Reclamă

Ivanka Trump a fost fotografiată plângând în timp ce vorbea la telefon. Soțul ei se luptă cu o boală cumplită

Ivanka Trump a fost fotografiată plângând. Fiica lui Donald Trump a fost pozată în timp ce ieșea din sala de sport și vorbea la telefon. Femeia în vârstă de 40 de ani trece prin momente cumplite. Soțul ei se luptă pentru viață cu o boală nemiloasă și a fost operat din nou.

Publicat: 6 septembrie 2022, 7:22

Aceasta și-a ascuns lacrimile sub o pereche de ochelari de soare, dar se vedea clar că suferă, scrie DailyMail. Ivanka vorbea la telefon și se pare că veștile primite nu au fost deloc ceva plăcut pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivanka Trump a fost fotografiată plângând

Familia Trump face acum tot ce poate pentru a-l salva pe Jared Kushner, soțul frumoasei Ivanka. Acesta a trecut prin a doua intervenție chirurgicală recent din cauza cancerului de tiroidă. Deși se credea că prima operație a fost un succes, se pare că a fost nevoie și de o a doua intervenție.

Mama a trei copii a fost îmbrăcată într-un hanorac larg, o pereche de colanți negri și pantofi sport. E a ales această ținută în ciuda temperaturilor blânde din Florida. Părul l-a avut strâns neglijent într-o coadă de cal la spate. După gât i-au atârnat tot timpul o pereche de căști, scrie sursa menționată mai sus.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ivanka Trump, fotografiată în timp ce plânge și vorbește la telefon
Ivanka Trump a fost fotografiată plângând / Profimedia Images
Reclamă

Aceasta avea pe mână și o brățară cu șnur la încheietură, pe care o poartă de ani de zile. Ea nu a vorbit niciodată despre importanța brățării. Cu toate acestea, bijuteria are o asemănare cu tipul de șnur roșu pe care practicanții Cabalei îl poartă pentru a îndepărta „ochiul rău”.

Chipul frumoasei Ivanka era plin de emoție în timp ce trecea prin parcarea sălii de sport și vorbea la telefon. Nu este clar cu cine vorbea, dar era vizibil supărată. Aceasta nu a purtat nici o geantă și a optat să-și țină cheile mașinii în mâna, în timp ce mergea.

În aceeași zi în care Ivanka a fost văzută aproape în lacrimi, Jared, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre operația sa în timpul unei apariții la The National Desk.

Reclamă

Află de aici mai multe despre viața Ivankăi Trump.

Ce spune soțul Ivankăi Trump despre boala sa

„Am fost operat săptămâna trecută. A avut mare succes. De aceea sunt închis la cămașă puțin mai sus decât sunt în mod normal”, a spus el, referindu-se la felul în care nasturii au fost încheiați pentru a-i acoperi gâtul.

În urmă cu trei săptămâni, Jared și Ivanka au fost văzuți vizitând Clinica Mayo din Rochester, Minnesota, unde acesta era tratat pentru boala de care suferă. Cea mai recentă intervenție chirurgicală a acestuia vine după ce și-a dezvăluit public tratamentul în noua sa carte, „Breaking History: A White House Memoir”.

Jared a scris că a suferit o intervenție chirurgicală similară pentru cancerul tiroidian în 2019, în timp ce era consilier principal al președintelui Donald Trump la Casa Albă.

Pe lângă stresul provocat de tratamentul soțului ei, Ivanka este tristă și din cauza pierderii mamei sale. Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a fost găsită „inconștientă și fără răspuns” în partea de jos a scării din casa ei din Upper East Side, pe 14 iulie, în jurul orei 12:30. Menajera ei a găsit-o când a sosit la serviciu și a sunat la 911. Un medic legist a stabilit că ea a murit din cauza rănilor provocate de o cădere, potrivit TMZ.

Tatăl Ivankăi a fost văzut mângâind-o la înmormântarea mamei sale. E pentru pentru prima dată când au fost văzuți împreună în șapte luni de la cearta lor. Ei au avut un conflict public la alegerile prezidențiale din 2020. Fratele ei, Eric Trump, în vârstă de 38 de ani, s-a întors la casa mamei lor pe 24 august pentru a supraveghea scoaterea din casă a bunurilor ei la șase săptămâni după deces.

Acolo, au fost văzuți muncitori scoțând mobilier, inclusiv scaune, o bibliotecă și o masă de călcat. Articolele au fost aruncate într-un compactor pentru a fi transportate la groapă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×