Reclamă

De ce ești pe lista celor mai puțin cuminți, în funcție de zodie. La ce să te aștepți Crăciunul acesta

Dacă te întrebi de ce ești pe lista celor mai puțin cuminți, în funcție de zodie, atunci ești în locul potrivit. Descoperă la ce poți să te aștepți Crăciunul acesta. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar tu ar trebui să fii atentă la zilele care au mai rămas până la venirea lui Moș Crăciun.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 decembrie 2023, 6:14
Moș Crăciun care stă la o masă și citește numele celor care sunt pe lista de zodii mai puțin cuminți
Dacă te întrebi de ce ești pe lista celor mai puțin cuminți, în funcție de zodie, atunci ești în locul potrivit. Descoperă la ce poți să te aștepți Crăciunul acesta / Shutterstock

Se spune că Moș Crăciun are o listă cu persoanele cuminți și o listă cu persoanele care au fost năzdrăvane pe parcursul anului. Astrologii spun că zodiile se pot încadra și ele pe aceste liste, iar acest lucru se datorează trăsăturilor unice de personalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce ești pe lista celor mai puțin cuminți, în funcție de zodie

Poate că nu ai apucat să faci o scrisoare pentru Moș Crăciun, dar acesta știe deja cine a fost cuminte și cine mai are de lucrat la comportamentul său. Unele zodii au un temperament vulcanic și nu reușesc să-și controleze sentimentele și emoțiile. Află mai jos dacă te afli pe lista celor cuminți sau pe lista celor mai puțin cuminți. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești o persoană care acționează rapid. Îți place să faci lucruri noi și să explorezi situații care să te scoată din zona de confort. Oamenii iubesc pasiunea ta pentru viață, dar urăsc faptul că te îndepărtezi repede de grupul de prieteni pentru a face ceva nou. Ai tendința să-ți schimbi planurile de pe o zi pe alta. Acest lucru te pune pe lista celor mai puțin cuminți, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Îți plac lucrurile strălucitoare și adori să te înconjori de obiecte de lux. S-ar putea ca Moțul să considere că nu ai nevoie de un cadou nou, mai ales că te-ai răsfățat singură tot anul. Anul acesta s-ar putea să fii și tu pe lista celor mai puțin cuminți.

Crăciunul nu ar trebui să fie doar despre cadouri scumpe.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Anul acesta ai fost pusă pe distracție. Ai trăit clipe uimitoare și ți-ai dorit să evoluezi. Planurile tale au ajuns exact în punctul în care ți-ai dorit. Faptul că ești dornică să muncești mai mult pentru visul tău te face să ajungi ușor pe lista celor cuminți. Ești o zodie de aer dornică să evolueze.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești la ananghie și pare că ai nevoie de ajutor. Mai ai câteva lecții de învățat până la finalul acestui an. Moșul spune că ești pe lista celor mai puțin cuminți. Trebuie să înveți să te descurci și singură în anumite situații.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ai tendința să ajungi târziu la tot felul de întâlniri. Acest lucru te face să ajungi pe lista celor mai puțin cuminți. Moșul nu poate să te scoată de pe lista lui negativă dacă nu schimbi acest comportament la tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Adori să-i ajuți pe cei din jur și anul acesta ai demonstrat că ești o persoană de încredere. Moșul știe că tu trebuie să intri pe lista celor cuminți. Anul acesta te bucuri de cadourile lui și de momentele frumoase pe care le vei petrece în familie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vei face multe cumpărături pentru cei dragi, în speranța că vei primi la fel de multe cadouri. Moșul te-a pus pe lista celor mai puțin cuminți. Ar fi bine să dăruiești cu sufletul deschis, fără să te aștepți să primești lucrurile la fel de scumpe.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Anul acesta ești pe lista celor cuminți. Chiar dacă ai fost o zodie destul de geloasă și ai fost în pragul de a petrece Crăciunul singură, pare că ai reușit să-ți schimbi comportamentul în bine. Moșul a apreciat strădania ta, scrie Parade.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai tendința să glumești mai mult decât este nevoie. Anul acesta pare că vei fi pe lista celor mai puțin cuminți. Încearcă să ai mai multă grijă la comportamentul tău și la modul în care te desfășori atunci când ieși în public.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Îți place să te joci cu mintea celor din jur și să primești atenție. Anul acesta s-ar putea să fii pe lista celor mai puțin cuminți. Va fi nevoie să muncești mai mult pentru ca anul viitor să treci pe lista celor cuminți. Modul în care te raportezi la ceilalți este foarte important.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Glumele pe care le-ai făcut pe seama celorlalți s-ar putea întoarce împotriva ta. Ar trebui să înveți să-ți controlezi reacțiile. Astrologii spun că ești pe lista celor mai puțin cuminți. Lucrurile nu se vor schimba până la finalul anului.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai ajutat multe persoane pe parcursul acestui an și te-ai implicat în multe acțiuni de voluntariat. Moșul te-a pus de mult pe lista celor cuminți. Crăciunul acesta te vei bucura de liniștea în familie și de momentele de neuitat alături de cei dragi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×