Reclamă

Cine este Malcolm McRae, iubitul actriței Anya Taylor-Joy. Bărbatul care a reușit să o cucerească pe vedeta din Gambitul Damei

Malcolm McRae și Anya Taylor-Joy au fost fotografiați pentru prima dată împreună în luna mai a anului 2021. De atunci cei doi au fost de nedespărțiți. Celebra actriță din Gambitul Damei pare mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său. Îndrăgostiții radiază de fericire ori de câte ori se pozează împreună pe covorul roșu. Hai să aflăm împreună cine este Malcolm McRae, iubitul actriței Anya Taylor-Joy.

Publicat: 4 iulie 2022, 6:34

Malcolm McRae este bărbatul care reușește să o facă fericită și împlinită pe actrița din Gambitul Damei. Într-un interviu pe care l-a acordat în luna aprilie a anului acesta, Taylor-Joy declara că McRae este ”persoana lângă care poate sta în tăcere”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Malcolm McRae, iubitul actriței Anya Taylor-Joy

Iubitul actriței Anya Taylor-Joy este membru într-o trupă intitulată More* și ocupă poziția de chitarist. Trupa este formată din McRae și Kane Ritchotte. Iubitul vedetei din Gambitul Damei este o persoană foarte talentată, pe lângă chitară, acesta știe să cânte la pian.

Vezi mai multe imagini cu Malcolm McRae și Anya Taylor-Joy în Galeria Foto!

Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae în timp ce se sărută la premiera filmului The Northman
Celebra actriță din Gambitul Damei pare mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său / Getty Images

McRae și Kane și-au lansat primul material discografic în luna iulie a anului 2020, acesta s-a intitulat ½. Continuarea albumului, 2/2, a fost lansată în luna septembrie a anului 2021. Pentru compunerea pieselor McRae a lucrat aproximativ trei ani. Acesta a povestit de mai multe ori modul înc are reușește să-și aducă publicul aproape.

Reclamă

”Eu și Kane am avut proiecte individuale pentru mult timp. Când ne-am întâlnit am decis că ar fi amuzant să începem să scriem câteva piese împreună. În decursul a trei ani am reușit să scriem zece piese”.

Malcolm McRae este un bărbat independent și știe ce își dorește de la cariera sa. Se pare că acesta s-a mutat din Alabama în California în urmă cu doi ani după ce s-a îndrăgostit de o femeie, scrie publicația People.

Deși relația dintre cei doi nu a funcționat, acesta și-a urmat visul și a început o carieră muzicală, iar între timp a întâlnit-o pe actrița Anya Taylor-Joy.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Anya Taylor-Joy și Malcolm McRae

Nu este cert modul în care cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit, însă iubitul actriței Anya Taylor-Joy a scris o piesă despre aceasta la doar două zile după ce a întâlnit-o. Pe data de 11 martie 2022 McRae a postat pe rețelele sociale cântecul pe care i-l dedica noii sale iubite. Melodia ”Really Want to See You Again” descrie dorința artistului de a o revedea pe vedeta în vârstă de 26 de ani. 

Deși sursele spun că cei doi aveau o relație încă din luna mai a anului 2021, Anya a confirmat zvonurile abia în luna aprilie. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit după ce a câștigat Globul de Aur pentru ”Cea mai bună actriță într-o miniserie”, Joy a vorbit pentru prima dată despre iubitul său.

Conform publicației Elle, cei doi locuiau deja împreună la momentul la care a fost oferit interviul. Doar câteva săptămâni de la interviu, fotografii i-au surprins sărutându-se pe străzile din New York. Din acel moment iubitul actriței Anya Taylor-Joy a postat deseori imagini cu aceasta pe rețelele sociale. Cei doi se susțin reciproc și au grijă să fie alături unul de celălalt la evenimentele importante.

Viața actriței Anya Taylor-Joy s-a schimbat profund după succesul din ”Gambitul Damei” , însă aceasta este fericită că și-a găsit partenerul potrivit. Taylor-Joy și iubitul său împărtășesc chiar și aceeași zi de naștere. Iubitul vedetei este născut pe data de 16 aprilie 1994, în timp ce actrița s-a născut pe data de 16 aprilie 1996.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×