Reclamă

Chuck Norris a împlinit 83 de ani. Actorul are o poveste de viață emoționantă: a renunțat la actorie pentru a îi fi alături soției sale bolnave

Chuck Norris a împlinit 83 de ani. Celebrul actor a sărbătorit momentul important alături de familia sa. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor tocmai pentru a fi alături mai mult timp de soția sa. Norris este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Gena O’Kelley. 

Publicat: 10 martie 2023, 6:07

Chuck Norris este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. În ciuda nenumăratelor sale apariții în filmele de acțiune, puțini sunt cei care cunosc adevărata poveste a actorului. La aproape 83 de ani, Norris are de împărțit o mulțime de povești cu publicul său larg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primii pași către o carieră de succes

Chuck Norris a început să studieze artele marțiale în Coreea în anul 1950. Actorul a avut o viață activă de-a lungul timpului și a fost implicat într-o mulțime de misiui. Acesta a servit în Forțele Armate Aeriene ale Statelor Unite ale Americii la scurt timp după ce s-a întors din Coreea, scriu publicațiile internaționale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Chuck Norris în filmul Invasion în timp ce pozează pentru poster
Chuck Norris a jucat în filmul Invasio U.S.A / Profimedia Images

Norris a deținut inclusiv un studio de karate. Acesta a intrat în industria filmelor abia începând cu anii 1970. Actorul a jucat alături de Bruce Lee în filmul Way of the Dragon. Norris a devenit la scurt timp unul dintre cel mai populari actori de filme de acțiune din anii 1980.

Reclamă

Însă viața sa nu a fost niciodată simplă. Norris a fost în copilărie un băiețel timid, după cum se descria chiar el într-un interviu.

Tatăl actorului a avut probleme cu alcoolul și a dispărut din viața lui Norris după ce a divorțat de mama acestuia.

La vârsta de doar 10 ani, Chuck Norris s-a mutat alături de mama și frații săi în California. Norris s-a îndrăgostit în timpul liceului de Dianne Holechek. Cei doi s-au căsătorit în 1958, an în care Norris s-a alăturat și Forțelor Armate Aeriene.

Reclamă

Chuck Norris s-a descoperit prin artele marțiale

Una dintre cele mai mari pasiuni ale actorului era legată de artele marțiale. Acesta a studiat artele marțiale în Coreea de Sud. După ce s-a întors în Statele Unite ale Americii, Norris și-a deschis propriul studio și a devenit un instructor de karate.

În anii 1960 avea deja un număr de 30 de studiouri de karate deschis. Acesta a fost profesor chiar și pentru nume importante de la Hollywood printre care: Priscilla Presley și Steve McQueen. De altfel, McQueen a fost cel care l-a încurajat pe Norris să urmeze o carieră în lumea filmului.

Norris a câștigat titlul de campion în arte marțiale în anul 1968 și era considerat unul dintre cei mai buni luptători din acele timpuri. În ceea ce privește lumea filmului, Norris s-a afirmat după apariția în Way of the Dragon.

Lumea filmului și viața în lumina reflectoarelor

Cariera de actor a fost una de mare succes pentru Norris. După apariția în Way of the Dragon, acesta a primit un rol principal în filmul de acțiune Breaker! Breaker! Audiența -a îndrăgit încă de la început pe Chuck Norris în filmele de acțiune.

Acestea au devenit un stindard pentru celebrul actor. Acesta a jucat în nenumărate filme de acțiune printre care: Good Guys Wear Black și Forced Vengeance, Missing in Action și Code of Silence.

Succesul la Hollywood a fost unul garantat pentru actor, însă acesta s-a retras din lumina reflectoarelor după ce și-a întâlnit marea iubire.

Chuck Norris a fost căsătorit de două ori

Viața amoroasă a actorului a fost mereu în lumina reflectoarelor. Înainte să fie cunoscut la Hollywood, Norris a fost căsătorit cu frumoasa Dianne Holechek. Povestea lor de dragoste a durat aproape 30 de ani, iar Norris și Dianne au avut împreună doi băieți.

Cuplul a divorțat în anul 1988, iar de atunci Norris nu s-a mai căsătorit. Actorul a maia vut relații de-a lungul timpului, însă nicio femeie nu a reușit să-i cucerească inima. Cea care l-a fermecat a fost Gena O’Kelley. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Chuck Norris și Gena O’Kelley au adus pe lume o pereche de gemeni la doar trei ani după ce s-au căsătorit. Gena O’Kelley, fost model, a reușit să-i fure inima actorului. Norris este complet îndrăgostit de femeia care i-a adus pe lume doi copii superbi în anul 2001.

Chuck Norris în timp ce se sărută cu soția sa la un târg de Cărciun din New York
Chuck Norris are doi copii alături de Gena / Profmedia Images

De altfel, actorul și-a dedicat cea mai mare parte a vieții sale familie și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Relația Genei și a lui Norris a luat o întorsătură neașteptată în anul 2013. Gena a fost nevoită să facă un RMN, investigație care s-a dovedit a fi extrem de periculoasă pentru fostul model.

Chuck Norris a renunțat la carieră pentru soția sa

Chuck Norris a renunțat la cariera sa pentru a se dedica soției sale. Ttl a pornit de la o investigație obișnuită. Gena a fost programată pentru a face un RMN, însă a ajuns să fie otrăvită cu substanța de contrast care i-a fost injectată.

Actorul a cerut la acel moment daune de peste 10 milioane de dolari de la 11 companii farmaceutice pe care le-a considerat responsabile pentru otrăvirea soției sale. Genna și Norris sunt căsătoriți acum de peste 24 de ani și trăiesc fericiți împreună. Însă momentele din 2013 au fost cumplite pentru actor.

”Am simțit mai întâi arsuri în corp, apoi aveam impresia că îmi curge acid prin vene”, a declarat Gena după experiența din 2013. Modelul a stat cinci luni la pat cu perfuzii, iar Norris a păzit-o zilnic de lângă marginea patului.

”O asistentă medicală îmi era alături 34 din 24. Chuck a fost și el cu mine mere. Dormea pe o canapea de lângă pat. M-a rugat să supraviețuiesc și să-mi cresc copiii alături de el. Am avut probleme grave de sănătate. Creierul mi-a fost afectat și el. Nu mai puteam să gândesc, nu puteam să mai articulez cuvine, memoria mă lăsa și aveam mușchii complet slăbiți”.

Motivul pentru care Gena a ajuns în această stare s-ar fi ascuns în otrăvirea sa cu gadoliniu, o substanță chimică care era prezentă în aliaje precum oțelul. Substanța i-ar fi fost administrată înainte de a face un RMN. Într-o concentrație prea mare, gadoliniu poate să genereze afecțiuni la nivelul creierului și corpului. Chuck a cheltuit peste 2 milioane de dolari pentru ca soia sa să urmeze un tratament special vreme de patru ani în China, relatează Digi24.

Acela a fost momentul declanșator pentru campionul mondial la karate. Norris a decis că își va dedica întreaga viață îngrijirii soției sale. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×