Reclamă

De ce a ales Hailey Bieber să-și ascundă sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin Bieber a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa

S-a aflat de ce a ales Hailey Bieber să-și ascundă sarcina timp de șase luni. Soția lui Justin Bieber a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa. Modelul a mai spus că nu are o relație foarte bună cu familia sa în această perioadă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iulie 2024, 6:29

Hairy Bieber a ales să-și ascundă sarcina o bună perioadă de timp. Modelul, în vârstă de 27 de ani, așteaptă primul ei copil cu Justin Bieber. Vedeta spune că a preferat să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a ales Hailey Bieber să-și ascundă sarcina timp de șase luni

Hailey și-a dorit ca oamenii să nu afle că este însărcinată. Diva nu a vrut să expună această parte din viața ei pentru a se putea bucura în intimitate.

Ea a explicat, de asemenea, cum a reușit să-și ascundă sarcina timp de mai multe luni. Vedeta este destul de activă în mediul online, iar postările sale n-au încetat în primele luni de sarcină, chiar dacă fanii nu au remarcat faptul că vedeta așteaptă un copil.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Justin Bieber și Hailey Bieber în timp ce se țin de mână la Gala Premiilor Grammy
Hailey Bieber este însărcinată / Getty Images
Reclamă

„Am fost sinceră și am putut să păstrez acest lucru un secret pentru că burtica mea a fost mică foarte mult timp. Nu se observa că sunt însărcinată până când am împlinit aproape șase luni. Am purtat mai mere jachete mari și alte haine largi”.

„Probabil aș fi putut să ascund sarcina până la sfârșit, dar nu mi-a plăcut stresul de a nu mă putea bucura de sarcină. Am simțit că ascund acest mare secret. Îmi doream libertatea de a ieși și de a-mi trăi viața”. a spus soție lui Justin Bieber în cel mai recent interviu.

Justin și Hailey au anunțat public că așteaptă primul copil prin intermediul unei postări emoționante pe care au făcut-o în mediul online.

Reclamă

Diva a mai spus că așteaptă cu nerăbdare să devină mamă, însă a recunoscut că în primele zile de sarcină s-a temut pentru relația sa cu Bieber. Vedeta a mai povestit și despre relația pe care o are în prezent cu familia sa.

Hailey Bieber susține că nu are o relație bună cu familia sa

Hailey Bieber a declarat că nu mai este la fel de apropiată de familia sa. Modelul a explicat de ce a ales să se distanțeze de trecutul ei și să-și clădească propria familie cu Justin Bieber.

Diva spun că nu vrea să fie asociată cu anumite neînțelegeri care au loc în aceste momente în familia sa.

„Nu sunt foarte apropiată de familia mea în acest moment al vieții pentru că simt că sunt foarte independentă”.

„Sunt propria mea persoană acum și mi-am construit o familie a mea. Am amintiri frumoase din copilărie și am crescut într-un mod minunat. Am avut o copilărie destul de normală. Evident, vin dintr-o familie cunoscută, dar copilăria mea a fost destul de obișnuită”, a declarat Hailey pentru presa internațională.

Hailey nu a vorbit despre vreo ceartă, deși anul trecut a fost unul tumultos pentru familia ei. În luna februarie, poliția a arestat-o preventiv pe sora sa, pe Alaia, în vârstă de 31 de ani, pentru agresiune.

Diva ar fi făcut un gest neașteptat în timp ce se afla sub influența alcoolului. Alec, în vârstă de 66 de ani, unchiul lui Hailey, a fost acuzat anul trecut de umor involuntar pentru moartea prin împușcare în 2021 a directorului de imagine Halyna Hutchins în timpul filmărilor pentru Rust.

În plus, se pare că Hailey a fost supărată chiar și pe tatăl ei după ce acesta ar fi postat un mesaj care privea căsătoria fiicei sale cu Justin Bieber. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×