Reclamă

Chris Pine și-a tuns barba. Cum arată actorul în cele mai recente imagini

Chris Pine și-a tuns barba. Cele mai recente imagini cu actorul în vârstă de 41 de ani au fost surprinse de paparazzi în timp ce acesta părăsea un magazin din Los Angeles. Fotografiile apar la scurt timp după ce acesta a trecut printr-o schimbare majoră de look. La premiera filmului All the Old Knives, acesta și-a surprins fanii atunci când a apărut cu părul lung și barba nearanjată.

Publicat: 23 martie 2022, 7:11

Chris Pine pare să fie indecis cu privire la imaginea pe care vrea să o afișeze publicului. După ce a decarat că își dorește un look nu și că este complet îndrăgostit de barba sa, acesta a decis să o tundă. Actorul a declarat într-un interviu de la începutul lunii faptul că a fost nevoit să aștepte șase luni pentru a-și crește barba lungă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chris Pine și-a tuns barba

Chris și-a luat prin surprindere admiratorii cu cea mai recentă apariție de pe covorul roșu. Acesta a fost prezent la Producers Guild Awards acolo unde s-a afișat într-un costum elegant și fără barbă. La începutul lunii martie, Pine a declanșat o adevărată frenezie printre admiratorii săi din mediul online după ce acesta s-a afișat cu barba și părul lung.

Vezi mai multe imagini cu Chris Pine în Galeria Foto!

Chris Pine și-a tuns barba și a purtat un costum negru în fața unui pupitru la Guild Awards
Chris Pine pare să fie indecis cu privire la imaginea pe care vrea să o afișeze publicului / Profimedia Images

Actorul a declarat pe covorul roșu că nu a existat un motiv anume pentru care a ales schimbarea de look. Acesta a pus barba lungă pe seama faptului că i-a fost ”lene” să o îngrijească. În același timp, tot el a spus în urmă cu câteva săptămâni că își iubește noua imagine și că a avut nevoie de șase luni pentru a avea o barbă lungă.

Reclamă

Când toți se așteptau să-l vadă mai des pe Pine cu barbă, acesta a decis că este momentul pentru o nouă schimbare. Așa cum  și-a obișnuit admiratorii, acesta a păstrat o adevărată aură de mister în jurul noii sale imagini.

Actorul nu a făcut încă nicio declarație cu privire la motivul pentru care și-a tuns barba. Cu toate acestea, publicația E!News este de părere că actorul și-a tuns barba pentru a atrage atenția asupra sa. Se așteaptă ca acesta să-și facă debutul regizoral în filmul care urmează să fie produs, Poolman.

Ce a declarat Chris Pine atunci când și-a lăsat părul lung

Reclamă

Actorii trec prin transformări remarcabile de-a lungul timpului. Acesta este și cazul lui Chris Pine care și-a tuns barba. Se pare că vedeta a decis că este momentul să abordeze o nouă imagine. Prima dată când s-a afișat cu barba și părul lung a fost la premiera filmului All the Old Knives.

Cei mai mulți au fost de părere că acesta și-a lăsat barbă pentru rolul pe care îl va interpreta în filmul care urmează să aibă premiera oficială pe data de 8 aprilie 2022 în Statele Unite ale Americii. Pine îl va interpreta pe Henry Pelham, un agent CIA care reușește să reia legătura cu una din colegele sale, Celia Harrison, pe care a iubit-o dintotdeauna.

Celia Harrison va fi interpretată de către actrița Thandie Newton. Pentru realizarea scenelor de dragoste cei doi au fost ajutați de un coordonator pentru scene intime. Filmul are la bază nuvela scrisă de Olen Steinhauer în anul 2015.

Despre film, Pine a declarat că ”are unul dintre cele mai bune scenarii pe care le-a citit vreodată”. Actorul așteaptă cu nerăbdare ca acesta să fie lansat, fiind totodată curios de răspunsul fanilor la momentul lansării.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×