Reclamă

Danielle Lloyd s-a pozat în costum de baie. Vedeta de 38 de ani este mama a cinci copii

Danielle Lloyd s-a pozat în costum de baie. Vedeta în vârstă de 38 de ani și-a expus fizicul de invidiat într-un costum din două piese. Blondina arată incredibil și este mama a cinci copii. Fosta Miss Anglia a dovedit că nimic nu stă în calea ei când vine vorba de a obține ceea ce își dorește.

Publicat: 28 august 2022, 7:00

Cu fiecare nouă apariție, Danielle este tot mai încrezătoare în ea și în corpul ei. Vedeta s-a bucurat de această dată de o ședință foto care a fost realizată la piscină. Modelul este o sursă de inspirație pentru multe mămici din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danielle Lloyd s-a pozat în costum de baie

Danielle s-a bucurat de această dată de timpul liber, departe de cei cinci copii ai săi. Diva a fost invitată să pozeze în costum de baie. Blondina superbă și-a expus fizicul de invidiat. În ciuda faptului că a adus pe lume cinci copii, aceasta reușește să-și păstreze foarte bine silueta.

Vezi mai multe imagini cu Danielle Lloyed în Galeria Foto!

Danielle Lloyd într-un costum de baie maro în timp ce pozează
Danielle s-a bucurat de această dată de timpul liber, departe de cei cinci copii ai săi / Profimedia Images

Sportul este o parte importantă din viața sa, la fel și dieta echilibrată. Blondina a purtat un costum de beie semnat de designerul Louis Vuitton. Conform publicațiilor internaționale, vedeta s-a relaxat într-un resort de lux din Dubai. După ce a obținut bronzul perfect, aceasta s-a răcorit în piscină.

Reclamă

Diva petrece clipe de neuitat în vacanța sa. Dacă în timpul zilei este ocupat cu sesiunile foto, pe timpul nopții iese la întâlniri romantice cu partenerul său, Michael O’Neill. Ea și Michael sunt căsătoriți încă din anul 2019 și au împreună o familie frumoasă.

Danielle are doi copii alături de soțul său. Micuța Autumn, care a împlinit recent nouă luni, și micuțul Ronnie care are deja patru ani.

Diva mai are alți trei băieți din fosta căsnicie cu Jamie O’Hara. Archie, 11, Harry, 10, și George, 8, sunt tot timpul alături de mama lor.

Reclamă

Ce spune Danielle Lloyd despre viața sa de familie

Danielle Lloyd este model englez, personaliatte TV și fostă Miss Anglia. Pe lângă toate reușitele de pe plan profesional, vedeta se mândrește cu o familie superbă. Diva a adus pe lume cel de-al cincilea copil în luna noiembrie a anului trecut.

Totuși, aceasta spune că este dornică să mai aibă un copil. Blondina a declarat în trecut că a fost extrem de fericită atunci când a aflat că este în cele din urmă mama unei fetițe. Aceasta avea deja patru băieți și era convinsă de faptul că cel de-al cincilea copil va fi băiat.

”De fiecare dată mi s-a spus că e băiat. Mă așteptam ca și de această dată să fie la fel. Am fost atât de entuziasmată că abia mai respiram. Am izbucnit imediat în lacrimi când mi s-a spus că e fată. Nu-mi venea să cred”

În anul 2018, Danielle a dezvăluit că băieții săi își doreau foarte mult o surioară. Diva a luat în considerare selectarea sexului copilului, dar a renunțat curând la această decizie. Deși are o familie numeroasă, aceasta este dornică de mai mulți copii în viața ei.

”Aștept cu nerăbdare să devenim o familie de șapte. Știu că sunt multe riscuri dacă voi avea încă un băiat. Să stăpânești cinci băieți nu este deloc ușor, dar asta nu e important, Sănătatea copilului e cea mai importantă”.

Danielle spune că fericirea sa se reflectă în bucuria de a fi alături de copiii ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×