Reclamă

Machiaj pentru ochi rotunzi. Nuanțele și tehnicile care se potrivesc cel mai bine

Ți-am pregătit o listă cu cele mai potrivite tehnici de machiaj pentru ochi rotunzi. Dacă ai ochii mari și rotunzi ești norocoasă. Poți combina mai multe nuanțe, deoarece ai mult spațiu pe pleoapă, pe care poți experimenta.

Claudia-Ellena Ignat
Claudia-Ellena Ignat
Publicat: 18 august 2024, 6:28

Zona ochilor este cu siguranță cea asupra căreia te concentrezi cel mai mult atunci când aplici produsele de make-up. Află care sunt cele mai potrivite tehnici de machiaj, care să te ajute să îți evidențiezi ochii rotunzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Machiaj pentru ochi rotunzi

Ochii rotunzi sunt extrem de captivanți, deoarece îți arată nu numai irisul, ci și albul ochilor. Privirea ta pătrunzătoare cu siguranță nu poate trece neobservată. Poartă un machiaj complementar, care te va ajuta să strălucești.

Ai dubii în privința formei ochilor tăi? Cel mai bun mod prin care poți identifica dacă ai ochii rotunzi este să privești drept, direct spre oglindă.

„De obicei, dacă colțul exterior al ochiului este înclinat în jos și nu este tras în sus spre ureche, acest lucru arată că forma ochiului este rotunjită.”, a declarat make-up artistul Carly Utting. „Un ochi rotunjit arată, de asemenea, în general mai mult circular în oglindă decât migdalele. ”, a adăugat aceasta.

Dacă vrei să îți accentuezi forma rotunjită a ochilor, apelează la următorul truc simplu. Tot ce trebuie să faci este să adaugi o umbră de machiaj, folosind o nuanță maro pe linia genelor inferioare și superioare.

Reclamă

De asemenea, poți evidenția centrul ochiului aplicând o nuanță mai deschisă, mată care va contura perfect forma ochilor.

Machiaj Smokey eye

Una dintre abordările cu care nu ai cum să dai greș atunci când vine vorba despre machiajul ochilor rotunzi este prin crearea unui efect dramatic. Dacă vrei să porți un machiaj sofisticat, la un eveniment de seară încearcă un machiaj smokey eye subtil.

Reclamă

Pentru început, ai nevoie de o pensulă de blending. Alege cea mai închisă nuanță din paleta ta de farduri de pleoape, pentru a o aplica în centrul ochiului. Ulterior, îți poți îndrepta atenția către mijlocul pleoapei. Amestecă fardul cu pensula de blending, pentru a crea iluzia unei forme alungite de migdală, care este de-a dreptul măgulitoare.

Sfat: Alege o nuanță pigmentată, pentru ca machiajul să fie durabil. Astfel, vei scăpa de grija decolorării marginii fumurii a machiajului tău pe parcursul evenimentului. Evită acest tip de machiaj dacă porți ochelari.

Machiaj Cat eye

O tehnică ideală de machiaj pentru ochi rotunzi este look-ul cat eye. Un machiaj cat eye bine realizat nu numai că îți va scoate în evidență ochii, dar va crea și un efect de lifting al zonei din jurul ochilor. Pentru a realiza un machiaj al ochilor cu o formă asemănătoare ochiului de pisică, ai nevoie de un creion de contur.

Alege un creion moale, pentru a fi mai ușor să trasezi liniile uniform. Urmărește linia pleoapelor, pornind de la baza genelor și asigură-te că trasezi conturul dorit, aplicând culoarea progresiv. Trasează o linie curbată, ascendentă, către sprâncene, scrie Parade.

Apoi, conturează ușor în sens opus, spre mijlocul pleoapei, folosind aceeași culoare. Alege ce culoare dorești, în funcție de ținuta pe care o porți în ziua respectivă.

Aplică iluminator sub centrul sprâncenelor

Pentru a accentua și mai mult forma rotundă a ochilor tăi, aplică un fard iluminator sub centrul sprâncenei. În mod normal, iluminatorul se aplică sub arcul sprâncenei.

Acest truc te va ajuta să îți scoți în evidență ochii, deoarece iluminatorul va accentua zona din centrul ochilor. Culoarea accentuată a ochilor tăi perfect conturați nu va putea trece neobservată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×