Reclamă

Charlotte McKinney și-a etalat silueta la cumpărături. Cum a fost fotografiată într-o pereche de pantaloni scurți

Charlotte McKinney și-a etalat silueta la cumpărături. Vedeta a fost văzută la cumpărături în zona Melrose din West Hollywood. Fotografii au fost mereu pe urmele ei, mai ales că ținuta sexy a fost extrem de ofertantă pentru ei.

Publicat: 1 august 2022, 7:43

Supermodelul în vârstă de 28 de ani și-a prezentat picioarele lungi într-o pereche de pantaloni scurți negri și un tricou alb. McKinney își purta părul blond, lung într-o parte, în timp ce îl lăsa să cadă peste umăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte McKinney și-a etalat silueta

Tânăra originară din Florida și-a punctat ținuta de vară cu o pereche de sandale negre, care îi etalau manichiura perfectă. Pantalonii scurți au fost însă punctul de atracție pentru că au lăsat la vedere trupul bine lucrat în sala de sport.

Și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare negri de onix, în formă dreptunghiulară. McKinney a purtat o geantă mică de piele neagră în timp ce se îndrepta spre magazinul de pantofi și genți By Far. Mai târziu, ea a reapărut din cu două pungi uriașe de cumpărături pe care și le-a pus pe fiecare umăr, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Charlotte McKinney, cu pungi mari de cumpărături pe umăr
Vedeta a fost văzută la cumpărături în zona Melrose din West Hollywood / Getty Images
Reclamă

În timp ce se întorcea la mașină, supermodelul a fost ocupat cu telefonul și a fost văzută reacționând la ceva de pe ecran. McKinney a apărut pe Instagram la începutul acestei luni pentru a împărtăși o serie de imagini din vacanța ei de vară. Ea a deschis caruselul de imagini cu un selfie pe care l-a făcut într-o oglindă mare cu un iPhone transparent.

Fashionista a purtat o pălărie de paie peste pletele aurii și a combinat-o cu un top negru. Ea a terminat look-ul cu o fustă mini albă, care se potrivea perfect cu restul ținutei.

Un alt model care atrage privirile peste tot este Sofia Richie. Vezi aici cele mai recente imagini cu ea.

Reclamă

Cine e Charlotte și cu ce se ocupă

Charlotte McKinney s-a născut pe 6 august 1993, în Orlando. Florida. Nu se știu multe despre părinții ei, dar se știe că mama ei este canadiană. Are o soră mai mare pe nume Garland. A urmat cursurile „William R Boone High School” din Orlando, unde a fost adesea hărțuită de colegii săi din cauza corpului ei cu forme.

Chiar și în timpul interviurilor sale, Charlotte încearcă să nu vorbească despre amintirile ei din copilărie. Bullying-ul i-a afectat foarte mult studiile și educația.

Ea și-a amintit odată un incident când fetele de la o petrecere, de gelozie, i-au turnat bere pe cap. A recunoscut că nu avea nicio prietenă și că avea doar prieteni bărbați. Fetele erau adesea geloase pe ea și o batjocoreau din cauza trupului ei voluptuos. Charlotte suferea și de dislexie. Prin urmare, la începuturile ei în școală, a fost batjocorită mai mult pentru că nu putea să citească ca un copil normal.

Acest lucru a forțat-o să abandoneze liceul la vârsta de 17 ani. Nu a putut continua din cauza batjocurii și s-a mutat la Miami pentru a se concentra în schimb pe modeling.

Rețelele sociale au fost o binecuvântare pentru Charlotte când a început să-și posteze fotografiile pe Instagram. Fața ei a devenit curând destul de populară în mediul online. Acest lucru a determinat-o să înceapă să modeleze pentru diverse brand-uri. Charlotte a încercat inițial să găsească succes în modeling prin aplicarea la diverse agenții media, dar planul nu a funcționat. Acest lucru a determinat-o să-și deschidă propriul profil de Instagram, care i-a adus succesul și chiar a făcut-o să apară în revista Esquire.

Ea dedică mult timp rețelelor sociale, dar nu-i place să fie numită „Insta-famous”. Crede că a muncit din greu și în afara rețelelor sociale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×