Reclamă

Fiica lui Paul Walker a depus actele de divorț. Meadow s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan în urmă cu 2 ani

Fiica lui Paul Walker a depus actele de divorț. Meadow s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan în urmă cu 2 ani. Cu toate acestea, se pare că au decis să pornească pe drumuri separate.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 februarie 2024, 11:21

Potrivit documentelor legale obținute de Blast, Meadow a depus actele în ianuarie 2024. Totul a devenit oficial la o lună după ce și-a anunțat despărțirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Paul Walker a depus actele de divorț

Cei doi au făcut publică povestea lor de dragostea în iulie 2021. S-au căsătorit câteva luni mai târziu în timpul unei „ceremonii intime” în Republica Dominicană.

„Pandemia ne-a afectat planurile”, a spus ea despre nunta lor în timpul unui interviu pentru Vogue în 2021.

„Familia lui Louis nu a putut participa. Mulți prieteni apropiați pe care îi considerăm familie nu au putut participa, de asemenea, din cauza restricțiilor de călătorie.”

Deși tatăl ei, care a murit tragic într-un accident de mașină în noiembrie 2013, nu a fost acolo pentru a o duce pe Meadow pe culoar, fostul său coleg și cel mai bun prieten, Vin Diesel, a fost cel care i-a ținut locul.

Reclamă

Care este relația dintre Vin Diesel și Meadow Walker

Actorul este și nașul ei și cei doi au o relație extrem de apropiată. În timpul unui interviu pentru Extra TV, Vin a vorbit despre relația sa cu Meadow de la moartea tragică a lui Paul, acum aproape 10 ani, în 2013, din cauza unui accident de mașină.

Reclamă

„Ea are mare grijă de mine, să fiu sincer”, a declarat actorul. „Ea este prima persoană de Ziua Tatălui care îmi dă mesaj. Mă simt foarte protejat de ea.”

Deși nu este clar ce a dus la separarea lui Meadow de Thornton-Allan, modelul și-a asigurat cei 4 milioane de urmăritori de pe Instagram în decembrie 2023 că a fost o decizie reciprocă.

„Aceasta este cu adevărat o decizie unită. Sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de confidențialitate”, a scris modelul pe Instagram la acea vreme. „Ne menținem dragostea și respectul reciproc unul pentru celălalt și vom continua să ne susținem unul pe celălalt.”

„După trei ani minunați de căsătorie, am ajuns la un acord să ne despărțim pe cale amiabilă”, a scris tânăra de 25 de ani într-o postare pe Instagram, care între timp a fost ștearsă.

Atât Meadow, cât și Thornton-Allan nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, dar nu este clar când au încetat să mai facă acest lucru. De asemenea, ambii și-au șters aproape toate fotografiile împreună de pe Instagram.

Meadow Walker a dus mai departe planurile tatălui ei

Paul, cel mai cunoscut pentru rolul său ca Brian O’Conner în celebra franciză, a murit la vârsta de 40 de ani. Meadow, care tocmai se mutase cu tatăl ei, avea doar 15 ani la acea vreme.

De la moartea sa, Meadow a postat în mod regulat omagii pentru regretatul ei tată pe rețelele sociale și chiar a fondat Fundația Paul Walker în 2015 pentru a-i duce mai departe activitățile.

„Paul Walker a trăit o viață pline. Actele sale de bunătate au avut un impact dincolo de anii lui de viață”, se arată în declarația de misiune a organizației de caritate.

„Această fundație este o lumină durabilă a spiritului unic al lui Paul. Condusă de Meadow Walker, fundația speră să lase oamenii mai bine educați și echipați pentru a face față provocărilor de mâine.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×