Reclamă

Covorul roșu de la Premiile Emmy 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Vedetele au pășit cu stil pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023. Cea de-a 75-a ediție anuală a Premiilor Emmy a adunat laolaltă cele mai elegante ținute, iar celebritățile au atras toate privirile cu alegerile lor vestimentare. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 ianuarie 2024, 6:44

Vedetele au fost mai strălucitoare ca niciodată la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Emmy, care a avut loc la Peacock Theatre din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Premiile Emmy 2023

Găzduită de Anthony Anderson, show-ul a adunat laolaltă vedete precum Suki Waterhouse, Selena Gomez, Riley Keough and Priscilla Presley, care au sosit în cele mai frumoase ținute pentru a sărbători cea mai mare noapte. 

Vezi mai jos cele mai bine îmbrăcate vedete care au pășit pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023.

Selena Gomez

Selena Gomez nu ratează nicio ocazie să impresioneze cu aparițiile sale. De data aceasta a atras privirile tuturor pe covorul roșu. Vedeta a ales o rochie mulată, care să-i îmbrățișeze formele de invidiat.

Reclamă

Actrița din Only Murders In The Building a radiat în fața camerelor de fotografiat. Diva nu a pozat singură. În cea de-a doua parte a serii a fost însoțită de colegii ei de platou, Martin Short și Steve Martin.

Selena Gomez într-o rochie mulată pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023
Selena Gomez nu ratează nicio ocazie să impresioneze cu aparițiile sale / Profimedia Images

Joan Collins

Reclamă

Joan Collins a avut o apariție radiantă pe covorul roșu. Aceasta a optat pentru o rochie turcoaz cu o mulțime de paiete care să o ajute să strălucească atunci când apare în fața reflectoarelor. Ținuta sa a fost completată cu o pereche de mănuși și un set elegant de bijuterii.

Diva a întors toate capetele asupra ei atunci când și-a făcut apariția și a demonstrat că frumusețea și talentul nu țin cont de vârstă.

Joan Collins într-o rochie albastră la premiile Emmy 2023
Joan Collins a avut o apariție radiantă pe covorul roșu / Profiemdia Images

Bella Ramsey

Bella Ramsey nu renunță la costumele sale preferate. Vedeta a optat pentru un look elegant. Actrița din The Last of Us a pozat alături de colegul său, Pedro Pascal. Tânăra stea și-a asortat look-ul cu o coafură simplă și elegantă.

Bella Ramsey într-un costum elegant verde pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023
Bella Ramsey nu renunță la costumele sale preferate / Profimedia Images

Jenna Ortega

Spre deosebire de personajul său întunecat, Jenna Ortega a ales o ținută vie și colorată. Vedeta din Wednesday a optat pentru o rochie semitransparenta cu un imprimeu floral.

Jenna și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi într-o nuanță crem. Aceasta a părut că a îmbrățișat complet primăvara atunci când a ales să poarte rochia superbă, a scris CNN.

Jenna Ortega într-o rochie cu imprimeu floral pe Covorul roșu de la premiile Emmy 2023
Jenna Ortega a ales o ținută vie și colorată / Profimedia Images

Suki Waterhouse

Actrița britanică Suki Waterhouse este o mămică mândră. De când a anunțat că a rămas însărcinată aceasta a apărut doar în ținute care să-i scoată în evidență burtica de gravidă.

Nici covorul roșu de la Premiile Emmy nu a făcut excepție. Suki a optat pentru o rochie roșie semnată de casa de modă Valentino.

Suki Waterhouse într-o rochie roșie decupată pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023
Suki Waterhouse este o mămică mândră / Profimedia Images

Kathryn Hahn

Kathryn Huh a mers la sigur cu o ținută elegantă. Diva a purtat o rochie formată din două părți. În partea de sus a avut o cămașă transparentă care s-a completat cu o fustă neagră cu inserții florale. Aceasta a pozat pentru admiratorii ei pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023.

Kathryn Huh într-o ținută elegantă pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023
Kathryn Huh a mers la sigur cu o ținută elegantă / Profimedia Images

Pedro Pascal și Lux Pascal

Pedro Pascal a fost însoțit pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023. Acesta și-a făcut apariția alături de frumoasa sa soră, Lux Pascal. Cei doi au atras privirile tuturor atunci când au pășit împreună pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023.

Pedro Pascal și Lux Pascal în timp ce pozează împreună la Premiile Emmy 2023
Pedro Pascal a fost însoțit de sora sa pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023 / Profimedia Images

Riley Keough și Priscilla Presley

Priscilla Presley a ales să vină însoțită de nepoată sa, Riley Keough. Cele două par să fi trecut peste micile neînțelegeri, iar acum se bucură de evenimentele la care pot să-și fie alături și să se susțină reciproc. Ambele au optat pentru rochi negre pentru evenimentul mult așteptat, scrie People.

Riley Kough și Priscilla Presley la Premiile Emmy 2023
Priscilla Presley a ales să vină însoțită de nepoată sa, Riley Keough / Profimedia Images

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian nu putea să lipsească de pe covorul roșu. Aceasta a venit însoțită de partenerul ei de viață, Travis Barker. Amândoi au optat pentru costume negre. Kourtney și-a completat look-ul cu o pereche de mănuși din piele. Cei doi îndrăgostiți au fost împreună pe tot parcursul serii. Proaspăta mămică a radiat alături de soțul ei.

Kourtney Kardashian și Travis Barker la premiile Emmy 2023
Kourtney Kardashian and Travis Barker
75th Primetime Emmy Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 15 Jan 2024,Image: 837432511, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Camila Morrone

Fosta parteneră a lui Leonardo DiCaprio și-a făcut apariția într-o rochie roșie. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a impresionat din nou în fața reflectoarelor. Camila a fost prezentă inclusiv la Premiile Grammy. Cariera divei este în plină ascensiune, iar acest lucru nu poate decât să o bucure.

Camila Morrone într-o rochie roșie la Premiile Emmy 2023
Fosta parteneră a lui Leonardo DiCaprio și-a făcut apariția într-o rochie roșie / Profimedia Images

Christina Applegate

Christina Applegate a avut o apariție rară pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023. Aceasta a optat pentru un costum burgundy din catifea. Actrița a avut nevoie de un baston pentru a se putea deplasa. Vedeta a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în anul 2021, iar de atunci starea ei de sănătate a fost tot mai precară. Actrița a fost mereu deschisă cu privire la problemele cu care se confruntă și a încercat să-I încurajeze pe cei care trec prin probleme similare.

Christina Applegate în timp ce se sprijină de un baston pe scena de la Preiile Emmy 2023
Christina Applegate a avut o apariție rară pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2023 / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×