Reclamă

Daniel Radcliffe și iubita sa, Erin Darke, au avut o apariție rară pe covorul roșu. Cei doi au fost la premiera filmului „Lost City”

Daniel Radcliffe și iubita sa, Erin Darke, au avut o apariție rară pe covorul roșu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Kill Your Darlings” în 2012, iar de atunci au o relație frumoasă de iubire.

Publicat: 17 martie 2022, 8:32

A fost o seară de întâlniri pentru Daniel Radcliffe. Actorului în vârstă de 32 de ani a avut-o alături pe iubita Erin Darke la o proiecție în New York a noii sale comedii "The Lost City", la hotelul Whitby. Perechea a avut o apariție rară pe covor roșu cu această ocazie, purtând ținute asortate în alb și negru, scrie People.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Radcliffe și iubita sa, Erin Darke, au avut o apariție rară

De asemenea, au fost prezenți regizorii Aaron Nee și Adam Nee, plus co-starurile Sandra Bullock, Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison și producătorul Liza Chasin. Channing Tatum joacă, de asemenea, în comedia de aventură și există o cameo a lui Brad Pitt.

Radcliffe și Darke, în vârstă de 37 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Kill Your Darlings” în 2012. În 2018, Darke s-a deschis față de People despre împărtășirea pasiunii pentru actorie cu Radcliffe.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Daniel Radcliff, pe covorul roșu, alături de iubita sa
Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Kill Your Darlings” în 2012 / Profimedia Images
Reclamă

„Unul dintre primele lucruri care ne-au legat a fost cât de mult ne place cu adevărat ceea ce facem și există ceva cu adevărat frumos și cu adevărat încântător în a fi cu cineva care înțelege în mod natural asta despre tine”, a spus ea atunci.

„Uneori mă ajută să fac casete proprii”, a adăugat Darke. „Apropo, este un cititor grozav. Amândoi ne susținem incredibil unul în cariera celuilalt.”

În 2019, Radcliffe a spus pentru People Now că este susținut în sarcinile de zi cu zi și este „uimitor” cu Darke alături.

Reclamă

„A face cele mai banale lucruri, cum ar fi să mergi la cumpărături, cu ea este doar o bucurie. Este distractiv. Niciodată nu m-am gândit că o să consider că merg la supermarket este o experiență cu adevărat distractivă. Sună foarte trist, sunt sigur. Dar bucuria pe care acea persoană o poate aduce activităților simple e minunată. Dar faptul că ea este acolo îl face pur și simplu minunat.”

Lost City va apărea în cinematografe pe 25 martie.

Emma Watson a făcut dezvăluiri despre banii câștigați din seria „Harry Potter”

Recent, a avut loc reuniunea actorilor din Harry Potter. Cu această ocazie au apărut mai multe informații despre ei și despre ce s-a întâmplat cu ei atunci când jucau în film.

Actrița a devenit celebră pentru rolul lui Hermione Granger. Aceasta a câștigat milioane de dolari din franciza de renume. Emma Watson a spus că din primii bani câștigați și-a cumpărat un laptop și o mașină.

Actrița a devenit celebră pentru rolul lui Hermione Granger. Aceasta a câștigat milioane de dolari din franciza de renume. Emma Watson a spus că din primii bani câștigați și-a cumpărat un laptop și o mașină.

Rolurile pe care le-a interpretat i-au adus actriței câștiguri în valoare de 85 de milioane de dolari. Averea acesteia a crescut considerabil după rolul lui Hermione. Recent, Emma Watson a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre cum a ales să-și gestioneze banii la începutul carierei sale.

Dacă la începutul carierei primea doar 75 de dolari pe săptămână de la părinți pentru a se descurca. Chiar dacă veneau mulți bani din rolurile pe care le interpreta, pentru că avea o vârstă fragedă, Emma a fost educată de părinți să-și calculeze mai întâi banii.

La al treilea și al patrulea film deja problema banilor devenea una serioasă. Nu știam exact câți bani s-au strâns. Eram foarte emotivă atunci.

– Emma Watson

În anul 2010 aceasta se bucura deja de 32 de milioane de dolari. Ultima apariție a sa din seria Harry Potter i-a crescut valoarea la 70 de milioane de dolari. În ciuda încasărilor uriașe de la o vârstă foarte fragedă, Emma Watson a preferat să ducă o viață modestă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×