Reclamă

Cum să abordezi un bărbat dacă vrei să-i atragi atenția

A fi timidă nu ar trebui să te împiedice să te apropii de un tip care îți place. Să știi să flirtezi este dificil, iar dacă ești timidă, poate fi și mai greu să-ți faci curajul să le spui bărbaților care îți plac cum te simți cu adevărat. Află cum să abordezi un bărbat dacă vrei să-i atragi atenția.

Publicat: 15 iulie 2022, 7:00

De câte ori ai fost geloasă pe prietenele care pot ajunge cu ușurința la un tip de care sunt interesate? Pentru acele fete, a face prima mișcare este o situație fără probleme. Ele par neînfricate în fața stereotipurilor tradiționale de întâlnire.

Cum să abordezi un bărbat care îți place

Nu toată lumea are această superputere de a flirta. Unele dintre noi suntem introvertite, timide și când vine vorba de a cere o ieșire în oraș sau chiar de a aborda bărbați, preferăm să facem cu totul altceva, scrie yourtango.com.

Acest lucru nu înseamnă este ție sau prietenelor tale vă lipsesc abilitățile de bază de flirt, dar ne simțim mult mai confortabil atunci când bărbatul face prima mișcare.

Ideea este, totuși, că femeile pot și ar trebui să se simtă confortabil să abordeze bărbații de care sunt interesați. De fapt, multor bărbați din zilele noastre chiar le place când o fată ia inițiativa.

A fi timidă nu ar trebui să te excludă din distracția de a ieși la un date. Nu știi niciodată pe cine ai putea întâlni.

Reclamă

Dacă ești timidă și citești acest articol, probabil că te gândești că acesta va fi un alt articol despre ieșirea din zona ta de confort.

Sigur vei spune, „De câte ori am mai auzit asta?” sau „Nu este un sfat rău, dar uneori este mult mai ușor de spus decât de făcut”.

Aceste gânduri ridică o întrebare: care sunt câteva modalitățile practice prin care o fată timidă poate aborda un tip? În cazul în care ești într-o relație, iată ce greșeli care pot duce la destrămarea cuplului tău.

Reclamă

Fă contact vizual

Contactul vizual este una dintre cele mai ușoare și mai subtile modalități de a-i spune unui bărbat că ești interesată de el. Uneori, gândul la contactul vizual cu un străin pare deplasat, dar dacă crezi că este drăguț, ridică privirea din telefonul mobil și provoacă-l pur și simplu cu privirea. O scurtă privire este tot ce ai nevoie. Acest lucru îi oferă o fereastră să se apropie de tine. Fata timidă câștigă!

Adaugă un zâmbet

Contactul vizual este grozav, dar ce se întâmplă atunci când închizi ochii în fața cuiva?

Iată ce nu trebuie să faci: privește rapid în jos cu o teamă totală. Da, s-ar putea să fii nervoasă, dar nu trebuie să te porți așa. Când faci contact vizual cu el, continuă cu un zâmbet frumos. Dacă este deștept, va vedea că îți place de el și va acționa în consecință.

Pune-i o întrebare fără legătură

Una dintre cele mai bune modalități de a aborda un tip fără a-i cere de fapt să iasă cu tine este să-i pui o întrebare fără legătură sau să-i ceri ajutorul.

E doar o modalitate de a iniția o conversație. Dacă ai nevoie în mod legitim de ajutor cu ceva, este perfect! Uneori, începerea unei conversații cu un comentariu întâmplător s-ar putea să pară prea evident, motiv pentru care a cere ajutor este o modalitate excelentă și subtilă de a începe să vorbești cu un bărbat care îți place.

Flirtează

Indiferent cât de timidă sau introvertită ai fi, toate femeile știu în mod inerent să flirteze și multe dintre gesturi se întâmplă subconștient.

Contactul vizual sau zâmbetul v-au făcut să vorbiți unul cu celălalt, dar asta nu înseamnă că acestea sunt singurele lucruri pe care le puteți face. Permite-ți să flirtezi, chiar și după acești pași mici. Nu va duce nicăieri dacă încerci aceste metode și apoi te închizi odată ce începi să vorbești cu el

Spune ceva dacă ocazie o cere

Să presupunem că stai în metrou lângă un tip arătos de care ești atrasă și dintr-o dată luminile pâlpâie, un copil este scăpat de sub control sau se întâmplă ceva ciudat.

Este o oportunitate perfectă de a spune un comentariu amuzant, de observație, care ar putea duce la o conversație. Sunteți amândoi conștienți de ceea ce se întâmplă. Cu toate aceste o întâmplare este o șansă să începi să vorbești cu el fără a fi total evident.

Nu lua lucrurile personal

Este foarte important pentru fetele timide să nu se descurajeze atunci când nu primesc rezultate dorite. Dacă încerci unele dintre aceste metode discrete de flirt și el nu pare interesat, este în regulă! Nu este un bărbat pentru tine. Cel mai probabil ai refuzat alți tipi înainte, așa că nu o lua personal. S-ar putea să nu fie nici măcar singur!

Este important să nu-i lași pe alții să îți definească valoarea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×