Reclamă

Cum poți să manifești îndeplinirea viselor în luna septembrie, în funcție de zodia ta. Ce spun specialiștii

Dacă vrei să aflu cum poți să manifești îndeplinirea viselor în luna septembrie, în funcție de zodia ta, citește articolul de mai jos. Toți nativii se vor baza pe puterea Soarelui și a divinității în această perioadă. Soarele este cea mai puternică forță astrologică, aducând după sine ambiții și acțiuni orientate către succes.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 8 septembrie 2023, 9:26

În septembrie 2023, Soarele își începe călătoria către Fecioară înainte de tranziția sa în Balanță. Astfel oferă o șansă uriașă pentru crearea unor oportunități unice în ceea ce privește armonia și puternice karmice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum poți să manifești îndeplinirea viselor în luna septembrie, în funcție de zodia ta

Cu Soarele care va traversa de la Fecioară la Balanță, lucrurile vor sta cu totul altfel acum. Balanța, un semn de aer, aduce puterea parteneriatelor, a compromisului, a legăturilor karmice pe scara unui viitor garantat. Pe măsură ce Soarele se îndreaptă către Balanță, atenția va fi îndreptată către aspectele menționate mai sus prezente în viața de zi cu zi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Balanță ar trebui să fie atenți la onestitatea pe care o aduc într-o relație romantică. În timp ce Soarele luminează aspectele vieții tale cu ajutorul Balanței, arată-ți spiritul romantic cu câteva gesturi simple.

Reclamă

De asemenea, pentru a manifesta nu îți trebuie decât o lumânare, ulei de cocos și o hârtie pe care să îți notezi dorința pentru viitor. Cu grijă, poți să arzi foaia pe care ți-ai notat afirmația, în timp ce o îndrepți către lumina soarelui. Acest lucru te ajută să-ți deschizi gândurile spre conexiunea romanticî dorită.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur ar trebui să se concentreze pe găsirea unui echilibru personal. Încearcă prin a crea apa soarelui. Lasă un pahar cu apă în lumina soarelui în timp orelor de vârf. După ce ai pregătit această apă, adaugă frunze de mentă în pahar, spune Yourtango.com.

Reclamă

În timp ce guști din aceasta cu picioarele goale pe podea, repetă-ți afirmația. Această practică te ajută să-ți prioritizezi grija de sine și te ajută să-ți găsești o stare de spirit armonioasă.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Natvii Gemeni trebuie să învețe din greșelile trecutului pentru a nu le mai repeta în prezent. Începe acest ritual prin a pune un măr în direcția razelor soarelui pentru a se încărca cu energie timp de o oră. Odată încărcat, aprinde o lumânare violet și taie mărul în cinci bucăți.

Acestea simbolizează aspectele diferite ale vieții tale influențate de Balanță. În timp ce muști din bucățile mărului, vizualizează dorințele tale și încearcă să-ți găsești puterea de a te bucura de viață. Această practică te ajută să apreciezi mai mult învățăturile vieții.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Cu Soarele în Balanță, este cazul să-ți luminezi mai mult sectorul casei, fiind o șansă unică pentru cultivarea armoniei și liniștii în locul tău sacru.

Pregătește într-un infuzor lămâie, apă, uleiuri esențiale și câteva petale dintr-o floare sălbatică. În timp ce mirosul se va răspândi în încăpere, pune-ți mâinile în zona lombară, o zona asociată cu influența nativilor Balanță. Repetă afirmația, această practică aduce o balanță în viața ta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Cu Soarele în Balanță, nativii Leu își îndreaptă atenția către sectorul comunicării. Este un moment ideal pentru a fi mai atentă asupra cuvintelor pe care dorești să le exprimi celor din jur. Pentru a începe manifestarea, scrie pe o lumânare albastră cuvintele pe care ai vrea să le auzi sau să le spui celorlalți, arată Astrology.com.

Pune pe lumânare uleiuri esențiale, acestea fiind simbolul calităților nativilor Balanță. În timp ce aprinzi lumânarea, repetă afirmațiile. Aruncă ceara topită pe pământ, ca un simbol al intențiilor tale serioase.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară simt nevoia să manifeste către sectorul financiar. Pe o bucată de material adună frunze de mentă, scorțișoară, rozmarin și cuișoare și lasă energia lor să infuzeze. În timp ce legi bucata de material cu o fundă galbenă, reprezentând noi șanse în viață, repetă-ți afirmațiile. Agață această bucată într-un copac în fața casei, lăsând astfel să se absoarbă energia universului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu Soarele în zodia ta, este momentul oportun pentru a lăsa loc adevăratelor esențe și străluciri. Pentru a începe, creează-ți un altar îndreptat către lumina Soarelui. Ai nevoie de oglindă, două lumânări galbene, o piatră de quartz și flori de hortensie, ce simbolizează Balanța.

Aranjează lumânările pe suprafața oglinzii și înconjoară-le cu piatra de quartz și florile aduse. În timp ce le pregătești, fii atentă la lumina ce este reflectată de oglindă. Repetă afirmația în ritmul respirației tale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion își deschid gândurile către ideea că universul i-a susținut întotdeauna. Pentru a manifesta dorințele tale, folosește pietre solare și pietre luna, adăugând salvie albă între acestea pentru a simboliza balanța. Mai ai nevoie de o lumânare violet în centrul altarului, în timp ce îți repeți afirmațiile.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Îmbrățișează semnificația interconectării în timp ce Soarele în Balanță își îndreaptă atenția către susținerea celor din jur față nevoile tale. Pentru a începe, scrie simbolul conectării pe o lumânare albastră și adaugă ulei esențial de pipe negru, o reprezentare a influenței Balanței.

În timp ce lumânarea arde, leag-o cu o fundă galbenă și pune aceeași fundă galbenă pe glezna dreaptă. Vizualizează senzația de suport pe care o primești în timp ce privești spre flacără. După 11 minute, poți desface funda de la gleznă și o poți pune pe lumânare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn pot folosi energia Soarelui pentru a-și analiza prioritățile și a începe planuri noi de viitor. Pentru a începe manifestarea ai nevoie de o lumânare violet și o bucată de material transparent.

De-o parte a materialului sau a sticlei, pune lumânarea, iar pe cealaltă parte stai tu. Încercuiește zona sticlei cu trandafiri albi, simbolizând astfel esența Balanței. Privește prin sticlă în timp ce îți repeți afirmațiile.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Balanță pot manifesta pentru abundență. Începe prin a-ți masa încheieturile cu ulei esențial de portocală sau citrice. Mergi desculță în natură și întinde-te pe iarbă. În timp ce te conectezi cu pământul, simți cum lumina Soarelui îți infuzează corpul cu energie, dându-ți putere pentru a-ți îndeplini scopurile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru manifestare ai nevoie de salvie, busuioc și trandafir, toate reprezentând calități ale Balanței. Cu obiectele pregătite, poți ieși în lumina soarelui pentru a absorbi mirosul mixului de ierburi. Repetă afirmația pe care o dorești pentru ca totul să fie complet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×