Reclamă

Covorul roșu de la Critics Choice Awards 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Covorul roșu de la Critics Choice Awards 2024 a adus din nou în prim plan cele mai strălucitoare ținute. Vedetele s-au asigurat că vor atrage toată atenția și fotografii le-au pozat din toate unghiurile. Ținutele, care mai de care mai strălucitoare și mai elegante, țin acum primele pagini ale presei tabloide.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 15 ianuarie 2024, 12:11

Înainte de cea de-a 29-a ceremonie anuală de la Barker Hangar din Santa Monica, California, care a avut loc pe 14 ianuarie, cele mai mari nume de la Hollywood ne-au prezentat look-uri spectaculoase. Brand-uri mari au stat în spatele imaginii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Critics Choice Awards 2024

După ce au pozat pentru fotografi și s-au întâlnit cu cei de la eveniment, vedetele s-au îndreptat spre eveniment și au fost întâmpinate de gazda serii, Chelsea Handler. Actrița de comedie a avut rolul de gazdă pentru al doilea an consecutiv.

Pe lângă glumele lui Handler, membrii publicului s-au bucurat și de premiile binemeritate ale serii. Printre nominalizații la premiile Critics Choice 2024 s-au numărat Barbie, Oppenheimer, Poor Things, The Color Purple, Saltburn și multe altele producții pentru categoria cel mai bun film.

La categoria Cel mai bun actor au concurat Bradley Cooper (Maestro), Leonardo DiCaprio (Killers of the Flower Moon), Colman Domingo (Rustin), Paul Giamatti (The Holdovers), Cillian Murphy (Oppenheimer) și Jeffrey Wright (American Fiction).

Margot Robbie din Barbie s-a confruntat cu Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon), Sandra Hüller (Anatomy of a Fall), Greta Lee (Vieți trecute), Carey Mulligan (Maestro) și Emma Stone (Poor Things) premiul premiul de la categoria Cea mai bună actriță.

Reclamă

Vezi mai jos ce au purtat vedetele pe covorul roșu de la Critics Choice Awards 2024.

Margot Robbie

Margot Robbie a purtat o rochie roșie personalizată Balmain, cu detalii florale pe decolteul și pe umeri și bijuterii Lorraine Schwartz. Machiajul a fost unul natural, iar părul a fost coafat într-un coc elegant.

Reclamă
Margot Robbie, într-o rochie roșie, lungă
Margot Robbie a purtat o rochie roșie personalizată Balmain, cu detalii florale pe decolteul și pe umeri / Profimedia Images

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a purtat o salopetă neagră Dolce & Gabbana pe care a asortat-o cu un corset cu pene. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi stiletto tot negri. Părul a fost coafat în bucle lejere, cu cărare pe mijloc.

Jennifer Aniston, într-o rochie neagră, cu decolteu
Jennifer Aniston a purtat o salopetă neagră Dolce & Gabbana pe care a asortat-o cu un corset cu pene / Profimedia Images

Emma Stone

Emma Stone a purtat o rochie neagră, personalizată, Louis Vuitton. Bijuteriile strălucitoare au fost puse în evidență de o coafură elegantă, iar machiajul a fost unul simplu, discret.

Emma Stone, cu o rochie neagră, lungă, pe o parte
Emma Stone a purtat o rochie neagră, personalizată, Louis Vuitton / Profimedia Images

Lily Gladstone

Actrița din Killers of the Flower Moon a întors toate privirile într-o rochie frumoasă albastră personalizată, de la Christian Siriano, cu corset și un decolteu adânc în formă de inimă.

Lily Gladstone, într-o rochie lungă, albastră
Actrița din Killers of the Flower Moon a întors toate privirile într-o rochie frumoasă albastră personalizată / Profimedia Images

Camila Morrone

Camila Morrone a purtat o rochie albă Chanel cu o fundă neagră în zona decolteului. Actrița a purtat un singur inel pe mâna dreaptă, iar părul a fost coafat în bucle lejere.

Camila Morrone, într-o rochie lungă, albă, cu detalii din pene
Camila Morrone a purtat o rochie albă Chanel cu o fundă neagră în zona decolteului / Profimedia Images

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a purtat o rochie neagră Celine. Talia vedetei a fost pusă în evidență de o fundă mare, tot de culoare neagră. Actrița și-a completat ținuta cu bijuterii strălucitoare și un machiaj simplu. Părul l-a avut coafat pe spate, cu cărare pe mijloc.

Reese Witherspoon, alături de fiica sa, la Critics Choice Awards 2024
Reese Witherspoon a purtat o rochie neagră Celine / Profimedia Images

Julianne Moore

Julianne Moore a purtat pe covorul roșu de la Critics Choice Awards o rochie Chanel Haute Couture, mov închis, fără bretele. Ținuta a fost completată cu o pereche de sandale de culoare neagăr și o pereche de cercei lungi, statment.

Julianne Moore, într-o rochie mov, lungă, la Critics Choice Awards 2024
Julianne Moore a purtat pe covorul roșu de la Critics Choice Awards o rochie Chanel Haute Couture, mov închis / Profimedia Images

Rosamund Pike

Vedeta din Saltburn a strălucit într-o rochie Rodarte cu paiete albastre, cu un decolteu adânc. Părul a fost coafat cu cărare pe mijloc, într-un coc la spate. La capitolul bijuterii, actrița a purtat doar o pereche de cercei lungi și un inel cu piatră masivă.

Rosamund Pike, într-o rochie din paiete turcoaz
Vedeta din Saltburn a strălucit într-o rochie Rodarte cu paiete albastre, cu un decolteu adânc / Profimedia Images

Bella Ramsey

Actrița din The Last of Us a îmbrăcat pe covorul roșu de la Critics Choice Awards un costum verde deschis Thom Browne pe care l-a combinat cu o pereche de pantofi cu talpă joasă.

Bella Ramsey, într-un costum cu imprimeu
Actrița din The Last of Us a îmbrăcat pe covorul roșu de la Critics Choice Awards un costum verde deschis / Profimedia Images

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco a uimit într-o rochie neagră Christian Dior Haute Couture. Pantofii au fost tot de la brand-ul care i-a asigurat rochia. Actrița și-a purtat părul coafat elegant, dar lejer, iar bijuteriile au fost cu pietre strălucitoare.

Kaley Cuoco, într-o rochie midi, neagră
Kaley Cuoco a uimit într-o rochie neagră Christian Dior Haute Couture / Profimedia Images

Emily Blunt

Emily Blunt a venit pe covorul roșu de la Critics Choice Awards într-o rochie roșie Armani Privé Couture cu un singur umăr, un clutch Mach & Mach și bijuterii Tiffany & Co.

Emily Blunt, într-o rochie roșie, lungă, mulată
Emily Blunt a venit pe covorul roșu de la Critics Choice Awards într-o rochie roșie Armani Privé / Profimedia Images

Christina Ricci

Vedeta din Yellowjackets a purtat o rochie neagră personalizată Atsuko Kudo, cu o trenă lungă și un clutch Carolina Herrera.

Christina Ricci, într-o rochie neagră, decoltată
Vedeta din Yellowjackets a purtat o rochie neagră personalizată Atsuko Kudo / Profimedia Images

Dua Lipa

Cântăreața a optat pentru acest eveniment pentru o rochie Prada roșu închis, care se potrivea cu nuanța părului ei. Ea a completat look-ul cu bijuterii Tiffany & Co.

Dua Lipa, într-o rochie mulată, de culoare roșie
Cântăreața a optat pentru acest eveniment pentru o rochie Prada roșu închis / Profimedia Image

Billie Eilish

Cântăreața a purtat o rochie tip corset Thome Browne peste o rochie cămașă albă. Artista a avut părul coafat la spate și a purtat mai mulți cercei de diferite dimensiuni în urechi. Eilish nu a renunțat nici la ochelari pe covorul roșu, iar în picioare a purtat pantofi cu platformă.

Billie Eilish, la Critics Choice Awards 2024, într-o rochie neagră
Cântăreața a purtat o rochie tip corset Thome Browne peste o rochie cămașă albă / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×