Reclamă

Cum și-a decorat familia Kardashian casele de Crăciun. Exteriorul vilelor lor fastuoase a îmbrăcat haine de sărbătoare

Cum și-a decorat familia Kardashian casele de Crăciun. Exteriorul vilelor lor fastuoase a îmbrăcat haine de sărbătoare. Fotografiile obținute în exclusivitate de DailyMail.com au fost dezvăluite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 decembrie 2023, 7:12

În aceste fotografii se vede clar cum Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner și Kylie Jenner au decorat exteriorul conacelor lor din Los Angeles de sărbători. Femeile din celebra familie au făcut cheltuieli pentru a intra în spiritul Crăciunului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum și-a decorat familia Kardashian casele de Crăciun

Imaginile prezintă decorațiuni care atrag toate privirile. Fiecare dintre case reflectă stilurile și gusturile proprietarului proprietății.

Kylie ar putea fi cea care câștigă detașat dacă ar exista un concurs între ea și surorile ei. Conacul ei este împodobit complet cu lumini strălucitoare de Crăciun, cu spărgători de nuci uriași care stau de pază la intrare.

Toată zona verde a casei lui Kylie este împodobită cu lumini, la fel ca și acoperișul locuinței. O coroană frumoasă atârnă deasupra verandei și patru spargători de nuci uriași sunt așezați de-a lungul scării de la intrare.

Kim Kardashian a optat însă pentru decorațiuni minimaliste. Copacii din curtea casei ei sunt împodobiți cu lumini care dau impresia că arborii sunt acoperiție de zăpadă. Casa nu are deloc decorațiuni.

Kris și Khloe, ale căror case au fost construite una lângă celălaltă, sunt și ele împodobite cu lumini care uimesc pe toți care le văd.

Reclamă

Casa lui Khloe are lumini plasate pe arbuști, copaci și chiar și de-a lungul gardului viu care mărginește aleea. De-a lungul ferestrelor și de-a lungul marginilor acoperișului au fost de asemenea puse lumini.

Casa mamei ei are însă mai puține lumini de Crăciun. Kris a intrat în spiritul sărbătorilor cu lumini dispuse de-a lungul acoperișului și a zonei verde de pe proprietate.

Familia Kardashian iubește sărbătoarea Crăciunului

Reclamă

După cum știu fanii, familia Kardashian celebrează sărbătorile în fiecare an cu petrecerea lor fastuoasă din Ajunul Crăciunului, pe care o postează în imagini și pe rețelele sociale.

În anii precedenți, toți au participat la o ședință foto de Crăciun, o tradiție care pare să se fi încheiat.

De asemenea, Kim îl cheamă pe Phil Cornish, un pianist câștigător al unui Premiu Grammy, să cânte în ziua de Crăciun la ea acasă.

Kim le-a oferit recent fanilor imagini asupra decorațiunilor ei de sărbători pe Instagramul ei. Ea a publicat mai multe imagini cu plantelor veșnic verzi împodobite cu lumini, așezate lângă baia ei.

Kim și-a împodobit anterior holurile cu copaci albi, create de artista contemporană australiană Kathy Temin, în 2018.

În 2019, ea a continuat tradiția cu un decor inspirat de Whoville din orașul fictiv în How the Grinch Stole Christmas al Dr. Seuss. Kim Kardashian este dintre toate surorile ei cea mai împătimită în ceea ce privește decorațiunile de sărbători. Vedeta organizează un adevărat spectacol de vânătoare de ouă de Paște. La zilele de naștere ale copiilor ei, Kim le organizează de asemenea petreceri tematice în funcție de preferințele celor mici.

Kim și surorile ei sunt celebre în întreaga lume pentru stilul lor de viață extravagant și de cele mai multe ori sunt o adevărată sursă de inspirație pentru cei care le urmăresc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×