său obișnuit. În timpul vacanței i-a pus pe fani pe gânduri atunci când a fost pozat având o barbă mică, dar grizonată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×