Reclamă

Chrissy Teigen a postat o fotografie cu operația de cezariană. Vedeta vrea să respingă afirmațiile că a apelat la o mamă surogat pentru Esti

Chrissy Teigen a postat o fotografie cu operația de cezariană. Vedeta vrea să respingă afirmațiile că a apelat la o mamă surogat pentru Esti. Toate aceste comentarii răutăcioase au apărut în mediul online.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 mai 2023, 7:33

Antreprenorul și activistul pentru sănătatea femeilor a împărtășit recent câteva răspunsuri vizuale la unele acuzații de ură e care le-a primit în mediul online. Chrissy Teigen susține familia și nu vrea ca cineva să le vorbească urât sau să facă acuzații defăimătoare la adresa lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a postat o fotografie cu operația de cezariană

Recent, Chrissy femeilor a publicat mai multe fotografii ca răspuns la un șir de acuzații online pline de ură. Au fost mai mulți cei care au spus că a folosit în secret o mamă surogat pentru nașterea fiicei ei. Esti Maxine are acum deja 4 luni.

„Extrem de realistă”, a scris Teigen, în vârstă de 37 de ani, sarcastic, în legătură cu o fotografie intimă făcută pe 13 ianuarie după cezariană.

„Obsedat de acest comentariu”, a adăugat autorul cărții de bucate despre un utilizator care îi tot adresa cuvinte urâte.

Reclamă

Teigen a vorbit cu People despre prima ei operație de cezariană în martie. Ea a spus de ce a fost „atât de încântată” de operație.

„Am fost oarecum încântată pentru că am spus: „Da, am născut vaginal de două ori. Să încercăm asta”, a spus ea despre nașterile ei anterioare. Teigen și John Legend îi mai au împreună pe fiica Luna Simone, în vârstă de 7 ani, și pe fiul Miles Theodore, în vârstă de 4 ani. „Îmi place foarte mult operația”, a mai adăugat ea.

„Îmi place că am văzut ambele experiențe”, a adăugat Teigen.

Reclamă

„Incizia este mare și nu știi niciodată cum se va restrânge stomacul tău”, și-a amintit ea despre operație. „Cred că organele tale sunt pe masă pentru o secundă, dar asta pentru mine este atât de tare. Făceam poze deasupra scaunului. Am cele mai nebune poze cu cordonul și tot”.

Vedeta e criticată pentru alegerile parentale pe care le face

Deși în ultimul timp s-a dedicat vieții de familie, Teigen a simțit și nevoia să facă față comentariilor răutăcioase de pe rețelele sociale luna trecută care au analizat o fotografie pe care a distribuit-o în timpul unei călătorii de familie în Italia.

Poza o arată pe Teigen și pe soțul ei, în vârstă de 44 de ani, plimbându-se prin Veneția cu Esti la pieptul muzicianului.

În imagine, Legend folosește un marsupiu pentru a o ține pe Esti, care este ținută aproape de tatăl ei în timp ce privește în jur.

Un utilizator a comentat fotografia, sugerând că cuplul nu folosea marsupiul „corect”, etichetând un alt utilizator pentru a da „sfaturi” despre cum să-l poarte.

Apărându-și alegerile parentale, Teigen a răspuns utilizatorului, afirmând că „corect” este modul în care „se simte confortabil”.

„Nu-i place să fie sus și strânsă și îi place să se uite în jur și să-și vadă tatăl”, a spus Teigen despre Esti. „Este în siguranță și fericită”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×