Reclamă

Meadow Walker s-a plimbat cu soțul ei, Louis Thornton-Allan, în New York. Cei doi l-au avut alături și pe câinele lor

Meadow Walker s-a plimbat cu soțul ei, Louis Thornton-Allan, în New York. Fiica lui Paul Walker a zâmbit în timp ce și-a petrecut după-amiaza în aer liber. Ea s-a aflat în compania partenerului și a patrupedului lor. Cei doi soți se înțeleg din priviri și pare că relația lor merge foarte bine.

Publicat: 7 septembrie 2022, 12:27

Modelul în vârstă de 23 de ani a fost văzută recent în public alături de bărbatul cu care s-a căsătorit. Meadow, care este singura fiică a regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit cu soțul ei în 2021. Cei doi și-au organizat nunta în Republica Dominicană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meadow Walker s-a plimbat cu soțul ei în New York

Tânăra a ales un look casual pentru o scurtă ieșire în mijlocul orașului. Ea a îmbrăcat o pereche de blugi albaștri clasici pe care i-a asortat cu un hanorac gri cu mânecă lungă.

Fiica lui Paul Walker și-a ținut părul desfăcut pentru că a ales să se tundă bob. Look-ul o prinde de minune și ea știe asta. Meadow nu a purtat deloc machiaj pentru a-și păstra aspectul simplu. Într-un interviu pentru Vogue, Meadow, care are 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram, a declarat: „Nu mă machiez deloc, decât atunci când filmez ceva”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meadow Walker, la plimbare alături de soț și câinele lor
Meadow Walker s-a plimbat cu soțul ei, Louis Thornton-Allan, în New York / Profimedia Images
Reclamă

Vedeta a adăugat: „Îmi place să-mi ondulez genele și să-mi dau sprâncenele cu un gel transparent. În afară de asta, machiajul nu face parte din viața mea de zi cu zi. Personal, mă simt mai încrezătoare că nu mă machiez”.

Soțul ei, Louis, s-a asortat și el cu ținuta casual a soției sale. Acesta a purtat o pereche de pantaloni de trening gri și o jachetă colorată, cu nuanțe de violet și albastru. În schimb, acesta a optat pentru o pereche de sandale plate la capitolul încălțăminte, scrie DailyMail.

În timp ce își plimbau câinele pe străzile din Manhattan, cei doi au fost văzuți zâmbind unul la celălalt. Din mimica lor se pare că au purtat o serie de conversații captivante. La un moment dat, Louis s-a întors cu dragoste către Meadow și i-a dat un sărut rapid pe fruntea ei.

Reclamă

Cuplul s-a logodit oficial în august 2021. Trei luni mai târziu, Meadow și Louis au spus „Da” în timpul unei ceremonii discrete în Republica Dominicană.

Cum se înțelege Meadow cu Paul Walker, nașul ei

Vin Diesel, prietenul lui Paul Walker, a condus-o Meadow spre altar. Actorul este și nașul ei și cei doi au o relație extrem de apropiată. În timpul unui interviu pentru Extra TV, Vin a vorbit despre relația sa cu Meadow de la moartea tragică a lui Paul, acum aproape 10 ani, în 2013, din cauza unui accident de mașină.

„Ea are mare grijă de mine, să fiu sincer”, a declarat actorul. „Ea este prima persoană de Ziua Tatălui care îmi dă mesaj. Mă simt foarte protejat de ea.”

O sursă apropiată modelului a povestit pentru Us Weekly: „Meadow îl consideră pe Vin și pe copiii lui ca pe propria familie și va vorbi cu ei în zilele în cele mai dificile momente”.

Meadow a preluat organizația caritabilă a tatălui ei, The Paul Walker Foundation, care oferă și burse biologilor marini.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×