Reclamă

De ce ești pe lista celor mai puțin cuminți, în funcție de zodie. La ce să te aștepți Crăciunul acesta

Dacă te întrebi de ce ești pe lista celor mai puțin cuminți, în funcție de zodie, atunci ești în locul potrivit. Descoperă la ce poți să te aștepți Crăciunul acesta. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar tu ar trebui să fii atentă la zilele care au mai rămas până la venirea lui Moș Crăciun.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 decembrie 2023, 6:14

Se spune că Moș Crăciun are o listă cu persoanele cuminți și o listă cu persoanele care au fost năzdrăvane pe parcursul anului. Astrologii spun că zodiile se pot încadra și ele pe aceste liste, iar acest lucru se datorează trăsăturilor unice de personalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce ești pe lista celor mai puțin cuminți, în funcție de zodie

Poate că nu ai apucat să faci o scrisoare pentru Moș Crăciun, dar acesta știe deja cine a fost cuminte și cine mai are de lucrat la comportamentul său. Unele zodii au un temperament vulcanic și nu reușesc să-și controleze sentimentele și emoțiile. Află mai jos dacă te afli pe lista celor cuminți sau pe lista celor mai puțin cuminți. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ești o persoană care acționează rapid. Îți place să faci lucruri noi și să explorezi situații care să te scoată din zona de confort. Oamenii iubesc pasiunea ta pentru viață, dar urăsc faptul că te îndepărtezi repede de grupul de prieteni pentru a face ceva nou. Ai tendința să-ți schimbi planurile de pe o zi pe alta. Acest lucru te pune pe lista celor mai puțin cuminți, scrie Astrology.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Îți plac lucrurile strălucitoare și adori să te înconjori de obiecte de lux. S-ar putea ca Moțul să considere că nu ai nevoie de un cadou nou, mai ales că te-ai răsfățat singură tot anul. Anul acesta s-ar putea să fii și tu pe lista celor mai puțin cuminți.

Crăciunul nu ar trebui să fie doar despre cadouri scumpe.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Anul acesta ai fost pusă pe distracție. Ai trăit clipe uimitoare și ți-ai dorit să evoluezi. Planurile tale au ajuns exact în punctul în care ți-ai dorit. Faptul că ești dornică să muncești mai mult pentru visul tău te face să ajungi ușor pe lista celor cuminți. Ești o zodie de aer dornică să evolueze.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești la ananghie și pare că ai nevoie de ajutor. Mai ai câteva lecții de învățat până la finalul acestui an. Moșul spune că ești pe lista celor mai puțin cuminți. Trebuie să înveți să te descurci și singură în anumite situații.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ai tendința să ajungi târziu la tot felul de întâlniri. Acest lucru te face să ajungi pe lista celor mai puțin cuminți. Moșul nu poate să te scoată de pe lista lui negativă dacă nu schimbi acest comportament la tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Adori să-i ajuți pe cei din jur și anul acesta ai demonstrat că ești o persoană de încredere. Moșul știe că tu trebuie să intri pe lista celor cuminți. Anul acesta te bucuri de cadourile lui și de momentele frumoase pe care le vei petrece în familie.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vei face multe cumpărături pentru cei dragi, în speranța că vei primi la fel de multe cadouri. Moșul te-a pus pe lista celor mai puțin cuminți. Ar fi bine să dăruiești cu sufletul deschis, fără să te aștepți să primești lucrurile la fel de scumpe.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Anul acesta ești pe lista celor cuminți. Chiar dacă ai fost o zodie destul de geloasă și ai fost în pragul de a petrece Crăciunul singură, pare că ai reușit să-ți schimbi comportamentul în bine. Moșul a apreciat strădania ta, scrie Parade.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai tendința să glumești mai mult decât este nevoie. Anul acesta pare că vei fi pe lista celor mai puțin cuminți. Încearcă să ai mai multă grijă la comportamentul tău și la modul în care te desfășori atunci când ieși în public.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Îți place să te joci cu mintea celor din jur și să primești atenție. Anul acesta s-ar putea să fii pe lista celor mai puțin cuminți. Va fi nevoie să muncești mai mult pentru ca anul viitor să treci pe lista celor cuminți. Modul în care te raportezi la ceilalți este foarte important.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Glumele pe care le-ai făcut pe seama celorlalți s-ar putea întoarce împotriva ta. Ar trebui să înveți să-ți controlezi reacțiile. Astrologii spun că ești pe lista celor mai puțin cuminți. Lucrurile nu se vor schimba până la finalul anului.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai ajutat multe persoane pe parcursul acestui an și te-ai implicat în multe acțiuni de voluntariat. Moșul te-a pus de mult pe lista celor cuminți. Crăciunul acesta te vei bucura de liniștea în familie și de momentele de neuitat alături de cei dragi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×