Reclamă

Covorul roșu de la Premiile Emmy 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Vedetele și-au etalat ținutele pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024. Celebritățile au pozat pline de încredere în fața fotografilor prezenți la marele eveniment. Anna Sawai, Sofia Vergara, Selena Gomez și Eiza Gonzalez sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au atras privirile tuturor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 septembrie 2024, 10:37

Anna Sawai a fost în centrul atenției pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024. Vedeta a devenit prima femeie de origine asiatică care a câștigat vreodată un premiu Emmy la categoria pentru „Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial dramă” . Mai jos te invităm să descoperi ce ținute au ales vedetele de la Hollywood pentru evenimentul istoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Premiile Emmy 2024

Vedetele au ales să poarte ținute care să le pună în evidență frumusețea. Cele mai multe actrițe au optat pentru rochii în nuanțe de roșu, negru sau roz pudrat.

De altfel, au existat mult momente în care divele s-au afișat pe covorul roșu în ținute asemănătoare. După ce s-a afișat lista completă a câștigătorilor de la Premiile Emmy 2024, vedetele au pozat împreună la marele eveniment.

Sofia Vergara

Sofia Vergara a arătat uimitor într-o rochie cu umerii goi. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a impresionat cu ținuta sa.

Reclamă
Sofia Vergara pozează într-o rochie roșie pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Sofia Vergara a arătat uimitor într-o rochie cu umerii goi / Profimedia Images

Vergara a fost nominalizată anul acesta pentru „Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial limitat sau antologic” pentur rolul său principal din serialul Griselda.

Sofia a optat pentru marele eveniment pentru o rochie cu umerii goi care să-i scoată în evidență bustul generos, a scris publicația DailyMail.

Reclamă

Selena Gomez

Selena Gomez, în vârstă de 32 de ani, a sosit la Premiile Emmy 2024 într-o rochie atemporală din catifea neagră. Cântăreața a pozat în ținuta semnată de Ralph Lauren.

Selena Gomez a purtat o rochie neagră pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Selena Gomez, în vârstă de 32 de ani, a sosit la Premiile Emmy 2024 într-o rochie atemporală / Profimedia Images

Gomez a purtat, de asemenea, bijuterii  cu diamante pentru marele eveniment. Gomez a fost așteptată în culise de iubitul ei, Benny Blanco. 

Partenerul divei a fost nerăbdător să o întâmpine atunci când aceasta a coborât de pe scena Premiilor Emmy 2024.

Anna Sawai

Anna Sawai a radiat de fericire într-o rochie roșie. Actrița a luat acasă râvnitul premiu pentru „Cea mai bună actrița în rol principal într-un serial dramă”. Vedeta a oferit un discurs emoționant atunci când a urcat pe scenă.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Anna Sawai într-o rochie roșie pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Actrița a luat acasă râvnitul premiu pentru „Cea mai bună actrița în rol principal într-un serial dramă” / Profimedia Images

„Plângeam înainte ca numele meu să fie anunțat. Mama, te iubesc. Tu ești motivul pentru care sunt aici. Mi-ai arătat stoiciscm și așa am reușit să o înfățișez pe Mariko”, a spus actrița în discursul său de mulțumire.

Înainte de Premiile Emmy, Anna a declarat într-un interviu că i-a cumpărat mamei sale un inel ca dar de mulțumire pentru toată susținerea p care i-a arătat-o de-a lungul vieții sale. Sawai a fost nominalizată pentru rolul său ca Toda Mariko din serialul Shogun.

Eiza Gonzalez

Eiza Gonzalez a avut parte de un moment jenant pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024. Actrița a purtat o rochie asemănătoare cu cea a cântăreței Rita Ora.

Eiza Gonzalez a purtat o rochie roz cu paiete pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Eiza Gonzalez a avut parte de un moment jenant pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024 / Profimedia Images

Cele două vedete au pozat pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024.

Eiza a ales să poarte o rochie roz cu un decolteu amplu. La această ținută cu paiete a asorta și o pelerină dramatică cu pene. Diva a fost surprinsă de asemănarea dintre ținuta ei și cea a Ritei Ora.

Rita Ora

La scurt timp după ce Gonzalez a pozat pe covorul roșu, Rita Ora a apărut și ea la eveniment la brațele lui Taika Waititi, scrie People.

Rita Ora a optat pentru o rochie roz pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Rita Ora a apărut și ea la eveniment la brațele lui Taika Waititi / Profimedia Images

Cântăreața a purtat o rochie roz cu aceeași croială ca cea a actriței Eiza Gonzalez. Mai mult, diva și-a completat rochia cu aceeași pelerină dramatică cu pene.

Cele două vedete ar fi putut fi confundate cu ușurință pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024.

Meryl Streep

Meryl Streep a strălucit pe covorul roșu într-un ansamblu din două piese. Actrița internațională a ales să poarte un costum în nuanțe de roz pudrat.

Meryl Streep a purtat un costum roz pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Meryl Streep a strălucit pe covorul roșu într-un ansamblu din două piese / Profimedia Images

Vedeta a pozat pe covorul roșu alături de ceilalți actori din serialul Only Murders In The Building.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a optat pentru o rochie simplă, dar elegantă.

Reese Witherspoon a ales o rochie neagră cu imprimeu floral la Premiile Emmy 2024
Reese Witherspoon a optat pentru o rochie simplă, dar elegantă / Profimedia Images

Actrița a pozat într-o rochie neagră cu un imprimeu floral. Vedeta nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa. Reese a dat dovadă de simplitate și eleganță prin ținuta pe care a ales-o.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, în vârstă de 56 de ani, a surprins într-o rochie fără bretele în nuanțe perlate de la Renata. Diva și-a accesorizat ținuta cu bijuterii cu diamante.

Jennifer Aniston a purtat o rochie argintie pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Jennifer Aniston, în vârstă de 56 de ani, a surprins într-o rochie fără bretele / Profimedia Images

Rochia lui Jennifer, inspirată de sirena lui Oscar de la Renata, a fost împodobită cu perle și cu un design în formă de scoică. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de tocuri crem și bijuterii masive.

Nicola Coughlan

Nicola Coughlan, în vârstă de 37 de ani, a ales să poarte o rochie cu umerii goi. Actrița din Bridgerton a avut parte de un moment asemănător cu cel al Eizei Gonzalez.

Nicola Coughlan a ales o rochie argintie cu paiete la Premiile Emmy 2024
Nicola și actrița Gillian Anderson au purtat ținute asemănătoare pe covorul roșu / Profimedia Images

Nicola și actrița Gillian Anderson au purtat ținute asemănătoare pe covorul roșu.

Gillian Anderson

Gillian Anderson, în vârstă de 56 de ani, a pozat plină de farmec pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024. Actrița a ales să poarte o ținută argintie elegantă.

Gillian Anderson a îmbrăcat o rochie argintie cu trenă pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024
Gillian Anderson, în vârstă de 56 de ani, a pozat plină de farmec pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024 / Profimedia Images

Ea și Nicola au purtat rochii care ar fi putut fi confundate cu ușurință. Cu toate acestea, cele două actrițe au pozat pline de încredere pe covorul roșu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×