Reclamă

Cum să te vopsești, în funcție de culoarea ochilor. Sfaturile de care e indicat să ții cont

Schimbarea culorii părului reprezintă mereu o alegere pe care femeile o fac atunci când vor să-și schimbe starea, când vor să închidă un capitol în viața lor sau pur și simplu s-au săturat de o anumită nuanță și vor să experimenteze un alt look. Primul pas este însă să afli ce nuanță ți s-ar potrivi cel mai bine. Cum să te vopsești, în funcție de culoarea ochilor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 august 2024, 7:32

Există mulți factori de care e indicat să ții cont înainte de a te vopsi, inclusiv nuanța pielii, subtonurile și culoarea ochilor. O nuanță a părului care completează nuanța ochilor îți va oferi ceea ce ai cu adevărat nevoie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să te vopsești, în funcție de culoarea ochilor

Și pentru că există atât de multe opțiuni, alegerea noii nuanțe sigur e un moment dificil. Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, vezi ce nuanțe sunt cele mai potrivite pentru ochii verzi, ochii albaștri, ochii căprui și ochii negri.

Cele mai bune culori de păr pentru ochi verzi

Dacă ai ochi verzi, există o gamă largă de culori care te pot pune în evidență. Nuanțele caramel, miere și maro deschis sunt cu siguranță alegerea perfectă.

Nuanțele ciocolatii se combină superb cu ochii verzi. Poți de asemenea să alegi o nuanță vibrantă, roșu-maro, care sigur nu te va dezamăgi. Una dintre cele mai atrăgătoare combinații este între ochii verzi și părul negru.

Reclamă

Cele mai bune culori de păr pentru ochi albaștri

Dacă ochii tăi au orice nuanță de albastru, ia în considerare nuanțele de păr de mai jos.

Culorarea părului cu nuanțe de portocaliu și roșu îți vor scoate cu siguranță ochii de safir în evidență. Dacă simți nevoia de un look mai îndrăzneț, atunci optează pentru blondul platinat. Dacă ai ochi albaștri și îți place părul închis la culoare, o culoare bogată, plină, în nuanța ciocolatei amprui te va asigura că ochii tăi sunt în lumina reflectoarelor.

Reclamă

Nuanțele de roșu intens și violet te vor scoate de asemenea cu adevărat în evidență.

Cele mai bune culori de păr pentru ochi căprui

Pentru toate femeile cu ochi căprui, există o mare varietate de culori pentru păr.

Ochii căprui au o gamă largă de tonuri naturale, iar culorile de păr care completează acele tonuri sunt o necesitate. Optează pentru un maro auriu. Vei obține o nuanță blond auriu cu o nuanță caldă de brunet. Crede-ne pe cuvânt, nu ai cum să dai greș cu această nuanță.

Dacă ai ochii căprui deschis, părul blond miere este potrivit pentru tine. El va reda tonurile calde, chihlimbar, din ochii tăi.

O culoare de păr în nuanțe de mahon este o altă culoare grozavă pentru a scoate în evidență tonurile calde din ochii căprui. Această culoare de păr a fost practic făcută pentru femeile cu ochi căprui.

Pentru ochii căprui închis, optează pentru o culoare de păr blond cenușiu. Subtonurile cenușii vor completa nuanța profundă și rece a ochilor tăi, în timp ce nuanța blondă va crea exact cantitatea potrivită de eleganță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×