Reclamă

De ce Kim Kardashian crede că are coccigodinie. Vedeta se confruntă cu dureri mari în zona coloanei vertebrale

Kim Kardashian a experimentat dureri în partea inferioară a spatelui. Ea a cercetat durerea de la nivelul osului coccigian. Află și tu de ce Kim Kardashian crede că are coccigodinie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 noiembrie 2023, 7:20

Dezvăluirea a fost făcută în episodul din 16 noiembrie din The Kardashians. Cea mai recentă problemă medicală a divei este acum cunoscută și fanilor ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Kim Kardashian crede că are coccigodinie

Starul Kardashians a spus în episodul din 16 noiembrie că era îngrijorată că are coccigodinie. Afecțiunea e cunoscută sub numele de durere de coccis. Ea i-a spus mamei sale, Kris Jenner, că are o senzație de durere în timp ce stă în picioare.

„Mă doare spatele”, a spus ea. „Dar nu știu dacă sunt doar ridicolă.”

Kris, în vârstă de 68 de ani, a crezut inițial că Kim, în vârstă de 43 de ani, ar putea avea discuri deplasate la nivelul coloanei vertebrale.

Kim Kardashian, într-un top strălucitor, cu o fustă mini
Kim Kardashian a avut o apariție sexy într-un top strălucitor și o fustă mini / Profimedia Images
Reclamă

„Știi că scolioza are un istoric în familia noastră”, a remarcat Kris, deși Kim a respins ideea.

În schimb, mogul SKIMS, care și-a rupt umărul la începutul acestui an, a spus că crede că are coccigodinie. „Durere în sau în jurul structurii osoase de pe partea inferioară a coloanei vertebrale”, a citit ea de pe telefon. „Nu-mi pot imagina cum am ajuns aici.”

Acela a fost momentul în care Kris a glumit cu fiica sa: „Acesta ar fi singurul lucru din întregul univers care ar putea să te încetinească.”

Reclamă

Într-adevăr, coccigodinie este destul de dureroasă, clinica Cleveland scriind: „Durerea de coccis poate face viața inconfortabilă în cel mai bun caz. Devine insuportabilă în cel mai rău caz. Coccisul tău, un os mic triunghiular aflat în partea inferioară a coloanei vertebrale, poate fi chiar fracturat”.

Afecțiunea comună este de obicei tratată cu medicamente la domiciliu și pachete cu gheață, deși unele cazuri rare necesită injecții sau chiar intervenții chirurgicale.

Kim Kardashian se confruntă cu durerea de dinainte de Gala Met

Pentru Kim, problema de sănătate a apărut în săptămânile premergătoare Galei Met din 2023, episodul în care ea este filmată încercând ținuta ei din perle de la Schiaparelli înainte de balul anual de modă. Anul acesta a ales să poarte o rochie mulată care a fost cusută cu peste 50.000 de perle de apă și 16.000 de pietre prețioase. La cea de-a X-a ediție a evenimentului, Kim Kardashian a ales o ținută care a stârnit din nou controverse. Anul trecut, diva a purtat rochia lui Marylin Monroe și a atras o mulțime de critici.

La acea vreme, programul ei de muncă o obliga să zboare dus-întors din New York, unde filma American Horror Story: Delicate, în Los Angeles, unde își conduce afacerile și locuiește cu copiii ei North, de 10 ani, Saint, de 7 ani, Chicago, de 5 ani și Psalmul, de 4 ani.

În timp ce Kim a recunoscut că programul de filmări pentru AHS a pus-o „peste limite”, ea a negat sugestia lui Kris că ar folosi munca ca strategie de adaptare.

„Nu îmi distrage atenția de la nimic”, a clarificat Kim despre programul ei încărcat. „Dacă am toate aceste lucruri la care m-am angajat, nu pot să renunț la nimic”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×