Reclamă

Danna Paola arată spectaculos la 27 de ani. Cât de mult s-a schimbat fetița minune a telenovelelor

Danna Paola arată spectaculos la 27 de ani. Cântăreața de origine mexicană a fost prezentă recent la Colosseumul José Miguel pentru a participa la Premiile Juventud 2022.

Publicat: 5 august 2022, 11:42

Evenimentul a avut loc în Puerto Rico. Danna Paola a întors toate privirile și a uimit pe toată lumea în ținute sexy în timpul repetițiilor și sesiunilor foto. Cântăreața în vârstă de 27 de ani a purtat o rochie mini argintie, strălucitoare și cizme cu platformă până la genunchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danna Paola arată spectaculos la 27 de ani

Spectacolul, care are loc de obicei în Miami, a fost difuzat de Univision. A avut prezenți o varietate de interpreți latino de top, cum ar fi Ángela Aguilar, Daddy Yankee, Prince Royce, Cazzu și alții. Cântăreața mexicană, Danna Paola, care a arătat uimitor printre toate vedetele de top a gazda principală a premiilor din acest an.

Folosind rețelele sociale pentru a-și împărtăși entuziasmul, cântăreața a postat pe Twitter trei fotografii cu ținuta ei uimitoare.

În plus, Danna a împărtășit mai multe story-uri pe Instagram. Ea a arătat chiar și sosirea ei la locație, unde a fost alături de multe dintre superstarurile latino preferate. Într-una dintre imagini, ea a stat în fața unei oglinzi și le-a oferit fanilor ei o privire asupra ținutei ei. S-a concentrat cel mai mult pe cizmele ei lungi până la genunchi, din denim.

Reclamă

Danna a le-a dezvăluit fanilor că marca cizmelor sale unice cu platformă este Naked Wolfe. Hola.com scrie că o astfel de pereche de încălțări ajunge la prețul de 500 de dolari.

Danna, care nu este străină de a fi o divă a modei și este primul ambasador al mărcii latine Fendi, a adus cu siguranță puțin glamour spectacolului.

Un alt actor care a cucerit de mic publicul este Cole Sprouse, care a trecut printr-o transformare uimitoare.

Reclamă

Cine e și cu ce se ocupă Danna Paola

Danna Paola s-a născut și a crescut în Mexico City, Mexic. Este fiica Patricieoi Munguía și a lui Juan José Rivera Arellano, fostul cântăreț al Grupului Ciclón și Los Caminantes. Părinții ei au divorțat în copilărie. Danna are o soră mai mare, Vania.

Danna Paola, pe numele ei real, Danna Paola Rivera Munguía este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Aceasta a devenit cunoscută pe micul ecran încă de când era un copil. Paola s-a făcut imediat remarcată și în domeniul muzical. Frumusețea sa care a urcat-o rapid și pe podiumurile de modă.

Cariera Dannei a început în anul 1999, la numai 4 ani. Ea și sora sa au participat la un casting organizat de Televisa, iar de aici și până la roluri de succes în telenovele precum Rayito de Luz sau María Belén nu a mai fost decât un pas. În anul 2004, Paola a cucerit iremediabil publicul cu rolul său din producția La Niña de la mochila azul.

Danna Paola a mers în paralel și cu muzica, iar acum este una dintre cele mai iubite cântărețe de origine latină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×