Reclamă

Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele

Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi, dar și situații care au nevoie de continuitate. Indiferent de alegerile pe care le fac nativii, astrele au pregătit câteva ceva pentru fiecare în parte.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 6 iunie 2024, 6:36

Vara a început deja și dorința de împlinire pe plan personal continuă. Curiozitatea în ceea ce privește viața amoroasă îi atrage pe nativi. Fiecare își dorește să creeze amintiri de neuitat alături de partener. Pentru cei singuri vedem că este vorba despre entuziasm și inspirație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale

Vara aceasta nu vorbim despre Venus retrograd. Mai simplu spus, nimeni nu va avea parte de drame. Cuplurile vor pleca în vacanțe de neuitat, își vor jura iubire eternă, pe când aventurierii își vor lua inima în dinți și se vor lăsa cuprinși de fiorul iubirii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec doresc să-și petreacă vara singuri. Caută să exploreze părți pe care nu le-au mai cunoscut până acum în cazul propriei persoane. Sunt determinați să se îndrepte către parteneri care îi apreciează cu adevărat. Pentru cei care se află deja într-o relație, astrele îi susțin să exploreze mai multă autonomie. De asemenea, sunt sfătuiți să-și înnoiască jurămintele.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Vara aceasta, nativii Taur caută o dragoste calculată. Dacă de obicei săreau cu capul înainte către idile care îi răneau, de data aceasta sunt stimulați de ceea ce le oferă viitorul. Caută să nu se mai complacă în stimuli de moment și își redefinesc conceptul de iubire.

Venus intră în Fecioară pe data de 4 august, astfel că și Taurii știu cum să se apere de micile momente mai dificile din viața lor personală.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au parte de popularitate odată de Jupiter intră în semnul lor. Această schimbat va dura aproximativ un an de zile. Cu acest tranzit, se așteaptă la o abundență de oportunități sociale. Își vor întâlni sufletul pereche printre prieteni. Anumite întâlniri îi vor aduce mai aproape de persoana mult visată. Nu este nevoie să se ascundă de ceea ce își doresc cu adevărat. Spiritul liber, mintea activă și magnetismul le va oferi o vară de neuitat.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac trebuie să se aștepte la curățare sufletească în această vară. Sunt emotivi și vor rămâne așa o lungă perioadă de timp. Viața amoroasă le va fi plină de intimitate și se vor bucura de anumite particularități în cazul partenerului de viață. Timpul de calitate petrecut alături de cei dragi va fi plin de adrenalină și pasiune. Realizează ceea ce își doresc cu adevărat și sunt dedicați.

Leu: 23 iulie – 22 august

Această vară este plină de pasiune și entuziasm pentru nativii Leu. Pe 11 iulie, romanticul Venus intră în semnul lor și stă până pe 4 august. Sunt mânați de dorință și iubire, astfel că atrag asupra lor partenerii pe care și-i doresc cu adevărat. Senzuali, reușesc totul foarte natural și nu se lasă mai prejos atunci când ceva le stă în cale. Viața amoroasă urmează a fi plină de evenimente curajoase. O claritate emoțională îi ajută să vadă ceea ce își doresc cu adevărat de la viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Această vară este plină de legături amoroase și perspective împărtășite pentru nativii Fecioară. Pe 4 august, Venus intră în zodia lor și îi ajută să aibă intelectul stimulat pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, este important să nu suprastimuleze emoțiile. Anumite dorințe nu se pot explica cu adevărat, însă este important să le recunoască pe toate. Pe alocuri sunt sfătuiți să scape de perfecționism. Anumite pasaje amoroase îi ajută și pe plan profesional.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Fecioară, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În această vară, universul conspiră pentru ca nativii Balanță să aibă doar momente de neuitat. Vor întâlni conexiuni prețioase care îi va auta pe toate planurlile. Își încarcă bateriile și pornesc în noi călătorii. Momentele de iubire sunt eliberatoare și îi fac să se simtă mult mai puternici. Astrele spun că ar cazul să savureze orice le face bine. Lecțiile de viață sunt experiențe de viitor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Saturn, planeta maturității, va ajuta tranzitul în cazul nativilor Scorpion. Aceștia încearcă să repare greșeli din trecut. Este posibil ca o fostă relație să apară și în prezent. Pentru alți Scorpioni, vor atrage parteneri cu mult diferiți de ceea ce ei reprezintă de obicei, spune Astrology.com. Astrele spun că trebuie să privească iubirea din unghiuri diferite. În această vară vor urma decizii luate cu capul pe umeri. Nu vor mai reveni la greșelile din trecut.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Jupiter în Gemeni le încarcă relațiile cu expansivitate, noroc și creștere intelectuală. Sunt sfătuiți să plănuiască o călătorie romantică alături de partenerul de viață. Indiferent că vor să vadă locuri noi sau vor să se reîntoarcă în locurile cu amintiri dragi, trebuie să se asiguri că au împachetată răbdarea. Romanțele îi vor face mult mai aventuroși și entuziasmați. Nu este momentul să fie cu picioarele pe pământ.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor prinde de două ori Luna Plină în semnul lor pe toată durata verii. Acest lucru îi grăbește în ceea ce privește planurile personale. Sunt determinați să își ducă la bun sfârșit idei prețioase. Vor să caute un partener sigur pe care să se poată baza în viitor. Cele trei luni călduroase le oferă integritate, clasă și locuri călduroase în care să se bucure alături de cei dragi.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător se simt tot mai norocoși pe plan sentimental. Ceea ce caută în cazul unui partener romantic, vor și găsi. Primesc complimente la fiecare pas, iar acest lucru le întărește încrederea de sine. Experimentează joaca, creativitatea și aventurile, arată Yourtango.com. Copilul lor interior le amintește de lucrurile cu adevărat importante.

Pești: 19 februarie – 20 martie

În această vară lucrurile devin interesante și în cazul nativilor Pești. Nu caută relații amoroase pasagere. Știu să pună întrebările potrivite, astfel că răspunsurile nu întârzie să apară. Își revizitează anumite comportamente din trecut și încearcă să le modifice sensul. Atunci când acționează cu integritate sunt răsplătiț. Conexiunile devin mai puternice și iei sunt gata să aibă ultimul cuvânt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×