Reclamă

Cum să abordezi un bărbat dacă vrei să-i atragi atenția

A fi timidă nu ar trebui să te împiedice să te apropii de un tip care îți place. Să știi să flirtezi este dificil, iar dacă ești timidă, poate fi și mai greu să-ți faci curajul să le spui bărbaților care îți plac cum te simți cu adevărat. Află cum să abordezi un bărbat dacă vrei să-i atragi atenția.

Publicat: 15 iulie 2022, 7:00

De câte ori ai fost geloasă pe prietenele care pot ajunge cu ușurința la un tip de care sunt interesate? Pentru acele fete, a face prima mișcare este o situație fără probleme. Ele par neînfricate în fața stereotipurilor tradiționale de întâlnire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să abordezi un bărbat care îți place

Nu toată lumea are această superputere de a flirta. Unele dintre noi suntem introvertite, timide și când vine vorba de a cere o ieșire în oraș sau chiar de a aborda bărbați, preferăm să facem cu totul altceva, scrie yourtango.com.

Acest lucru nu înseamnă este ție sau prietenelor tale vă lipsesc abilitățile de bază de flirt, dar ne simțim mult mai confortabil atunci când bărbatul face prima mișcare.

Ideea este, totuși, că femeile pot și ar trebui să se simtă confortabil să abordeze bărbații de care sunt interesați. De fapt, multor bărbați din zilele noastre chiar le place când o fată ia inițiativa.

A fi timidă nu ar trebui să te excludă din distracția de a ieși la un date. Nu știi niciodată pe cine ai putea întâlni.

Reclamă

Dacă ești timidă și citești acest articol, probabil că te gândești că acesta va fi un alt articol despre ieșirea din zona ta de confort.

Sigur vei spune, „De câte ori am mai auzit asta?” sau „Nu este un sfat rău, dar uneori este mult mai ușor de spus decât de făcut”.

Aceste gânduri ridică o întrebare: care sunt câteva modalitățile practice prin care o fată timidă poate aborda un tip? În cazul în care ești într-o relație, iată ce greșeli care pot duce la destrămarea cuplului tău.

Reclamă

Fă contact vizual

Contactul vizual este una dintre cele mai ușoare și mai subtile modalități de a-i spune unui bărbat că ești interesată de el. Uneori, gândul la contactul vizual cu un străin pare deplasat, dar dacă crezi că este drăguț, ridică privirea din telefonul mobil și provoacă-l pur și simplu cu privirea. O scurtă privire este tot ce ai nevoie. Acest lucru îi oferă o fereastră să se apropie de tine. Fata timidă câștigă!

Adaugă un zâmbet

Contactul vizual este grozav, dar ce se întâmplă atunci când închizi ochii în fața cuiva?

Iată ce nu trebuie să faci: privește rapid în jos cu o teamă totală. Da, s-ar putea să fii nervoasă, dar nu trebuie să te porți așa. Când faci contact vizual cu el, continuă cu un zâmbet frumos. Dacă este deștept, va vedea că îți place de el și va acționa în consecință.

Pune-i o întrebare fără legătură

Una dintre cele mai bune modalități de a aborda un tip fără a-i cere de fapt să iasă cu tine este să-i pui o întrebare fără legătură sau să-i ceri ajutorul.

E doar o modalitate de a iniția o conversație. Dacă ai nevoie în mod legitim de ajutor cu ceva, este perfect! Uneori, începerea unei conversații cu un comentariu întâmplător s-ar putea să pară prea evident, motiv pentru care a cere ajutor este o modalitate excelentă și subtilă de a începe să vorbești cu un bărbat care îți place.

Flirtează

Indiferent cât de timidă sau introvertită ai fi, toate femeile știu în mod inerent să flirteze și multe dintre gesturi se întâmplă subconștient.

Contactul vizual sau zâmbetul v-au făcut să vorbiți unul cu celălalt, dar asta nu înseamnă că acestea sunt singurele lucruri pe care le puteți face. Permite-ți să flirtezi, chiar și după acești pași mici. Nu va duce nicăieri dacă încerci aceste metode și apoi te închizi odată ce începi să vorbești cu el

Spune ceva dacă ocazie o cere

Să presupunem că stai în metrou lângă un tip arătos de care ești atrasă și dintr-o dată luminile pâlpâie, un copil este scăpat de sub control sau se întâmplă ceva ciudat.

Este o oportunitate perfectă de a spune un comentariu amuzant, de observație, care ar putea duce la o conversație. Sunteți amândoi conștienți de ceea ce se întâmplă. Cu toate aceste o întâmplare este o șansă să începi să vorbești cu el fără a fi total evident.

Nu lua lucrurile personal

Este foarte important pentru fetele timide să nu se descurajeze atunci când nu primesc rezultate dorite. Dacă încerci unele dintre aceste metode discrete de flirt și el nu pare interesat, este în regulă! Nu este un bărbat pentru tine. Cel mai probabil ai refuzat alți tipi înainte, așa că nu o lua personal. S-ar putea să nu fie nici măcar singur!

Este important să nu-i lași pe alții să îți definească valoarea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×