Reclamă

Jim Carrey și-a sărbătorit ziua de naștere în avans. Actorul e de nerecunoscut la 62 de ani

Jim Carrey și-a sărbătorit ziua de naștere în avans. Actorul urmează să împlinească vârsta de 62 de ani pe 17 ianuarie. Acesta a găzduit o petrecere privată pentru grupul său de prieteni. Alături de actorul din The Mask au fost unii dintre cei mai cunoscuți artiști de la Hollywood.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 ianuarie 2024, 6:30

Jim Carrey a avut parte de o transformare radicală de look cu puțin înainte de a împlini vârsta de 62 de ani. Acesta a fost surprins de paparazzi în timp ce părăsea un restaurant de lux. Alături de Jim au fost Jimmy Kimmel, Adam Sandler, Seth Green, Jeff Ross, Dustin Hoffman, bill Burr și mulți alții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jim Carrey și-a sărbătorit ziua de naștere în avans

Actorul din The Mask a părut extrem de încântat de petrecerea pe care a găzduit-. Alături de acesta au fost prietenii săi apropiați. Imediat ce a ajuns în fața restaurantului unde a fost găzduită petrecerea, Jim a fost văzut cum scoate tortul său aniversar din mașină.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jim Carrey pe o stradă de la Hollywood într-o ținută casual
Jim Carrey și-a sărbătorit aniversarea la un restaurant de lux / Profimedia Images

Actorul a fost înconjurat întreaga seară de unele dintre cele mai importante persoane din viața sa artistică. Jim, care și-a lăsat părul lung, a optat pentru un look casual. Actorul a fost tot timpul înconjurat de o echipă de securitate.

Reclamă

Acesta a vrut să stea în fața restaurantului din West Hollywood și să-și întâmpine fiecare invitat. Prietenii actorului au ajuns la locație purtând ținute casual și având la ei câte o surpriză pentru acesta.

Jim a vrut să-și celebreze aniversarea celor 62 de ani în avans. Conform presei internaționale, Jim a fost tot timpul zâmbitor și plin de energie.

Acesta nu-și lasă vârsta la vedere și continuă să se bucure de viață chiar dacă a renunțat la cariera sa de actor.

Reclamă

Jim Carrey a anunțat că se retrage din actorie

Jim Carrey a anunțat în anul 2022 faptul că își dorește să se retragă din actorie. Acesta a declarat la acel moment că își dorește să trăiască departe de lumina reflectoarelor. Interviul său a fost acordat publicației People.

„Am făcut suficiente lucruri. Sunt foarte serios. Totuși, dacă îngerii îmi aduc un fel de scenariu scris cu cerneală aurie, care îmi spune că va fi foarte important și trebuie văzut de oameni, atunci s-ar putea să-mi continui drumul, dar acum iau o pauză”, a declarat Carrey în interviu.

Anul trecut, Jim și-a vândut una dintre porprietățile sale de lux. Acesta a postat atunci câteva fotografii cu reședința pe care o deține

Jim a mai spus că în ultima perioadă s-a bucurat de viață făcând artă și petrecând mai mult timp cu familia sa, scrie PageSix.

„Îmi place foarte mult viața mea liniștită. Am descoperit că am o pasiune pentru pictură și mă bucur să duc o viață mult mai spirituală. Voi continua să fiu în lume, dar acum vreau să fiu departe de lumina reflectoarelor”.

Nu este prima oară când actorul din Ace Ventura: Pet Detective anunță că își dorește să se retragă din actorie. Acesta a mai făcut câteva declarații asemănătoare în anul 2018. Fanii acestuia speră că Jim se va întoarce pe marile ecrane și va continua să-i bucure cu talentul său.

Printre ultimele producții de succes în care a jucat Jim se numără Sonic the Hedgegog 2, care a avut premiera în anul 2022. Jim l-a interpretat pe Dr. Eggman în filmul de comedie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×