Reclamă

Actorul Vin Diesel a fost acuzat de agresiune sexuală. Fosta sa asistentă susține că totul s-a întâmplat într-o cameră de hotel

Actorul Vin Diesel a fost acuzat de agresiune sexuală. Fosta asistentă a actorului susține că totul s-a întâmplat într-o cameră de hotel. Se pare că incidentul a avut loc în 2010, iar după aceea a fost concediată doar câteva ore mai târziu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 decembrie 2023, 11:59

În procesul, intentat la un tribunal din Los Angeles, fosta asistentă a actorului, Asta Jonasson, susține că Diesel a agresat-o într-o cameră de hotel din Atlanta, în timp ce cei doi lucrau la filmul „Fast Five”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul Vin Diesel a fost acuzat de agresiune sexuală

Reprezentanții juridici și de relații publice ai lui Diesel nu au făcut până în acest moment nicio declarație publică.

„Hărțuirea sexuală la locul de muncă nu se va opri niciodată dacă bărbații puternici sunt protejați de responsabilitate”, a declarat avocatul lui Jonasson, Claire-Lise Kutlay, într-o declarație scrisă.

„Sperăm că decizia ei curajoasă de a se prezenta să contribuie la crearea unei schimbări de durată și să le dea putere și altor supraviețuitori”.

În procesul ei, Jonasson susține că Diesel i-a pipăit cu forța sânii și a sărutat-o. Se pare că actorul a petrecut atunci o noapte alături de mai multe femei în suita lui de hotel.

Reclamă

„Vin Diesel a ignorat declarațiile clare ale doamnei Jonasson de neconsimțământ la abuzurile sale sexuale”, mai scrie în declarația din proces.

Tot din declarațiile depuse la dosar, se pare că Vin Diesel a forțat-o pe Jonasson să-i apuce organul genital în erecție, ea l-a rugat să se oprească, apoi el a lipit-o de un perete și s-a masturbat. Se pare că femeia a fost eliberată doar când actorul a terminat. Apoi a părăsit camera de hotel.

Câteva ore mai târziu, potrivit declarațiilor, Jonasson a fost concediată din funcția ei de asistentă a lui Diesel.

Reclamă

Jonasson a rămas tăcută ani de zile și se are că a avut motive considerate de ea întemeiate. „De teamă să vorbească împotriva unuia dintre actorii cu cele mai mari încasări din lume, de teamă că va fi exclusă din industrie”.

Jonasson este una dintre multele femei care acuză vedete din industria divertismentului de abuzuri sexuale de la începutul mișcării #MeToo în 2017.

Vin Diesel are acum una dintre cele mai apreciate familii

Vin Diesel are în prezent trei copii cu soția sa, Paloma Jimenez. Familia actorului din Fast & Furious este una dintre cele mai apreciate de la Hollywood. Aceștia duc o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Hania, Vincent și Pauline sunt mândria actorului și a soției sale. Diesel se bucură de fiecare dată când poate poza alături de copii săi.

Vin Diesel are în prezent trei copii cu soția sa, Paloma Jimenez. Familia actorului din Fast & Furious este una dintre cele mai apreciate de la Hollywood. Aceștia duc o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor.

Hania, Vincent și Pauline sunt mândria actorului și a soției sale. Diesel se bucură de fiecare dată când poate poza alături de copii săi.

Vin Diesel este extrem de mândru de copiii săi. Actorul a declarat în enumărate interviuri faptul că cei trei sunt mândria sa.

„Copiii mei sunt singurii care îmi pot aduce lacrimi de fericire în ochi.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×