Reclamă

Compatibilități pentru femeia din Berbec. Nativii cu care se potrivește de minune

Fiecare dintre zodii au un partener perfect pentru a-și putea construi relații de iubire ideale. Citește despre compatibilități pentru femeia din Berbec și află care sunt nativii cu care se potrivește de minune. Este încăpățânată, o forță a naturii, dar și pasională.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 25 aprilie 2024, 9:47
îndrăgostiți care stau pe stradă cu baloane în mână
Citește despre compatibilități pentru femeia din Berbec și află care sunt nativii cu care se potrivește de minune. Este încăpățânată, o forță a naturii, dar și pasională / Shutterstock

În femeia Berbec se găsește o persoană care își va dori o relație veșnică, dar și plină de intensitate. Dorește să-și impresioneze partenerul în viața de zi cu zi, dar și în dormitor. Nu va fi vreu să treacă la acțiune atunci când își dorește. Este merei în fruntea tuturor atunci când are un scop bine stabilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compatibilități pentru femeia din Berbec

Femeie carismatică, este întotdeauna gata să ofere energie celor din jur și să demonstreze că poate trece peste cele mai dificile etape din viață într-un mod extrem de simplu.

Atunci când inițiază un flirt, ea este prima care își dorește acest lucru și lasă asta să se înțeleagă încă de la început. Este genul care își va cere partenerul în căsătorie dacă asta o face să fie fericită. Într-o relație, conduce totul.

Este un lider care mereu va fi pusă pe șotii atunci când își dorește. Nu poate să stea prea mult timp într-un loc, așa că atunci când intră într-o relație își dorește ca partenerul să o răsfețe cu multe călătorii palpitante, arată Yourtango.com.

Nu este plictisitoare, dar poate deveni extrem de obositoare, mai ales dacă cel pe care și-l dorește alături nu i se pare potrivit.

Reclamă

Nu se potrivește cu semne de pământ ca Taurul sau Capricornul, însă vrea pe cineva care să o provoace. Partenerul ideal este puternic, atât în dormitor, cât și în viața de zi cu zi.

Se potrivește cu Leii sau Săgetătorii. Aceste cupluri vor avea un final fericit pân la finalul vieții.

Află totul despre nativii Berbec, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Reclamă

Zodii cu care este compatibilită femeia Berbec

Într-o relație cu nativii Leu poate atinge perfecțiunea. Sunt două elemente care se potrivesc de minune. Sunt onești de la început până la final și vor stabilitate.

Amândouă se îndreaptă în aceeași direcție, însă este indicat să lase deoparte orgoliile, spune Astrology.com. Berbecii inițiază tot felul de planuri, iar Leii se bucură să vadă că acțiunile acestora sunt perfecte, în favoarea lor.

Vor să construiască proiecte împreună și să renunțe la orgolii, chiar dacă la început le va fi destul de dificil să călătorească într-o nouă dimensiune. Nu își vor trăda sentimentele unul pentru celălalt.

Într-o relație cu nativii Săgetător au parte de încredere și afirmare în societate. Chiar dacă Berbecul este un conducător ideal, Săgetătorii sunt mereu liberi. Își pot îndeplini oricând visele și îi pot aduce și pe partenerii lor în aceeași ierarhie.

Certurile într-o astfel de relație vor începe din cauza Berbecilor, însă în cele din urmă situațiile se vor remedia. Acest cuplu va căuta mereu aprobarea celor din jur.

Asta poate aduce cu sine noi înțelegeri, dar și despărțire. Ține doar de nativi să se regleze, dacă își doresc până la urmă o poveste ideală. Astrele le vor fi întotdeauna alături, mai ales în cele mai grele momente.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×