Reclamă

Cuplul care recunoaște că momentele în intimitate sunt rare după căsătorie. Cei doi insistă însă că sunt „fericiți” în ciuda lipsei de activitate din dormitor

Cuplul care recunoaște că momentele în intimitate sunt rare după căsătorie. Cei doi insistă însă că sunt „fericiți” în ciuda lipsei de activitate din dormitor. Despre Robbie Williams și soția sa, Ayda Field, este vorba. Partenerii au recunoscut că au renunțat de ceva timp la sex.

Publicat: 26 aprilie 2023, 12:42

Fostul cântăreț de la Take That, în vârstă de 49 de ani, a dat vina pe lipsa de libido din cauza injectărilor cu testosteron, care îi agravaseră depresia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu comun, cei doi au insistat că sunt „pe aceeași lungime de undă” când vine vorba de intimitate. Ei mai spun că sunt mulțumiți de lipsa lor de activitate în dormitor.

Cuplul care recunoaște că momentele în intimitate sunt rare

Robbie a spus pentru The Sun: „Toată lumea știe că nu există sex după căsătorie. Cam așa stau lucrurile. Am fost pe testosteron o vreme, dar, pentru că sunt dependent, a trebuit să încetez. Am primit acești umeri pătrați masivi și am început să arăt ca un portar. Nu a fost un aspect bun. Dar sexul pe care l-am făcut când eram pe testosteron a fost incredibil; a fost tot timpul. Eram nesătui. Atunci când eram pe el, nu ne puteam lua mâinile unul de pe celălalt”.

„Mi-e dor de asta. A fost o perioadă distractivă. Uneori, totuși, Ayda se întoarce spre mine pe canapea și îmi spune că ar trebui să facem sex”, iar eu stau acolo, mănânc o mandarină și doar ridic din umeri. Deci uneori încercăm”.

Actrița, în vârstă de 43 de ani, care s-a căsătorit cu partenerul ei în 2010, a concluzionat: „Intimitatea este latura importantă și semnificativă a iubirii. Suntem fericiți”.

Reclamă

Robbie Williams a slăbit mult în ultimul timp

Robbie și-a arătat fizicul incredibil într-un videoclip recent, care vine la câteva luni după ce a dezvăluit că greutatea lui este o „bătălie constantă”.

Hit-maker-ul a fost văzut stând la soare în videoclipul publicat de Ayda, care nu s-a putut abține să adauge și o descriere.

Reclamă

Ayda, care îi are pe Theodora, de 10 ani, Charlton, în vârstă de 8 ani, Coco, de 4 ani și pe Beau, tot de 4 ani, cu Robbie, a scris: „El are ochii lui Robbie Williams #zaddy #stillgotit #nofilterneeded #crush AWxx @robbiewilliams”.

Robbie era fără cămașă în videoclip, jucându-se cu fiul său și arătându-și abdomenul. Acesta purta pantaloni scurți Louis Vuitton și o șapcă roz. Noua lui siluetă vine după ani în care s-a luptat cu greutatea și abuzul de substanțe.

În septembrie anul trecut, Robbie a recunoscut că este în sfârșit fericit după ce a reușit să dea jos kilogramele în plus. Cântărețul, care a vorbit deschis în trecut despre dependențele sale atât de alimente, cât și de droguri. El a adăugat că a învățat să se accepte pe sine.

Ce spune artistul despre dependențele pe care le-a avut

Vorbind într-un interviu pentru The Sun, Robbie a spus anul trecut: „Am slăbit, dar este o luptă constantă. Înăuntrul meu e o persoană uriașă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru slujba mea. Dacă nu aș face ceea ce fac pentru a trăi, mi-e teamă să mă gândesc cum aș arăta și ce aș deveni”.

Cântărețul a dezvăluit că în sfârșit a învățat să se accepte după toate luptele din trecut.

El a adăugat: „M-am urât pe mine însumi și am crezut că nu pot să cânt și că arătam rău. Dacă cineva a crezut că mă confrunt cu un sentiment de importanță personală, este de fapt opusul”.

Cântărețul a ajuns pe o pantă alunecoasă când a părăsit Take That în 1995 și s-a adaptat la noua sa viață. Vorbind în podcastul său At Home with Williamses, vedeta a spus că consumul de droguri și dieta proastă au contribuit la creșterea în greutate.

Robbie a fost deschis și cu privire la luptele sale cu drogurile și greutatea lui în trecut. El a fost numit ambasador pentru Weight Watchers în 2018. Vedeta a intrat la dezintoxicare în 2007 după ce a luat heroină, cocaină și cantități mari de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

El a recunoscut anterior că era la doar „24 de ore distanță de moarte” la apogeul dependenței sale. Acesta a luat atunci un cocktail periculos de droguri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×