Reclamă

Cine e Alma Cooper și cu ce se ocupă Miss SUA în viața de zi cu zi. Are o meserie pe care puține femei o pot face

Mulți s-au întrebat cine e Alma Cooper și cu ce se ocupă Miss SUA în viața de zi cu zi după ce la Peacock Theatre din Los Angeles a fost copleșită de emoție când i s-a înmânat coroana strălucitoare la televiziunea națională.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 august 2024, 8:22

Are numai 22 de ani dar este absolventă a West Point și ofițer în armată. Deși poate părea că este pregătită pentru a face față celor mai dure situații, Alma a trăit intens momentul în care a fost încoronată Miss SUA. Ea ar putea fi numele de care organizația are nevoie pentru a restabili ceea ce mulți consideră a fi o imagine pătată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine e Alma Cooper și cu ce se ocupă Miss SUA în viața de zi cu zi

În timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri, Cooper le-a spus cu încredere juraților că „trăiește visul american”. E un răspuns pe care l-a dat de multe ori înainte. Ea a menționat că este „fiica unui muncitor migrant, o femeie afro-latina mândră și un ofițer al Armatei Statelor Unite”.

Ea a spus că, dacă „există ceva pe care viața mea și mama mea m-au învățat, este că circumstanțele tale nu îți definesc niciodată destinul. Că poți face succesul accesibil cerând excelență”.

CV-ul lui Cooper confirmă că a cerut excelență de la ea.

În ultimii ani organizația Miss USA s-a confruntat cu acuzații de rasism, hărțuire sexuală și fraudă. Și odată cu demisia voluntară a câștigătoarei din 2023, Noelia Voigt, concursul a fost supus unui control intens din partea instituțiilor media. Alma a devenit a treia persoană care deține titlul în acest an, după demisia câștigătoarei din 2023.

Reclamă

Cooper a fost încoronată pe scenă de fosta deținătoare a titlului, Savannah Gankiewicz din Hawaii. Ea a moștenit tiara în mai, după ce Noelia Voigt din Utah a demisionat în circumstanțe extrem de controversate.

După ce milioane de oameni au urmărit-o pe Cooper câștigând, mesajele de felicitare adresate ei și părinților au inundat rețelele sociale. Instituțiile media din întreaga lume au scris despre victoria ei.

Alma Cooper într-o rochie elagantă, argintie
CV-ul lui Cooper confirmă că a cerut excelență de la ea / Profimedia Images
Reclamă

Ce scrie în CV-ul Almei Cooper

Dar mai mult decât să arate bine într-un costum de baie și o rochie de seară, Cooper întruchipează calitățile pe care concursurile de Miss spun că le caută: personalitate, inteligență, talent și caracter.

La West Point, Cooper a terminat cu o medie foarte mare și a fost printre cei mai buni absolvenți. Teza ei de cercetare la licență a vizat indicele de masă corporală. Ea a vrut să arate implicațiile acestuia asupra obiectivelor de recrutare ale Armatei.

În ultimul ei an la academie, unde motto-ul este „Datorie, Onoare, Țară”, Cooper a fost printre cadeții cu cel mai înalt rang. De atunci, Cooper a studiat ca bursier Knight-Hennessy la Universitatea Stanford din California, unde obține o diplomă de master.

Alma Cooper este în prezent absolventă a Academiei Militare din SUA cu o diplomă de licență în științe matematice. Ea a fost numită în 2023 bursier Knight-Hennessy la Universitatea Stanford.

„Crescută în Okemos, trăiesc visul american”, a spus Cooper pentru Free Press, după ce a câștigat Miss Michigan la începutul acestui an. Ea a adăugat atunci că este recunoscătoare multora, în special lui Dumnezeu, familiei și susținătorilor ei. Ea a mai spus că este „onorată pentru a servi acestui stat și aceastei țări”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×