Reclamă

Covorul roșu de la American Music Awards 2021. Cine a câștigat la cele mai importante categorii

American Music Awards 2021 a avut loc la Microsoft Theatre din Los Angeles, California. Gazda a fost anul acesta celebra Cardi B, iar artista a avut o ținută pe măsura celei mai mari seri ale industriei muzicale. Iată covorul roșu de la American Music Awards 2021, dar și câștigătorii celor mai importante categorii.

Publicat: 22 noiembrie 2021, 12:29

Olivia Rodrigo, Bad Bunny, BTS, Coldplay, Silk Sonic și Jennifer Lopez au oferit reprezentații de succes. Printre celebritățile prezente la eveniment s-au numărat și Machine Gun Kelly, Brandy, Billy Porter, Liza Koshy și Ansel Elgort.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la American Music Awards 2021

Înainte de marele eveniment, toate vedetele au mers pe covorul roșu pentru a-și prezenta ținutele. La urma urmei, American Music Awards este un eveniment renumit pentru ținutele extravagante ale vedetelor care participă la gală.

Cardi B

Gazda show-ului de anul acesta a fost celebra și extravaganta Cardi B. Aceasta a optat pentru o rochie lungă, neagră, de la Schiaparelli. Detaliul care a atras toate privirile este masca aurie și voalul negru, transparent.

Cardi B, pe covorul roșu, la American Music Aawards, într-o rochie lungă cu voal negru
Gazda a fost anul acesta celebra Cardi B, iar artista a avut o ținută pe măsura celei mai mari seri ale industriei muzicale / Getty Images
Reclamă

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo a purtat pe covorul roșu de la American Music Awards 2021 o creație marca David KomaDavid Koma. Bustul generos și silueta suplă au fost puse în evidență cu o rochie transparentă, din paiete, cu pene în parte de jos.

Olivia Rodrigo, la American Music Awards 2021, pe covorul roșu, într-o rochie transparentă din paiete
Olivia Rodrigo a purtat pe covorul roșu o creație marca David KomaDavid Koma / Getty Images
Reclamă

BTS

Băieții de la BTS au apărut pe covorul roșu în costume clasice Louis Vuitton, în nuanțe de negru și gri.

BTS, pe scena American Music Awards 2021, în timp ce primes premiul și mulțumesc fanilor
Băieții de la BTS au apărut pe covorul roșu în costume clasice Louis Vuitton / Getty Images

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly a apărut pe covorul roșu de la American Music Awards 2021 alături de Casie Colson Baker. Cei doi au purtat ținute de la Ashton Michael.

Machine Gun Kelly, pe covorul roșu, la American Music Awards 2021
Machine Gun Kelly a apărut pe covorul roșu alături de Casie Colson Baker / Getty Images

Winnie Harlow

Winnie Harlow a apărut pe covorul roșu de la American Music Awards 2021 într-o ținută extrem de sexy, care a lăsat la vedete cele mai intime zone ale trupului. Rochia modelului a fost compusă din lanțuri fine cu mărgele de toate culorile.

Winnie Harlow, pe covorul roșu la American Music Awards, într-o rochie scurtă și transparentă
Winnie Harlow a apărut pe covorul roșu într-o ținută extrem de sexy / Getty Images

Cine a câștigat la cele mai importante categorii

Grupul k-pop BTS a fost marele câştigător al galei American Music Awards 2021. Cardi B a câștigat cinci trofee, prima dată când se întâmplă acest lucru după mai mulți ani. Câștigătorii au fost desemnați prin votul publicului.

La categoria artistul anului au concurat Ariana Grande, BTS, Drake și Taylor Swift, dar trofeul a fost obținut de băieții de la BTS. Cei de la BTS s-au mai impus și la categoria grup pop și la cântec preferat cu piesa Butter.

Olivia Rodrigo a fost desemnată anul acesta noul artist al anului. Doja Cat ft. SZA au obținut premiul pentru colaborarea anului, iar Lil Nas X a primit premiul la categoria videoclipul anului pentru Montero.

Ed Sheeran a câștigat premiul pentru artistul pop al anului, iar Taylor Swift a primit trofeul pentru artista pop a anului. Vedeta a primit și premiul pentru albumul pop preferat cu Evermore.

Jennifer Lopez, apariție de senzație la American Music Awards 2021

Mulți s-au întrebat dacă Jennifer Lopez le-a dat fanilor un indiciu cu privire la ce va urma în viața sa personală după apariția pe scena American Music Awards 2021. Ținuta artistei a foat asemănătoare cu cea a unei mirese.

Jennifer Lopez, pe scena American Music Awards, într-o rochie crem, midi
JLo a îmbrăcat o rochie deschisă la culoare, midi, cu un corset în partea de sus și cu părul aranjat într-un coc înalt / Getty Images

JLo a îmbrăcat o rochie deschisă la culoare, midi, cu un corset în partea de sus și cu părul aranjat într-un coc înalt. Straturile de tul și voalul couture le-au dat toate motivele fanilor să creadă că urmează nunta cu Ben Affleck. Cu toate acestea, ținuta a fost aleasă pentru că pe scena evenimentului cântăreața a interpretat piesa ce e coloana sonoră a producției Marry Me, care a avut lansarea oficială a trailer-ului.

Este greu de crezut că la numai câteva luni de la logodna cu Alex Rodriguez, artista s-a despărțit de fostul sportiv, iar acum e pe cale să se logodească din nou. Jennifer Lopez și A-Rod au amânat nunta de mai multe ori, invocând pandemia drept principalul motiv. Lucrurile au luat o întorsătură bruscă după ce au apărut informații despre presupusa aventură emoțională a lui A-Rod cu Madison LeCroy din Southern Charm. Înainte să nu fie prea târziu, JLo a fost din nou în brațele fostului logodnic Ben Affleck, după 17 ani de la momentul când o porniseră pe căi separate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×