Reclamă

Cupluri zodiacale sortite eșecului. Ei sunt nativii care nu reușesc să se înțeleagă

Dacă am cunoaște de la început care sunt acele cupluri zodiacale sortite eșecului, am lua decizii mult mai raționale. Cu toate acestea, atunci când ne îndrăgostim, nu știm ce ne rezervă viitorul. Ne înarmăm cu entuziasm și subiectivitate fără a face prea multe calcule în ceea ce ne privește. De asemenea, nu putem anticipa cum va fi partenerul nostru odată ce ajungem să-l cunoaștem cu adevărat.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 martie 2023, 9:38

Unele relații par să nu funcționeze, indiferent cât de mult efort depunem pentru a ieși la lumină. Altele par promițătoare la început, dar se degradează pe parcurs. Nu este niciodată ușor să renunți la ceva ce ai construit sau ți-ai proiectat, indiferent de timpul petrecut împreună.

Cupluri zodiacale sortite eșecului

Ar fi mult mai ușor dacă am putea prezice încă de la început ce se va întâmpla pe viitor și astfel să evităm eventualele pagube sufletești. Însă acest lucru este imposibil. Viața este plină de surprize și în cele mai multe dintre cazuri trebuie să o trăim așa cum ne este dată. Din moment ce nu putem avea o proiecție clară asupra viitorului, putem fără doar și poate profita de instrumentele pe care ni le oferă astrologia.

Berbec și Capricorn

Printre acele cupluri zodiacale sortite eșecului se numără nativii Berbec și Capricorn. Fiind două semne atât de diferite, nu vor putea să ajungă niciodată la un acord. Semne de foc și de pământ, acestea vor avea întotdeauna discuții în contradictoriu.

Dacă Capricornul este adeptul regulilor, Berbecul nu este interesat să asculte de nimeni. Acesta din urmă va ajunge să se simtă neglijat de partenerul mai muncitor și focusat pe viitor.

Reclamă

Citește top 3 cele mai puternice cupluri din zodiac. Nimic nu le stă în cale acestor nativi.

Taur și Săgetător

Acești nativi au modalități total diferite de a privi lumea, de a comunica și chiar de a se exprima. În cazul lor, cei care sunt opuși nu se atrag. Taurul nu-și dorește să rănească oamenii pe care îi iubește, așa că păstrează secrete, arată Yourtango.com. Săgetătorul pe de altă parte, nu ține nimic pentru sine și nu-și dorește să cruțe viitorul celor din jur. În acest caz, astrele sfătuiesc să nu existe vreo apropiere viitoare.

Reclamă

Gemeni și Scorpion

Pentru acești nativii viitorul nu sună deloc bine. Gemenii le vor testa răbdarea Scorpionilor la maximum. Este un test chiar și o primă întâlnire.

Exigența Scorpionului îl va amuza pe Gemeni, iar acest lucru nu poate fi transpus decât într-un singur cuvânt, eșec. Astrele recomandă ca cei doi să-și îndrepte atenția într-o altă parte.

Rac și Vărsător

Dacă nativii Rac preferă confortul, Vărsătorii își doresc să călătorească în lume și să trăiască foarte puțin în propria casă. Aceștia nu formează cel mai reușit cuplu, fiind foarte diferiți unul de celălalt. Vărsătorul va ajunge să-i rănească sentimentele nativului Rac, asta pentru că este foarte deschis și exagerat în exprimare, spune Astrology.com.

Leu și Pești

Dacă de cele mai multe ori Peștii sunt visători, atunci când sunt nervoși devin agresivi. Acest lucru îi sperie pe Lei, care sunt răniți în orgoliul propriu. Semnul de foc este un partener extrem de nepotrivit pentru semnul de apă, ceea ce ajunge pe parcurs să-i oprească flacără expansivă. Nu va trece multă vreme până când vor renunța la relație.

Fecioară și Balanță

Un alt cuplu care nu va rezista trecerii timpului. Dacă Fecioara nu-și pune niciodată întrebări în legătură cu viitorul, atunci Balanță cântărește fiecare decizie și nu se va arunca spre decizii inutile. Aceștia nu formează un cuplu reușit, date fiind personalitățile lor total diferite.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×