Reclamă

Cine este spiridușul verde de la Premiile Emmy 2023. Vedeta care a renunțat la ținuta elegantă în favoarea unui costum de personaj

Mulți s-au întrebat cine este spiridușul verde de la Premiile Emmy 2023. Reality-ul Ru Paul’s Drag Race a câștigat titlul de cel mai bun program-concurs reality și anul acesta. Se pare însă că un membru al distribuției a câștigat „mai mult de atât”. A întors toate privirile celor prezenți la eveniment.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 17 ianuarie 2024, 12:18
Mai multe drag queen pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023
Pentru a adăuga un pic de eleganță look-ului bizar, Princess Poppy a îmbrăcat o rochie verde strălucitoare fără bretele / Profimedia Images

Princess Poppy a purtat o ținută neobișnuită pe covorul roșu. În timp ce colegii săi au ales ținute elegante pentru această ocazie, Princess Poppy a decis să se îmbrace ca un spiriduș verde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este spiridușul verde de la Premiile Emmy 2023

Drag queen era vopsită în verde din cap până în picioare. Avea aplicate proteze faciale pentru ca bărbia, nasul și urechile să fie mai mari sau ascuțite.

Pentru ceremonia de la Peacock Theatre, Los Angeles, Poppy a purtat chiar și o geantă acoperită cu capete de păpuși punk și ochi. Mâinile aveau unghii foarte lungi într-o nuanță similară de verde.

Pentru a adăuga un pic de eleganță look-ului bizar, Princess Poppy a îmbrăcat o rochie verde strălucitoare fără bretele. De asemenea, a purtat și un set format din colier și cercei tot de culoare verde.

Princess Poppy, care a participat la cel de-al 15-lea sezon al competiției de drag, a spus că a vrut să contracareze tendința de la astfel de evenimente.

Reclamă

„Am vrut să fac exact opusul a ceea ce se așteaptă de la tine când mergi la un eveniment ca acesta”, a spus Poppy pentru Entertainment Weekly în timp ce se afla pe covorul roșu.

„Am vrut să ies din decor și să întorc toate privirile. În principal, am vrut să fiu un troll-slash-hag. Am vrut să uimesc atât de mult încât să fii nevoit să te întorci. Să mă privești în cel mai urât mod posibil.”

Reclamă

Lui Princess Poppy i s-au alăturat pe covorul roșu colegii de distribuție. Sasha Colby, Marcia Marcia Marcia, Luxx Noir London, Jax, Salina EsTitties, Aura Mayari, Sugar and Spice, Malaysia Babydoll Foxx, Robin Fierce și Irene Dubois i-au fost alături.

Drag Race a continuat să ia premii Emmy

Aspectul dramatic al lui Princess Poppy a venit în timp ce Drag Race a continuat să ia premii la Emmy. RuPaul a rămas cel mai decorat artist de culoare din istoria premiilor.

În timp ce a acceptat premiul, Ru Paul a îndemnat oamenii să „asculte o drag queen”. Este a șasea oară când Ru Paul’s Drag Race câștigă premiul.

„Suntem atât de onorați să avem acest premiu”, a spus Ru. „Ascultați, sunteți pur și simplu drăguți pentru că ne-ați onorat spectacolul și le-ați recunoscut pe toate aceste regine”.

Ru a câștigat, de asemenea, titlul pentru cea mai bună gazdă pentru un program de reality la Emmy. Acum, numărul total de câștiguri Emmy este de 16.

În 2021, Ru a sărbătorit că a devenit cea mai premiată persoană de culoare cu Emmy din istorie, cu cea de-a 11-a victorie pentru reality show.

La acea vreme el a spus: „Wow, vă mulțumesc foarte mult. Academiei și tuturor celor minunați de aici în seara asta. Toți oamenii de la World of Wonder și Viacom-CBS care au fost atât de minunați. Cu adevărat mulțumesc tuturor copiilor noștri drăgălași din emisiunea noastră. Sunt atât de amabili să spună poveștile lor despre curaj și cum trec prin această viață dificilă, chiar mai dificilă astăzi.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×