Reclamă

Cum și-a decorat familia Kardashian casele de Crăciun. Exteriorul vilelor lor fastuoase a îmbrăcat haine de sărbătoare

Cum și-a decorat familia Kardashian casele de Crăciun. Exteriorul vilelor lor fastuoase a îmbrăcat haine de sărbătoare. Fotografiile obținute în exclusivitate de DailyMail.com au fost dezvăluite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 decembrie 2023, 7:12
Kim Kardashian înt-o rochie neagră, cu un voal pe cap
Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner și Kylie Jenner au decorat exteriorul conacelor lor din Los Angeles de sărbători / Profimedia Images

În aceste fotografii se vede clar cum Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner și Kylie Jenner au decorat exteriorul conacelor lor din Los Angeles de sărbători. Femeile din celebra familie au făcut cheltuieli pentru a intra în spiritul Crăciunului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum și-a decorat familia Kardashian casele de Crăciun

Imaginile prezintă decorațiuni care atrag toate privirile. Fiecare dintre case reflectă stilurile și gusturile proprietarului proprietății.

Kylie ar putea fi cea care câștigă detașat dacă ar exista un concurs între ea și surorile ei. Conacul ei este împodobit complet cu lumini strălucitoare de Crăciun, cu spărgători de nuci uriași care stau de pază la intrare.

Toată zona verde a casei lui Kylie este împodobită cu lumini, la fel ca și acoperișul locuinței. O coroană frumoasă atârnă deasupra verandei și patru spargători de nuci uriași sunt așezați de-a lungul scării de la intrare.

Kim Kardashian a optat însă pentru decorațiuni minimaliste. Copacii din curtea casei ei sunt împodobiți cu lumini care dau impresia că arborii sunt acoperiție de zăpadă. Casa nu are deloc decorațiuni.

Kris și Khloe, ale căror case au fost construite una lângă celălaltă, sunt și ele împodobite cu lumini care uimesc pe toți care le văd.

Reclamă

Casa lui Khloe are lumini plasate pe arbuști, copaci și chiar și de-a lungul gardului viu care mărginește aleea. De-a lungul ferestrelor și de-a lungul marginilor acoperișului au fost de asemenea puse lumini.

Casa mamei ei are însă mai puține lumini de Crăciun. Kris a intrat în spiritul sărbătorilor cu lumini dispuse de-a lungul acoperișului și a zonei verde de pe proprietate.

Familia Kardashian iubește sărbătoarea Crăciunului

Reclamă

După cum știu fanii, familia Kardashian celebrează sărbătorile în fiecare an cu petrecerea lor fastuoasă din Ajunul Crăciunului, pe care o postează în imagini și pe rețelele sociale.

În anii precedenți, toți au participat la o ședință foto de Crăciun, o tradiție care pare să se fi încheiat.

De asemenea, Kim îl cheamă pe Phil Cornish, un pianist câștigător al unui Premiu Grammy, să cânte în ziua de Crăciun la ea acasă.

Kim le-a oferit recent fanilor imagini asupra decorațiunilor ei de sărbători pe Instagramul ei. Ea a publicat mai multe imagini cu plantelor veșnic verzi împodobite cu lumini, așezate lângă baia ei.

Kim și-a împodobit anterior holurile cu copaci albi, create de artista contemporană australiană Kathy Temin, în 2018.

În 2019, ea a continuat tradiția cu un decor inspirat de Whoville din orașul fictiv în How the Grinch Stole Christmas al Dr. Seuss. Kim Kardashian este dintre toate surorile ei cea mai împătimită în ceea ce privește decorațiunile de sărbători. Vedeta organizează un adevărat spectacol de vânătoare de ouă de Paște. La zilele de naștere ale copiilor ei, Kim le organizează de asemenea petreceri tematice în funcție de preferințele celor mici.

Kim și surorile ei sunt celebre în întreaga lume pentru stilul lor de viață extravagant și de cele mai multe ori sunt o adevărată sursă de inspirație pentru cei care le urmăresc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×