Reclamă

Fiica lui Paul Walker a depus actele de divorț. Meadow s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan în urmă cu 2 ani

Fiica lui Paul Walker a depus actele de divorț. Meadow s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan în urmă cu 2 ani. Cu toate acestea, se pare că au decis să pornească pe drumuri separate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 februarie 2024, 11:21

Potrivit documentelor legale obținute de Blast, Meadow a depus actele în ianuarie 2024. Totul a devenit oficial la o lună după ce și-a anunțat despărțirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Paul Walker a depus actele de divorț

Cei doi au făcut publică povestea lor de dragostea în iulie 2021. S-au căsătorit câteva luni mai târziu în timpul unei „ceremonii intime” în Republica Dominicană.

„Pandemia ne-a afectat planurile”, a spus ea despre nunta lor în timpul unui interviu pentru Vogue în 2021.

„Familia lui Louis nu a putut participa. Mulți prieteni apropiați pe care îi considerăm familie nu au putut participa, de asemenea, din cauza restricțiilor de călătorie.”

Deși tatăl ei, care a murit tragic într-un accident de mașină în noiembrie 2013, nu a fost acolo pentru a o duce pe Meadow pe culoar, fostul său coleg și cel mai bun prieten, Vin Diesel, a fost cel care i-a ținut locul.

Reclamă

Care este relația dintre Vin Diesel și Meadow Walker

Actorul este și nașul ei și cei doi au o relație extrem de apropiată. În timpul unui interviu pentru Extra TV, Vin a vorbit despre relația sa cu Meadow de la moartea tragică a lui Paul, acum aproape 10 ani, în 2013, din cauza unui accident de mașină.

Reclamă

„Ea are mare grijă de mine, să fiu sincer”, a declarat actorul. „Ea este prima persoană de Ziua Tatălui care îmi dă mesaj. Mă simt foarte protejat de ea.”

Deși nu este clar ce a dus la separarea lui Meadow de Thornton-Allan, modelul și-a asigurat cei 4 milioane de urmăritori de pe Instagram în decembrie 2023 că a fost o decizie reciprocă.

„Aceasta este cu adevărat o decizie unită. Sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de confidențialitate”, a scris modelul pe Instagram la acea vreme. „Ne menținem dragostea și respectul reciproc unul pentru celălalt și vom continua să ne susținem unul pe celălalt.”

„După trei ani minunați de căsătorie, am ajuns la un acord să ne despărțim pe cale amiabilă”, a scris tânăra de 25 de ani într-o postare pe Instagram, care între timp a fost ștearsă.

Atât Meadow, cât și Thornton-Allan nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nu este clar când au încetat să mai facă acest lucru. De asemenea, ambii și-au șters aproape toate fotografiile împreună de pe Instagram.

Meadow Walker a dus mai departe planurile tatălui ei

Paul, cel mai cunoscut pentru rolul său ca Brian O’Conner în celebra franciză, a murit la vârsta de 40 de ani. Meadow, care tocmai se mutase cu tatăl ei, avea doar 15 ani la acea vreme.

De la moartea sa, Meadow a postat în mod regulat omagii pentru regretatul ei tată pe rețelele sociale și chiar a fondat Fundația Paul Walker în 2015 pentru a-i duce mai departe activitățile.

„Paul Walker a trăit o viață pline. Actele sale de bunătate au avut un impact dincolo de anii lui de viață”, se arată în declarația de misiune a organizației de caritate.

„Această fundație este o lumină durabilă a spiritului unic al lui Paul. Condusă de Meadow Walker, fundația speră să lase oamenii mai bine educați și echipați pentru a face față provocărilor de mâine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×