Reclamă

Cine este soțul lui Michelle Keegan. Actrița din serialul Fool Me Once se iubește cu Mark Wright din 2015

Actrița celebră din Fool Me Once se iubește cu Mark Wright din anul 2015, dar cine este soțul lui Michelle Keegan. Puțini știu cum s-au cunoscut cei doi și ce poveste de viață ascunde Mark.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 ianuarie 2024, 6:27

Mark Wright este unul dintre cel mai cunoscuți și populari prezentatori din Marea Britanie. Acesta și-a început cariera la radio, iar ulterior a activat în televiziune. Mark este considerat a fi un expert în fotbal, dar acesta ascunde mult mai multe secrete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este soțul lui Michelle Keegan

Mark Wright a făcut o mulțime de schimbări de-a lungul carierei sale. Soțul frumoasei Michelle Keegan urmează să-și celebreze aniversarea pe data de 20 ianuarie. Acesta împlinește vârsta de 37 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mark Wright și Michelle Keegan în timp ce se țin în brațe și pozează împreună la un eveniment din 2023
Soțul frumoasei Michelle Keegan urmează să-și celebreze aniversarea pe data de 20 ianuarie / Getty Images

Mark este fiul lui Carol și Mark Wright și fratele fotbalistului profesionist Josh Wight, cu care a jucat Crawley Town. Mark mai are și alte două surori: Jessica și Natalya Wright. Mark a cunoscut celebritatea atunci când a apărut în the Only Way Is Essex.

Reclamă

Acesta a reuit să-și strângă o mulțime de fani după ce a apărut în cunoscutul reality show. Ulteriori, acesta a semnat mai multe contracte și a devenit prezentator la multe show-uri cunoscute din Marea Britanie. Înainte de apariția în emisiunea televizată. Wright a fost un fotbalist semiprofesionist, scrie presa de peste hotare. Wright și-a început cariera ca senior la Southend United, iar mai apoi s-a mutat la un alt club.

În luna noiembrie a anului 2006 el a fost împrumutate de la Grays Athletic la Crawley Town. Wright a continuat să joace până în 2008 pentru diferite echipe de fotbal, iar ulterior a decis să ia o pauză. A urmat o frumoasă carieră în televiziune și radio, iar fotbalul a căzut pe planul doi.

Wright a revenit la fotbalul profesionist în decembrie 2020, când a semnat pentru Liga a -2a, Crawley Town, fără contract, scrie presa. Mark și-a făcut debutul ca jucător de fotbal profesionist la vârsta de 33 de ani.

Reclamă

Deși pare că a avut o viață plină de reușite, prezentatorul TV a trecut și prin momente grele. Acesta a dezvăluit în anul 2021 că i s-a îndepărtat o tumoare de 12 cm de lângă axilă. Michelle a fost cea care i-a fost alături în momentele grele și care l-a ajutat pe Mark să treacă peste orice problemă de sănătate.

Michelle Keegan și Mark Wright trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Mark Wright nu ratează nicio ocazie în care poate să vorbească despre frumoasa sa soție. Acesta a oferit anul trecut un interviu în care a povestit cum a cucerit-o pe frumoasa Michelle. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit.”

„Cred că prima dată când ne-am întâlnit a fost la un eveniment în 2012. Eram în culisele unei emisiuni. Am vorbit timp de trei zile, iar după acestea ne-am întâlnit la aceeași masă la un eveniment caritabil. Ne-am întâlnesc foarte bine încă din primele momente. Am continuat să o caut la evenimentele la care mergea. Abia la un an după ce ne-am întâlnit pentru prima dată am invitat-o în oraș. A trebuit să o urmăresc multă vreme ca să o cuceresc”, a declarat Mark.

Mark și Michelle și-au ținut relația departe de ochii publicului până în luna mai a anului 2013. Atunci și-au făcut prima apariție publică la British Soap Awards. Nouă luni mai târziu, Mark a cerut-o pe Michelle de soție, în timpul unei vacanțe din Dubai.

Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, iar de atunci formează o familie frumoasă. Mark și Michelle încearcă să-și țină relația ferită de ochii curioșilor, dar nu ratează nicio ocazie în care pot vorbi despre dragostea pe care și-o poartă. De altfel, mark a felicitat-o recent pe soția sa pentru rolul impresionant din Fool Me Once.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×